I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
3 adet implant yaptırmam gerekiyor500/700 Euro diye gidiyor çeşit çok
3 adet implant yaptırmam gerekiyor500/700 Euro diye gidiyor çeşit çok
5 tane çekildi demiştiniz?3 adet implant yaptırmam gerekiyor
Her çekilenin yerine implant olmaz araya köprü yaparlar5 tane çekildi demiştiniz?
Sigarayı kullanıyorsak bırakıyoruz bende yaptıracağım sigarayı bırakamadım@TC Yıldırım doğru söylüyor aradaki köprü olacak
Yoksa o kadar implanta nasıl dayanırım Hatta diş hekimine 2 implant yapsak olmaz mı dedim Kurtarmaz dedi
slowfood hafızan çok iyi
Bak sen.Her çekilenin yerine implant olmaz araya köprü yaparlar
İyi güzel bende bırakabilirsem iyi olacak nerde@TC Yıldırım ben bırakalı 9.5 sene oldu
İmplant yaptırdıkran sonra 1-2 hafta boks yapamazmışım ben onun için yaptırmıyorum
@TC Yıldırım yak sen bir tane. Bende yaktım şimdi. Bir an etrafımı sarılı hissettim. I independent boks diyor, Sota sabah akşam spor. Biz bu ikilinin ayna evrenindeyiz sanırım seninle.@TC Yıldırım ben bırakalı 9.5 sene oldu
İmplant yaptırdıkran sonra 1-2 hafta boks yapamazmışım ben onun için yaptırmıyorum
Dişlerin hangi konumlardan çekildiğini de biliyorsun yani.Her çekilenin yerine implant olmaz araya köprü yaparlar
Benimkisi tamamen latife. Açıkçası daha önce söylemişimdir, sigaranın bahanesi olmaz. Ben isteyerek başladım. Bırakmayı istediğim anda bırakacağımı düşünüyorum. Az önce yazdığım tavsiye gibi algılanmasın, @TC Yıldırım' ın kullandığını biliyorum, bende tiryakiyim, şöyle bir gözümün önüne getirdim, bizi çay, kahve, sigarayla, sizi dumbell, boks eldiveni, salata tabağıyla hayal ettim. Resmen quantum evreninde ayna görüntüsü gibi duruyor.İnanın gençliğime kavuştum spordan sonra
Çok da plağa neden oluyor. Ben tam tiryaki olmama rağmen, fazlaca tükettiğim kahve ve siyah çayın da etkisiyle bugün plaklarımı temizlettimBenimkisi tamamen latife. Açıkçası daha önce söylemişimdir, sigaranın bahanesi olmaz. Ben isteyerek başladım. Bırakmayı istediğim anda bırakacağımı düşünüyorum. Az önce yazdığım tavsiye gibi algılanmasın, @TC Yıldırım' ın kullandığını biliyorum, bende tiryakiyim, şöyle bir gözümün önüne getirdim, bizi çay, kahve, sigarayla, sizi dumbell, boks eldiveni, salata tabağıyla hayal ettim. Resmen quantum evreninde ayna görüntüsü gibi duruyor.
Sen kullanmıyorsun sanırım.Seni biz sağlık takımından sayıyorduk, bozmayalım sayıyı.Çok da plağa neden oluyor. Ben tam tiryaki olmama rağmen, fazlaca tükettiğim kahve ve siyah çayın da etkisiyle bugün plaklarımı temizlettim