I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Açıkçası hiçbirini önermem. Hepsi aynı beş kuruş etmezler.
evet daha önce port açılmamış hiç bağlantı yapılmamışsa bu ücret alınıyor.2 ay içersinde çıkarsanız ve bu ücret taksitli alınmışsa son faturada alınıyor .Baktim. en uygun bu gözükuyor
yalniz kampanya şartlarinda şöyle bir bilgi var:
Yalın ADSL kampanyasında 100 TL Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. Dilerseniz tek seferde peşin 100 TL (KDV ve ÖİV dahil ) veya faturanıza ek 50 TL x 2 Taksit ile Toplam 100 TL şeklinde ödeyebilirsiniz.Aboneliğin 2 ay içerisinde sonlandırılması durumunda Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti için taksitli ödeme tercih edilmişse KDV ve ÖİV dahil 100 TL tutarındaki kurulum ücreti ve Aktivasyon Ücretinden tahakkuk eden tutarın kalan taksit’i ile aylık paket fiyatı netspeed faturasına yansıtılır.
Bu ücret abonelik 2 ay icersinde sonlandilirsa mi faturaya mi yansitliyor?bunda birsey anlamadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Milleicom aradim adres bilgilerini verdim.bulunduğunuz adreste tt alt yapi yok superonline var diyor.ben şuan tt kullaniyorum.sistemlerindeki adreslerde sikintimi var anlamadim
aslında eski komşuluklar olsa bunlar zerre bu kadar şımaramazlardı.Herkes akıllı olup 2 3 kişi birlikte kullansa ekonomik olacak.Bizim gibi apartmanlara mahkum olmuş , her katta 2 4 daire olan bir yapı var ama ne yazık ki eski komşuluklar yok .Kimse birbirini tanımıyor ki ortak internet kullansın.Yönetici olduğumda sıfır apartmandı daha arsa sahibi birkaç kişi ve biz 3 daire sahibiydik ben yönetici oldum.Dedim 50 mbit abone olalım her kata Acces point koyayım aidata ek 5 tl ile herkes internet kullansın.18 daire var yani.Millet olur mu yok suç , yok cezası var falan anlatamadım gitti.Açıkçası hiçbirini önermem. Hepsi aynı beş kuruş etmezler.
aslında eski komşuluklar olsa bunlar zerre bu kadar şımaramazlardı.Herkes akıllı olup 2 3 kişi birlikte kullansa ekonomik olacak.Bizim gibi apartmanlara mahkum olmuş , her katta 2 4 daire olan bir yapı var ama ne yazık ki eski komşuluklar yok .Kimse birbirini tanımıyor ki ortak internet kullansın.Yönetici olduğumda sıfır apartmandı daha arsa sahibi birkaç kişi ve biz 3 daire sahibiydik ben yönetici oldum.Dedim 50 mbit abone olalım her kata Acces point koyayım aidata ek 5 tl ile herkes internet kullansın.18 daire var yani.Millet olur mu yok suç , yok cezası var falan anlatamadım gitti.
valla aklı olan lobi da kurar intranet teŞaşırmadım böyle olmasına. Benzer durum bizim binada da mevcut. Bir de kendi arasında lobi yapan çakal komşularımız var ki sormayın.
valla aklı olan lobi da kurar intranet te☺
Lobi o anlamda değil, bunlar kendi arasında karar alıyor, sonra yalandan toplantı organize ediyor.
Benim evin internetini Annemler,elti,gorumce,eniste,abla,kivre kim var kullaniyor.
kullanici basina 5mbit down 1mbit upload
verdim.
50/5mbit interneti tepe tepe yillardir kullaniyoruz
ne desem ki şimdi her apartman da olan sıkıntı.Yönetici ve yancıları?
sen hangi şehirdeydin hocam?Bir yerden para çıksa Karadeniz'i terk edecem.
ne desem ki şimdi her apartman da olan sıkıntı.Yönetici ve yancıları?
valla hocam helal olsun biz koca üniversitesi de böyle adaletli paylaşım yapamadık?
Yazmadığınız şehirden...sen hangi şehirdeydin hocam?
yapma yahu bizde eşimle bu yaz boydan boya karadeniz turuna katıldık hayran kaldık.Özellikle ilk Kastamonu'da geldik mükemmel temiz bir şehir.Sonra Amasya aynı şekilde.Sinop bakımsız ve bizim edirne gibi pis geldi.Trabzon ,Ordu ,Giresun a hayran kaldık insanın ömrüne ömür katar bu şehirler.Reis in memleket Rize bence biraz geri kalmış komşu şehirlere göre yapılaşmayı beğenmedik.Artvin ise bizim edirne gibi en uç noktada mükemmel geldi.Ordan Batuma geçmiştik zaten onu anlatmaya gerek duymuyorum adamlar yapmış abi.
Kısaca heralde herkes yaşadığı şehirden kaçmak istiyor.Edirne ile yer değiştirebiliriz.Eşimde istemiyor.İşim kadrolu olmasa ,evim olmasa zerre durmazdım yani ne akrabadan fayda var ne Edirne den.
hehe siz Interneti nereden kaç mbit alıyordunuz hocam?Radyolinkte kullandığınız marka neydi?Yönetim tablosu lıstede olmayan cıhaz var (benım telefon,tablet,pc hız sınırlamasına tabı degıl o yuzden)
nereden ne kaldı ki bakayım haritadan.?Yazmadığınız şehirden...
samsun mu? nasıl unuturum piezza avm hotel vardı kalmıştık orada?hehe siz Interneti nereden kaç mbit alıyordunuz hocam?Radyolinkte kullandığınız marka neydi?
biz üniversitesi de aruba kullanıyoruz sizinki benzeri profesyonel controller i var .Ama kesinlikle fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.Çinli bir markaydı aruba , hp satın aldı.Alır almaz fiyatları uçtu zaten.
nereden ne kaldı ki bakayım haritadan.?