Hangi interneti önerirsiniz?

3 metre direği sağlam yaptık diyelim, paratoner gerekir mi? :hihi
Arkadaşın da konusunu epey dağıttık ama...
Aynen dağildi.konuda edirneden girip artvinden çikanlar oldu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turknet size kaç verebileceğini söylüyor?
Birsey söylemedi
Sitede Tek fiyat 76 tl yaziyir kotasiz
Netspeed de 100gb 16 megabit adsl 49 tl paketi almayi düşünüyordum

Sohbete gelin yazın desek , kimse girip yazmaz ,ancak konuları darmadağın ederler ,birde bana kızarlar "abi burası muhabbet değil" diye :haha1

Sohbete gelin yazın desek , kimse girip yazmaz ,ancak konuları darmadağın ederler ,birde bana kızarlar "abi burası muhabbet değil" diye :haha1

Kimmiş kızan, adres ver görüşelim. :kas :hihi

Sevgili jomily ,başka seçeneğin yok gibi görünüyor,ya tt veya bunun alt yapısını kullanan sağlayıcıdan alacaksın maalesef ,ben şahsen Türknet alırdım ,çünkü başka şansın yok ,eğer çoklu seçim yapılabils amenna ama maalesef o şansın da yok.

Malesef sorgulamada çikmiyor
Sanirim adres bilgilerinde sikinti var
turknetde daha önce taahutlu olarak kullanmiştik

Önceden kaç veriyorlardı, kaç alıyordunuz?
Bir de modem arayüzünde hat değerlerini bizimle paylaşırsanız biraz daha tahmin yürütebiliriz.

Yok başka çaresi umut,bakır kablodan internet alacak ,bence fazla detaya girmeye gerek yok,pek yazdığım beğenilmiyor ama mecbur ya TT olacak veya altyapısını kullanan servis sağlayıcı olacak(beğenilmiyor derken "beğen" tuşundan bahsetmiyorum :hihi

Yok başka çaresi umut,bakır kablodan internet alacak ,bence fazla detaya girmeye gerek yok,pek yazdığım beğenilmiyor ama mecbur ya TT olacak veya altyapısını kullanan servis sağlayıcı olacak(beğenilmiyor derken "beğen" tuşundan bahsetmiyorum :hihi

Bakırdan başka alternatif yoksa zaten öyle olacak.
Orada bile durum fark ediyor emmi.
Türknet ne ile ön plana çıktı, TT altyapısından TT'nin vermediği veya veremediği hızı verdi tüketicilere...

Birsey söylemedi
Sitede Tek fiyat 76 tl yaziyir kotasiz
Netspeed de 100gb 16 megabit adsl 49 tl paketi almayi düşünüyordum
o kişi benim galiba kusura bakma :)

Arkadaşım.
Netgalaksi 8 mbit 200 gb akn.duran internet.
36 tl.gerisini boşver.ben kullanıyorum film izlerim oyun indiririm bana yetiyor.adsl olacaksa sakın türknet ttnet geçme bunla idare et fiber geldiğinde hertürlü kaçarsın

o kişi benim galiba kusura bakma :)
Estağfurullah sikinti yok.adana konya devam edebilirsiniz?

Arkadaşım.
Netgalaksi 8 mbit 200 gb akn.duran internet.
36 tl.gerisini boşver.ben kullanıyorum film izlerim oyun indiririm bana yetiyor.adsl olacaksa sakın türknet ttnet geçme bunla idare et fiber geldiğinde hertürlü kaçarsın
bU da yenimi çikti.milenicom,neetsped den sonra buhu da ilk defa duyuyorum.başka varsa söyleyin.ama taahütlü olmasin

Arkadaşlar sistemlerde bulunduğum yerde altyapi gözükmüyor. Ama tt internet kullaniyoruz.bu nasil oluyor ?ne yapmam lazim?

Geri
Üst Alt