aynen müstakil sayılırEv müstakil desene hocam?
Altyapı işleri daha oturmadı rayına demek ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
port açmak ne oluyor.,ne işe yarıyor?şuan evde türktelekom internet kullanıyorumevet daha önce port açılmamış hiç bağlantı yapılmamışsa bu ücret alınıyor.2 ay içersinde çıkarsanız ve bu ücret taksitli alınmışsa son faturada alınıyor .
En ucuz bu adamlarda birde 40 küsür tl lik paket güzel film izleme falan alışkanlığınız yoksa 50 gb ta kadar 50 tl ondan sonra gb tı 0.50 kuruş , toplam 100 gb tı geçerse sınırsız oluyor 63 tl alınıyor.Fiyatlar aklımda kalan tekrar bakmadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aslında eski komşuluklar olsa bunlar zerre bu kadar şımaramazlardı.Herkes akıllı olup 2 3 kişi birlikte kullansa ekonomik olacak.Bizim gibi apartmanlara mahkum olmuş , her katta 2 4 daire olan bir yapı var ama ne yazık ki eski komşuluklar yok .Kimse birbirini tanımıyor ki ortak internet kullansın.Yönetici olduğumda sıfır apartmandı daha arsa sahibi birkaç kişi ve biz 3 daire sahibiydik ben yönetici oldum.Dedim 50 mbit abone olalım her kata Acces point koyayım aidata ek 5 tl ile herkes internet kullansın.18 daire var yani.Millet olur mu yok suç , yok cezası var falan anlatamadım gitti.
2 ay içersinde çıkmazsam 100 tl alınmıyor mu?
netflixte ve youtubede film video izlediğimden 50 gb yetmeyebilirkotayı aşınca eskisi gibi hız düşme olmuyor değil mi?
fiyat ve paketlere tekrar bakarım