Elimden geldiğince yönlendirmeye çalışıyorum ama nafile gibi geliyor bazen. bir avuç su ile ne yıkacak o mantığı varken suya yazı yazmak gibiEvet yanlış düşünce ve fazladan su israfı heleki böyle dönemlerde barajlar hep az dolu iken içim ciz ediyor
yönetici arkadaşlar konuyu sadece baylar görecek sadece ayarlasınBence hanımlar bu sayfayı çok görmesin. Dedikodumuzu mu yapıyorsunuz derler. Konu kilit, üye ban
Ayda bir gibi bir aralıkla ince filtreyi çıkarıp yağ çözücü sprey ile temizliyorum iki ayda bir temizleyici ile makineyi boş çalıştırıyorum... Tavsiye ederim.Bizim evde de genelde kaba pislikler akıtılır ama makinenin ince filtresi yağ ve pislik içinde oluyor. Fakat Pril Gold kullanırken filtre daha temiz oluyordu. Yine Pril gold aldım. Temizlemesi Finish'e göre biraz daha iyi. Finish ve Fairy'nin fiyatları uçmuş
Ayda bir temizleyici yapıyorduk ama filtrenin dediğiniz gibi temizlenmesi lazım. Yerine takılıyken makine temizleyiciler tam temizlemiyor. İnce filtreyi çıkartıp tellerin arasına sıkıştırıyorum makine temizlenirken yağı kiri çıkıyorAyda bir gibi bir aralıkla ince filtreyi çıkarıp yağ çözücü sprey ile temizliyorum iki ayda bir temizleyici ile makineyi boş çalıştırıyorum... Tavsiye ederim.
bu benim hiç aklıma gelmemişti bir daha temizlediğimde bende filtreyi çıkarıp yukarı koyayım. gayet mantıklıAyda bir temizleyici yapıyorduk ama filtrenin dediğiniz gibi temizlenmesi lazım. Yerine takılıyken makine temizleyiciler tam temizlemiyor. İnce filtreyi çıkartıp tellerin arasına sıkıştırıyorum makine temizlenirken yağı kiri çıkıyor
Bunu ben de düşünmemiştim, teşekkürler... Aslında, filtreyi ayda bir yağ çözücü zımbırtı ile temizleyince, diğer temizleyici ile birlikte makineyi boş çalıştırmaya gerek yok.Ayda bir temizleyici yapıyorduk ama filtrenin dediğiniz gibi temizlenmesi lazım. Yerine takılıyken makine temizleyiciler tam temizlemiyor. İnce filtreyi çıkartıp tellerin arasına sıkıştırıyorum makine temizlenirken yağı kiri çıkıyor
bu benim hiç aklıma gelmemişti bir daha temizlediğimde bende filtreyi çıkarıp yukarı koyayım. gayet mantıklı
Ben de sosyal medyada bir sayfada okumuştum. Hemen denedim, işe yarıyor Üst sepetin contası bazen yerinden çıkıyordu, filtresiz çalıştırınca pompaya gidip sıkışmış, ses yapınca fark ettim. Bu şekilde çalıştırırken makinenin içinde başka şeyler var mı kontrol etmek lazım.Bunu ben de düşünmemiştim, teşekkürler... Aslında, filtreyi ayda bir yağ çözücü zımbırtı ile temizleyince, diğer temizleyici ile birlikte makineyi boş çalıştırmaya gerek yok.
İçinin zaten kirlenme ihtimali yok, önemli olan filtrenin temiz olması.
Filtreyi temiz tuttuktan sonra, sıvı temizleyiciye gerek kalmıyor aslında... Makinenin içi her seferinde yıkanıyor ve temiz, filtreyi de biz temizliyoruz, filtreden sonrası zaten kirlenmiyor...Ben de sosyal medyada bir sayfada okumuştum. Hemen denedim, işe yarıyor Üst sepetin contası bazen yerinden çıkıyordu, filtresiz çalıştırınca pompaya gidip sıkışmış, ses yapınca fark ettim. Bu şekilde çalıştırırken makinenin içinde başka şeyler var mı kontrol etmek lazım.
İkinci yıkama az önce bitti ilk yıkama gibi tertemiz... ? Yarın kaldıysa bir iki paket daha alayım...Bikac yıkma sonrası haber bekliyorum abi, birde parlatıcı ve tuz var mi
temizleyici atmıyorum ben. evde o sırada jel tablet artık hangi deterjan varsa ondan 2 adet atıyorum. filtreyi de içine atarsak onu rahat temizler zatenFiltreyi temiz tuttuktan sonra, sıvı temizleyiciye gerek kalmıyor aslında... Makinenin içi her seferinde yıkanıyor ve temiz, filtreyi de biz temizliyoruz, filtreden sonrası zaten kirlenmiyor...