- 23 Kas 2017
- 20,969
Tam bunu almayi düşunürken bu 100 tl ücret bana çok saçma geldi.turknet ile bunun arasinda kaldim
Turknet size kaç verebileceğini söylüyor?
Tam bunu almayi düşunürken bu 100 tl ücret bana çok saçma geldi.turknet ile bunun arasinda kaldim
Aynen dağildi.konuda edirneden girip artvinden çikanlar oldu?3 metre direği sağlam yaptık diyelim, paratoner gerekir mi?
Arkadaşın da konusunu epey dağıttık ama...
Birsey söylemediTurknet size kaç verebileceğini söylüyor?
Sohbete gelin yazın desek , kimse girip yazmaz ,ancak konuları darmadağın ederler ,birde bana kızarlar "abi burası muhabbet değil" diyeAynen dağildi.konuda edirneden girip artvinden çikanlar oldu?
Birsey söylemedi
Sitede Tek fiyat 76 tl yaziyir kotasiz
Netspeed de 100gb 16 megabit adsl 49 tl paketi almayi düşünüyordum
Sohbete gelin yazın desek , kimse girip yazmaz ,ancak konuları darmadağın ederler ,birde bana kızarlar "abi burası muhabbet değil" diye
Malesef sorgulamada çikmiyor
Malesef sorgulamada çikmiyor
Sanirim adres bilgilerinde sikinti var
turknetde daha önce taahutlu olarak kullanmiştik
Yok başka çaresi umut,bakır kablodan internet alacak ,bence fazla detaya girmeye gerek yok,pek yazdığım beğenilmiyor ama mecbur ya TT olacak veya altyapısını kullanan servis sağlayıcı olacak(beğenilmiyor derken "beğen" tuşundan bahsetmiyorum
o kişi benim galiba kusura bakmaAynen dağildi.konuda edirneden girip artvinden çikanlar oldu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birsey söylemedi
Sitede Tek fiyat 76 tl yaziyir kotasiz
Netspeed de 100gb 16 megabit adsl 49 tl paketi almayi düşünüyordum
Estağfurullah sikinti yok.adana konya devam edebilirsiniz?o kişi benim galiba kusura bakma
bU da yenimi çikti.milenicom,neetsped den sonra buhu da ilk defa duyuyorum.başka varsa söyleyin.ama taahütlü olmasinArkadaşım.
Netgalaksi 8 mbit 200 gb akn.duran internet.
36 tl.gerisini boşver.ben kullanıyorum film izlerim oyun indiririm bana yetiyor.adsl olacaksa sakın türknet ttnet geçme bunla idare et fiber geldiğinde hertürlü kaçarsın