therockerroll
Yeni Üye
Bu sene çok yalan indirim yaptı hb da. Bazı ürünlerde indirim yaptı evet ama trendyolda kampanya indirim vs olmadan daha da ucuza alabildim buda işin komik yani ki adamlar indirime 25 inde başlayacak birde
Abi bazen kitaplar dolusu yazsan, Şu etkiyi bırakamıyorsun. On numara anlatmış ne demek istediğimiEfsane Cuma ?
![]()

Bu işin bir de trendyol tarafı mı var yani?Bu sene çok yalan indirim yaptı hb da. Bazı ürünlerde indirim yaptı evet ama trendyolda kampanya indirim vs olmadan daha da ucuza alabildim buda işin komik yani ki adamlar indirime 25 inde başlayacak birde

Bizim kediciklere mama da alsaydın kardeşim ?Evet bazı ürünler gerçekten indirimli, binlerce kalemden elli tane ürünü gerçekten indirime sokuyorlar ve adına efsane cuma diyorlar. Ben 2 adet 1 lt lik böcek ilaçlarını epey inidirimli aldım dün gece o kadar.
HerYOL var demek ki hocam...Bu işin bir de trendyol tarafı mı var yani?![]()

Bu ülke ne yollar gördü be hocam. DevYol, RefahYol, DoğruYol. Trendyol ne kiHerYOL var demek ki hocam...![]()

Hep yazıyorlar yaBu ülke ne yollar gördü be hocam. DevYol, RefahYol, DoğruYol. Trendyol ne ki
Abi nasıl bağladık konuyu siyasete iki dakikada ama![]()

Haklısın ama olduğu kadar işte en azından fikir sahibi olabiliyorsun ?Çoğu zaman ben de öyle yapıyorum ama akakçe ile anlaşması olmayan firmalar da mevcut. Sonuçta akakçe bu işi hayrına yapmıyor hocam.
Bir de akakçe moderasyonunun yavaş kaldığı veya hata yaptığı durumlar oluyor, bunları da önlemek ve teyit etmek adına firmaların sitelerinden fiyatları kendim karşılaştırıyorum. Bir de Cimri var bu tür fiyat gösteren site ama o akakçe'ye göre daha yavaş kalıyor gördüğüm kadarıyla.![]()
Takip ettiğim Mi Band 4'ün bile fiyatını ufaktan yükseltmişler.Reklam olarak Efsana Cuma Bindirimleri geliyor yapmaları lazım İndirimmiş çoğu ürünü n11 de gitti gidiyorda çok daha uygun haa bide fiyatlar bu kadarmı oynak olur yahu

didi ne zaten dedem isminde hayır yokÇaykur’da kral Altınbaş’tır. Tiryaki, Filiz vs. bunlar da iyiydir. Altınbaş’da 3 numaralı çay, yani elek altı dediğimiz daha fazla olduğu için güzel dem veriyor. Filiz’i Altınbaş’la harman yapabilirsiniz. Yada bizim buradaki gibi sadece misafire Altınbaş verebilirsiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Lipton soğuk çayı bende alıyorumgavur yapıyor yaa.. DiDi halt etmiş yanında malesef ?
Takip ettiğim Mi Band 4'ün bile fiyatını ufaktan yükseltmişler.![]()
![]()

Bindirim işte milleti kandırdıklarını sanıyorlarda kendi ayaklarına sıkıyorlar