Hmmm
Yağmalasam mı ben de acıbağ?
Bu zımbırtıdan kullanıyoruz. Bim ve a101'de satılanlar aynı firma üretimi. Aynı nane. Sadece farklı olsun diye badanaları değişik.
İşin özü; ben hep 3,5 saatlik eco programda yıkıyorum, cidden hep 3,5 saat. Kıllanma kılavuzu en ekonomik, en az elektik harcanan programın bu olduğunu yazmış. Muhtemelen düşük sıcaklıkta ha bire suyu çeviriyor; e bu da iyi bir şey. Motor fazla yakmaz. Ama rezistans öttürüyor. Yüksek sıcaklıkta kısa sürede çevirip çıkarmak yerine ehven ısıda uzun uzun yıkaması sanki daha iyi. Kirler kabarsın iyice, bi de kese attı mı tamamdır. Bu arada kısa programlarda tabletler erimiyor bazan. Uzun programda bu dert yok.
El netçe:
Kısa programlar ve temiz bulaşıklar için sıvı/jel deterjen bulursa zulada, gerektiğinde işe yarar.
Bim/a101 tabletleri cidden, benim makinadaki 3,5 saatlik eco programda leş bulaşıkları bile cillop yapıyor. Günlükte bu komboyu kullanıyorum.
Parlatıcı asla kullanmıyorum, o yüzden bizdeki camlar hep buğulu. Yeterince sentetik sokuyoz zati karaciğere. Ama promosyon gelen parlatıcı olursa da armatür temizlemede güzel işe yarıyor. Çeşmeler pırıl oluyor.