Hepsiburada efSAHTE İndirimleri

T Çevrimdışı

therockerroll

Yeni Üye
4 Eyl 2019
39
Bu sene çok yalan indirim yaptı hb da. Bazı ürünlerde indirim yaptı evet ama trendyolda kampanya indirim vs olmadan daha da ucuza alabildim buda işin komik yani ki adamlar indirime 25 inde başlayacak birde

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
ben tanesi 19 liraya 3 tane büyük boy papa johns pizza aldım 1 ay geçerli kod veriyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Efsane Cuma ?

IMG_20191122_1726025f672a4a27c71d1e.jpg
Abi bazen kitaplar dolusu yazsan, Şu etkiyi bırakamıyorsun. On numara anlatmış ne demek istediğimi :ok :kiskis

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bu ülke ne yollar gördü be hocam. DevYol, RefahYol, DoğruYol. Trendyol ne ki :kiskis

Abi nasıl bağladık konuyu siyasete iki dakikada ama :kop
Hep yazıyorlar ya
"izahı olmayan şeyin mizahı olur" diye
Bizimkisi de öyle bir şey hocam.

Kendileri, camide, kuran kursunda, şehit cenazesinde, iftar sofrasında, kyk yurtlarında, tiwıtırda, kamu spotlarında siyaset yapıyor ya bize de sirayet ediyor demek ki... :danger

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Çoğu zaman ben de öyle yapıyorum ama akakçe ile anlaşması olmayan firmalar da mevcut. Sonuçta akakçe bu işi hayrına yapmıyor hocam. :hihi
Bir de akakçe moderasyonunun yavaş kaldığı veya hata yaptığı durumlar oluyor, bunları da önlemek ve teyit etmek adına firmaların sitelerinden fiyatları kendim karşılaştırıyorum. Bir de Cimri var bu tür fiyat gösteren site ama o akakçe'ye göre daha yavaş kalıyor gördüğüm kadarıyla.:bilmiyom:alala
Haklısın ama olduğu kadar işte en azından fikir sahibi olabiliyorsun ?

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Reklam olarak Efsana Cuma Bindirimleri geliyor yapmaları lazım İndirimmiş çoğu ürünü n11 de gitti gidiyorda çok daha uygun haa bide fiyatlar bu kadarmı oynak olur yahu

cocaine Çevrimdışı

cocaine

Aktif Üye
1 Haz 2019
161
33
D
Çaykur’da kral Altınbaş’tır. Tiryaki, Filiz vs. bunlar da iyiydir. Altınbaş’da 3 numaralı çay, yani elek altı dediğimiz daha fazla olduğu için güzel dem veriyor. Filiz’i Altınbaş’la harman yapabilirsiniz. Yada bizim buradaki gibi sadece misafire Altınbaş verebilirsiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lipton soğuk çayı bende alıyorum :hihi gavur yapıyor yaa.. DiDi halt etmiş yanında malesef ?
didi ne zaten dedem isminde hayır yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu indirim olayları beni bitiriyor mesala bi urun alcan stockda var gözüküyor ama almıyor yani kıyıda köşede duran satılmayan ürünleri 3aşagı 5yukarı alabilirsiniz ama satılan ürünleri almak zor

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sevgili newrophat newrophat ın paylaşımında gördüm ve buraya yazmak istedim.

Adamlar EFSANE CUMA, Ultra Perşembe gibi çakma isimlerle yalan dolan indirim gösterişi yaparken, VESTEL ve A101 hiç çizgilerini bozmadan GERÇEK İNDİRİM neymiş gösteriyor millete.

1999TL ye 4K Smart 49'' tv satılabiliyormuş demek :ok

Geri
Üst Alt