Hepsiburada efSAHTE İndirimleri

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hepsiburada'nın her zaman ki polikitası bu maalesef. Artık alıştığımız içinse yeni çözümler bakıyoruz kendimize. Örneğin almak istediğim, takip ettiğim ürünlerin hepsini 1-2 hafta önceden fotoğraf çekme suretiyle telefonuma kaydettim. Efsane cuma indirimlerinin başladığı günler ise birer birer açıp kontrol ettim. Çoğu ürünün fiyatı aynı veya şu kadar fiyattan indirdik diyerek normal fiyatının üzerinde satılıyor. İnsanlar ise indirim olduğunu varsayarak alışveriş yapıyor. Vicdan ise bilinmeyen bir yerlerde hala gizli
Artık insanların bunun farkında olmasına rağmen, Resmen sahtekârlık olan bu uygulamaya Devletin neden sesi çıkmaz o ise muamma.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Aşk olsun yaaa.:slap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur abi az tavsiye vermedik.:seytan

:kiskis

skr.jpg

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Vatan bilgisayar bugün ses sistemlerinde ciddi anlamda gerçek indirimler yapmış.ihtiyacı olanlar baksınlar derim.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Vatan bilgisayar bugün ses sistemlerinde ciddi anlamda gerçek indirimler yapmış.ihtiyacı olanlar baksınlar derim.
Bilgilendirme için teşekkürler fakat Vatan'da genel olarak fiyatlar piyasanın üzerinde oluyor, indirim ile ancak piyasa fiyatlarına gelmiştir. :alala

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Yuuh.
39FD5050 Aldım dün gece, fiyat da 1500TL civarı, 75kaat bonusu ile 1400 lere geldi bana. 6 da taksit... (Vestelin kendi sitesinde 1800küsürlerde olunca fena gelmedi)
Aynı mal, aynı satıcı, herşeyi ile aynı, şu an 1585TL olmuş. Lan dövize endeksleseniz, Ctesi akşamından Pazar sabahına zati piyasada döviz işlemi yok.
Anladıysam E5'e çıkayım.

Geri
Üst Alt