Hepsiburada efSAHTE İndirimleri

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Yuuh.
39FD5050 Aldım dün gece, fiyat da 1500TL civarı, 75kaat bonusu ile 1400 lere geldi bana. 6 da taksit... (Vestelin kendi sitesinde 1800küsürlerde olunca fena gelmedi)
Aynı mal, aynı satıcı, herşeyi ile aynı, şu an 1585TL olmuş. Lan dövize endeksleseniz, Ctesi akşamından Pazar sabahına zati piyasada döviz işlemi yok.
Anladıysam E5'e çıkayım.

Anlamak zor. Düz esnaf mantığı gibi, ne geçirirsem kâr diye düşünüyorlar bence. :hmm :hihi

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
hepsi buradadan aldığım ürün 10 gün önce kargoya verildiği halde hepsi jet dedikleri dandik kargo hala getirmedi.diğer 1 tane ürünüm ise kargoya verilmediği için iptal ettim keşki bunlarıda kargoya vermeselerdi iptal etseydim şu an iptalde edemiyorum hepsi kamlumbağa adlı kargoya firmasının ürünü getirmesini bekliyorum.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
hepsi buradadan aldığım ürün 10 gün önce kargoya verildiği halde hepsi jet dedikleri dandik kargo hala getirmedi.diğer 1 tane ürünüm ise kargoya verilmediği için iptal ettim keşki bunlarıda kargoya vermeselerdi iptal etseydim şu an iptalde edemiyorum hepsi kamlumbağa adlı kargoya firmasının ürünü getirmesini bekliyorum.
Kargoların tümü şu son bir iki ayda zıçmış durumda. Daha da b*ka saracak işler.
İzleyip göreceğiz. Bana 15günde de gelse sorun yok ama yeter ki sağlam gelsin.
Personel de aşırı garez yaptı. Hıncından kargoları tekmeyle yerleştireni gördüm yahu.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Kargoların tümü şu son bir iki ayda zıçmış durumda. Daha da b*ka saracak işler.
İzleyip göreceğiz. Bana 15günde de gelse sorun yok ama yeter ki sağlam gelsin.
Personel de aşırı garez yaptı. Hıncından kargoları tekmeyle yerleştireni gördüm yahu.
trendyoldan ve n11 den kampanyalı dönemde aldığım kargolar geldi .sürat kargo ve yurtiçi kargo ile 3-4 gün gecikmeli olsada geldi.fakat bu hepsi kamlumbağa adlı kargo şirketi berbat telefonlarıda açmıyorlar yada telesekreter çıkıyor.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
trendyoldan ve n11 den kampanyalı dönemde aldığım kargolar geldi .sürat kargo ve yurtiçi kargo ile 3-4 gün gecikmeli olsada geldi.fakat bu hepsi kamlumbağa adlı kargo şirketi berbat telefonlarıda açmıyorlar yada telesekreter çıkıyor.
dedim ya: daha da b*ka saracak :sopa1

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Benim Trendyol'dan verdiğim iki siparişten birini Aras Kargo ertesi gün , diğerini Trendyol Ekspress 4 günde getirmişti. Bu sıkışık zamanda şanslıymışım ? Şubat ayına kadar toparlanamaz kargolar , şimdi ocak ayındada yeni yıl indirimleri olacak ?

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Horoz lojistik bekliyorum bende masa almıştım 3 aralıkta yola çıktı, hala gelecek.

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Yılbaşı denilince aklıma geldi... :kas

Screenshot_2019-11-24-13-06-51-070_com.opera.browser.jpg

Screenshot_44f88dddea0651168.jpg

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Hepsiburada eskiden en uygun fiyata en iyi ürünü yollayan firmaydı. İnternette en uygun fiyatları orada görüyorduk. Malesef ki her parayı vuran firma gibi afedersiniz biyerleri kalktı fiyatlar bu halde. Akakçe, ucuz, cimri gibi sitelerin varlığından bihaberler sanırım. Ayrıca artık HB eskisi kadar kaliteli ürün yollamıyor. Hem müşteri hizmetleri hem de kargolama vs çok adiye gidiyor artık

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Hepsiburada eskiden en uygun fiyata en iyi ürünü yollayan firmaydı. İnternette en uygun fiyatları orada görüyorduk. Malesef ki her parayı vuran firma gibi afedersiniz biyerleri kalktı fiyatlar bu halde. Akakçe, ucuz, cimri gibi sitelerin varlığından bihaberler sanırım. Ayrıca artık HB eskisi kadar kaliteli ürün yollamıyor. Hem müşteri hizmetleri hem de kargolama vs çok adiye gidiyor artık
N11 çıkınca HB'ye büyük darbe vurmuştu , şimdide Trendyol alayına darbe vuruyor ?

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Obaaa, işin b*ku çıktı beyleer.
Az evvel domalanhaberde dolandım biraz.

Kutu sapasağlam, içinden çıkan malın pekmezini akıtmışlar (LCD sıvısı :sirit )
Aynı konuda elemanın teki fotoğraf koyup klavyeme attırmışlar diyor. (gerçi eski olay bu)
Ben geçenlerde tekmeyle yerleştirilen kargo gördüm.

Galiba bu karışıklığı fırsat bilen "it" satıcılar da hasarlı/ayıplı/tapon malları gömmeye başladılar sanırsam.
Bir süre mağarama çekilip internet alışverişi olayını bırakacam gibi.
En azından hassas ürünlerde.

Geri
Üst Alt