yönetim katı, yeni vergi icat ederek, kalan bir kaç şeyi satıp yemekle meşgul...benimde merak ettiğim devlet nerede ?
Arkadaş indirim yapamamalarını eleştirmiyoruz ki.Biraz katılıyorum biraz katılmıyorum bu yazılanlara, şimdi şöyle birşey var adamlar efsane indirim adı altında kampanya yapıyorlar. Tüm ürünlerde en iyi fiyatı vermeleri zaten mümkün değil. Tüm ürünlerde şu kadar indirim var denmiyor zaten. Bazı ürünler gerçekten indirimli. Örnek vermek gerekirse n11 den kupon vs ile aldığım ürün 1600 TL ye geldi. Şuan Hepsiburadada 1500 TL.
Aslında iş biraz müşteride bitiyor. Alınacak olan ürünun fiyatını takip edip ürünu ona göre almak gerekir. En basit yöntem gerçekten indirim var mı yok mu anlamak için Googlede bı araştırma yapmak bile yeterlidir
Evet yaaaa, unuttum ben deli dumrul vergisi aramakla meşgul olduklarını hocamyönetim katı, yeni vergi icat ederek, kalan bir kaç şeyi satıp yemekle meşgul...
Abi çok çakallar bunlar.
Mutlaka vardır etkili indirim olan bir şeyler ama onlar da muhtemelen depolarda kıyıda köşede kalmış bitirilmek istenen ürünlerdir sanırım
Rizeli olarak konuşuyorum. Çayın kralı Çaykur’dur. Fabrika olanakları ve üretim kalitesi olarak daha iyisi yok. Damak tadı göreceli olabilir tabi ?valla hocam Çaykur almaya gerek duymuyoruz.Bize göre karali , doğuş hatta doğadan falan fazlasıyla güzel çaylar üstelik daha ucuz.İndirime gelince reklamlarda 1 tl yazdılar.?
İlk tercihimiz bizimRizeli olarak konuşuyorum. Çayın kralı Çaykur’dur. Fabrika olanakları ve üretim kalitesi olarak daha iyisi yok. Damak tadı göreceli olabilir tabi ?
Abi çay için fermantasyon, soldurma işlemi çok önemlidir. Özel fabrikaların traflarının (soldurma bantları) uzunluğu genellikle kısa oluyor. Bu da, o bantta daha az süre geçirmesi demek. Çaykur fabrikaları büyük olduğu için bu kısımlar da uzun yapılmış.İlk tercihimiz bizim
Lipton, Doğandan vs. oradan buradan toplama kuru çay alıp paketliyorlar bu arada
Arkadaş indirim yapamamalarını eleştirmiyoruz ki.
Normalde 2300tl ye satılan tv nin fiyatının bu indirim adı altında 3100tl ye listelenmesini ve buna indirim denmesini eleştiriyoruz.
Olay aslında çok ciddiyim ki daha büyük. Mesela haftalardır ortada olan ve satılabilen U5600 neden başka hiç bi sitede ucuz veya pahalı satışta değil ;)
Neden cimri sadece hb yi anasayfasına taşımış?
Senin kolik olduğunu tahmin etmiştim zatenbu çaydan başkasını içemiyorum hemen hemen her akşam yemekten sonra içerim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Lipton fabrikaları işçiler için velinimettir. Maaşı, sosyal hakları iyidir diğer özel sektöre göre. Malum, ingiliz firması. Yabancılar işçi hakları konusunda bizim müslümanlara göre daha cömert ?Lipton'un böyle yapacağı aklıma gelmezdi.