- 23 Kas 2017
- 20,972
İlk günkü kampanyada 9 kg deterjan
O deterjanı biz kaçırdık. F/P idi.
İlk günkü kampanyada 9 kg deterjan
Artık insanların bunun farkında olmasına rağmen, Resmen sahtekârlık olan bu uygulamaya Devletin neden sesi çıkmaz o ise muamma.Hepsiburada'nın her zaman ki polikitası bu maalesef. Artık alıştığımız içinse yeni çözümler bakıyoruz kendimize. Örneğin almak istediğim, takip ettiğim ürünlerin hepsini 1-2 hafta önceden fotoğraf çekme suretiyle telefonuma kaydettim. Efsane cuma indirimlerinin başladığı günler ise birer birer açıp kontrol ettim. Çoğu ürünün fiyatı aynı veya şu kadar fiyattan indirdik diyerek normal fiyatının üzerinde satılıyor. İnsanlar ise indirim olduğunu varsayarak alışveriş yapıyor. Vicdan ise bilinmeyen bir yerlerde hala gizli
Yurtiçi Kargo, Yoğunluk nedeniyle Yetkili servislerden TV almıyor biliyormuydunuz?2 gündür yurtiçi kargom gelmiyordu bugün geldi kargocu arkadaşla görüştüm bu indirimler yüzünden(sahte indirim) kargo o kadar çok varmışki dağıt dağıt bitiremiyorlarmış.
Senin hakkını ben almış olabilirim, her üründen ikişer adet aldım farklı hesaplardan çünkü.O deterjanı biz kaçırdık. F/P idi.
Senin hakkını ben almış olabilirim, her üründen ikişer adet aldım farklı hesaplardan çünkü.
Bu arkadaş DH de çok takılmış demek ki zamanındaÖlücü tespit edildi.
Bu arkadaş DH de çok takılmış demek ki zamanında
Aşk olsun yaaa.Ölücü tespit edildi.
Doğrudur abi az tavsiye vermedik.Bu arkadaş DH de çok takılmış demek ki zamanında
Aşk olsun yaaa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Doğrudur abi az tavsiye vermedik.
Bakalım ustaVatan bilgisayar bugün ses sistemlerinde ciddi anlamda gerçek indirimler yapmış.ihtiyacı olanlar baksınlar derim.
Bilgilendirmen için sağol kardeşimVatan bilgisayar bugün ses sistemlerinde ciddi anlamda gerçek indirimler yapmış.ihtiyacı olanlar baksınlar derim.
Bilgilendirme için teşekkürler fakat Vatan'da genel olarak fiyatlar piyasanın üzerinde oluyor, indirim ile ancak piyasa fiyatlarına gelmiştir.Vatan bilgisayar bugün ses sistemlerinde ciddi anlamda gerçek indirimler yapmış.ihtiyacı olanlar baksınlar derim.