Her Yer Diş Kliniği Doldu Ama Kullandıkları Teknoloji 150 Yıllık

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Benimkisi tamamen latife. 😍 Açıkçası daha önce söylemişimdir, sigaranın bahanesi olmaz. Ben isteyerek başladım. Bırakmayı istediğim anda bırakacağımı düşünüyorum. Az önce yazdığım tavsiye gibi algılanmasın, @TC Yıldırım' ın kullandığını biliyorum, bende tiryakiyim, şöyle bir gözümün önüne getirdim, bizi çay, kahve, sigarayla, sizi dumbell, boks eldiveni, salata tabağıyla hayal ettim. Resmen quantum evreninde ayna görüntüsü gibi duruyor. :haha
Aslında bende bırakıyorum canım isteyince 10 gün sonra tekrar başlıyorum o kısır döngü olmasa sigara kim yani işte :haha1

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,878
Çok da plağa neden oluyor. Ben tam tiryaki olmama rağmen, fazlaca tükettiğim kahve ve siyah çayın da etkisiyle bugün plaklarımı temizlettim 🙂
Bu arada mevcut beslenme alışkanlıklarımızla bizde plak oluşumu kaçınılmaz. Sürekli yumuşak gıdalar tüketerek plağın mekanik eliminasyonuna imkan tanımıyoruz. Plak temizlemek için de günümüz koşullarında her gün kemik sıyırmak gibi bir şansımız yok. O yüzden periyodik temizlemeye gitmek bizim zorunluluğumuz.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bizde her meslek var. Dentist, iç hastalıkları uzmanı, cerrahi, deri hastalıkları, onkoloji. ;)
Kalp Doktoruna yakınımı götürdüm herkese sigara içmeyin zararlı diye nasihat veriyor, sonra hastane önünde sigara içiyor hocam zararlı değilmi dedim ben doktorum dediğimi yapın yaptığımı yapmayın dedi :haha

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,937
41
Ben de destek olurum.

Bu arada ürün aslında Xiaomi alt markası. Şöyle bir ürün gördüm;

Ayrıca Türkiye distribütörü Doğansan.

Hatta birşey daha ekleyeyim. Eğer Diş hekimin ile bu bilgiyi paylaşabiliyorsan, kendisine ürün bilgisini iletmeni tavsiye ederim üstadım.
Aldık bakalım hocam, neyse halımız o çıksın falımız 🙂
A0718CC4-6D69-4838-9BCC-0721F2D04C44.jpg

AB2390F4-17FB-46E0-99B9-39F0583F8FF4.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,878
İlk izlenim güzel hocam, malzeme kalitesi kötü değil. Biraz kullanayım, konuyu da açıp tartışırız 🙂 Hatta benim kız biraderin de hoşuna gitti, kullanımını beğenirsen ben de alıcam diyor.
Ben demiştim. :)

Bir de bu cihazda benim dikkatimi çeken basınç kontrolünün kademeli değil lineer olması. Kullanım konforunu arttırır diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt