Her Yer Diş Kliniği Doldu Ama Kullandıkları Teknoloji 150 Yıllık

@TC Yıldırım doğru söylüyor aradaki köprü olacak 😀

Yoksa o kadar implanta nasıl dayanırım 😀 Hatta diş hekimine 2 implant yapsak olmaz mı dedim 😀 Kurtarmaz dedi 😀

@slowfood hafızan çok iyi 😀

@TC Yıldırım ben bırakalı 9.5 sene oldu :clap

İmplant yaptırdıkran sonra 1-2 hafta boks yapamazmışım ben onun için yaptırmıyorum

@TC Yıldırım ben bırakalı 9.5 sene oldu :clap

İmplant yaptırdıkran sonra 1-2 hafta boks yapamazmışım ben onun için yaptırmıyorum
@TC Yıldırım yak sen bir tane. Bende yaktım şimdi. Bir an etrafımı sarılı hissettim. @independent boks diyor, @Sota sabah akşam spor. Biz bu ikilinin ayna evrenindeyiz sanırım seninle.🤣:cay

İnanın gençliğime kavuştum spordan sonra :clap

@slowfood sen de diş çekiyor musun?

İnanın gençliğime kavuştum spordan sonra :clap
Benimkisi tamamen latife. 😍 Açıkçası daha önce söylemişimdir, sigaranın bahanesi olmaz. Ben isteyerek başladım. Bırakmayı istediğim anda bırakacağımı düşünüyorum. Az önce yazdığım tavsiye gibi algılanmasın, @TC Yıldırım' ın kullandığını biliyorum, bende tiryakiyim, şöyle bir gözümün önüne getirdim, bizi çay, kahve, sigarayla, sizi dumbell, boks eldiveni, salata tabağıyla hayal ettim. Resmen quantum evreninde ayna görüntüsü gibi duruyor. :haha

Benimkisi tamamen latife. 😍 Açıkçası daha önce söylemişimdir, sigaranın bahanesi olmaz. Ben isteyerek başladım. Bırakmayı istediğim anda bırakacağımı düşünüyorum. Az önce yazdığım tavsiye gibi algılanmasın, @TC Yıldırım' ın kullandığını biliyorum, bende tiryakiyim, şöyle bir gözümün önüne getirdim, bizi çay, kahve, sigarayla, sizi dumbell, boks eldiveni, salata tabağıyla hayal ettim. Resmen quantum evreninde ayna görüntüsü gibi duruyor. :haha
Çok da plağa neden oluyor. Ben tam tiryaki olmama rağmen, fazlaca tükettiğim kahve ve siyah çayın da etkisiyle bugün plaklarımı temizlettim 🙂

Çok da plağa neden oluyor. Ben tam tiryaki olmama rağmen, fazlaca tükettiğim kahve ve siyah çayın da etkisiyle bugün plaklarımı temizlettim 🙂
Sen kullanmıyorsun sanırım.:durtSeni biz sağlık takımından sayıyorduk, bozmayalım sayıyı. 😉

Geri
Üst Alt