Etme be sen ne ara girdin bu işe o kadar konuştuk halbuki ?
Abi taaaa 3 sene evvel bizim Hasan abinin kırk kere söylemesi sonucu o zamanlar bir 300tl yatırmıştım.
Açıkçası benim itimadım yoktur böyle sistemlere, bahsi geçen abim de Nissan Quasqi arabaları evleri falan bu mecradan aldı (Allah daha çok versin gözümüz yok) Tükkan sahibimdi benim, her gün görüşürdük. Sırf sistemin işleyişini anlayayım diye girdim abi, Hayatımda tanıdığım ilk coin Stellar olmuştu
Yani yalan değil sistem para veriyordu sonuçta ama bana göre değildi o işler. 300tl oldu 600tl 3 günde
Oluyor mu oluyor da bir dah ayazayım ki ya öğretilmiş çaresizlik denen meret, ya da ahi denen o eski kafa esnaf grubundan olduğum için bilemiyorum benim kafama yatmadı.
Yani ben terlemeden, emek dökmeden kazanacağım o parayı nasıl yiyeceğimi bilemedim. Sonra beni bilirsin deneme yanılma öğrenme mantığım vardır, nasıl batılırı denedim gayet güzel batılıyor
Neredeyse bile isteye hatalı verilen kararlar ile nasıl batılacağını da öğrendim.
En son 72 liram vardı. o 72 lira ile o STELLAR denen parayı sanırım 0.29 gibi bir rakam ile almıştım sonra ben bir koptum o dünyadan. İki sene sonr olsa gerek Hasan abi aradı dedi ki ''Yahu Adem sende bir ara stellar vardı ya?'' dedim ki ''Aaa evet vardı, ne oldu?
Dedim ki ''ne bilem ben ne oldu. Asıl sana ne oldu?''
Sen o hesabına gir bir bak dedi bana. Gireyim abi gireyim de, o o sistemdeyken adamlar COİNEX di, olmuşlar TJODEX ondan bile haberim yok
Neyse abi güvenlik sorunlarını aştım, benim ben olduğumu ispatladım adamlar yeni sisteme girişimi açtılar, girdim baktım ki orada kuzu kuzu 960tl yatıyor
Meğerse stellar çok ciddi patlamış, ben ise ''Bundan bir cacık olmaz' diyerek o döneme göre uzak bir ihtimale otomatik satış vermişim, o uzak ihtimal yakın olmuş ve otomatik satış gerçekleşince benim 72 lira olmuş sana 960tl
En son onunla ben 0.46 dan doge alıp, 0.50 den satıyordum, 0.46 dan alıp 0.51 den satıyordum vs vs
Ben vakit bulamadığım için ve aslında pek gönlüm de olmadığından üstünde durmadım ama o haliyle dahi 2K gibi değerlere çıkmıştı para.
BTT HOLO DOGE derken bir şekilde sistem sana para veriyor abi açık ve net.
Çok emin olmasam da sanırım aslında hesabımdaki coinleri tl ye çevirsem yine 2K dolaylarında para ederdi.
Veşhasıl kardeşim ben çevremde de tanıdığım bildiğim yakınlarım dostlarımda gözümle gördüğüm o hırsa kapılmadım, hayatım boyunca (Yok abi bu söylem yanlış oldu, Yeldoş ile evlendikten sonra diyeyim zira önceki hayatım borç harç batak haciz icra ile dolu bir hayattı) yaşamak için bana lazım olandan başka para istemedim, ÇOK çalıştım ama bir kısmını kendime, büyük kısmını ise KEFARET diye başkalarına çalıştım. Lazım olduğu kadar kazandım yedim.
Ben yatırım yapmam abi, ev alayım çocuklarıma kalsın vs derdim de yoktur. Eşşek herifler ev istiyorlarsa çalışsın kendileri alsın.
Kirada yaşıyorum, 2007 model ticari arabaya biniyorum, şükür ki aç değilim, açıkta değilim, kira için evimin kapısnı çalan yok, elektriğim suyum kesilmez. İşte bu bana göre en büyük lüx güzel kardeşim o nedenle kripto mriptodan gelecek böyle ebik gübük paralarla da işim olmazdı zaten.
Bak adam bu gün dönsün (Mesel) kaldığı yerden devam etsin, ben yine sistemde kalır işleyişe vakıf olmak adına 1-2 işlem yapmaya devam ederim ama 3 yıldır orada duran para muhtemelen 3-5-30 yıl yine orada durur
Aaaabi ne yazdım yine be iki dakikada içimi döktüm
EK: Haaa aklıma gelmişken, RavenCoin kazıyorum bu arada onu belirtmeyi unuttum. Sanırım bir ayda 200 ravencoin kazdı 4gb ekran kartı. O da ayrı bir tecrübe zira meşhur hasan abi bir ara bana Etherium kazdırmak için sistem toplatmaya kafayı koymuştu. 80-100k bütçe ile sistem kuralım vs diyordu. Yine bildiğiniz Adem Helvacı, sistemin işleyişini anlayabilmek adına buna da bakıvereyim dedim