Güvenilir Kripto Borsa Tavsiyesi

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Borsa İstanbul’daki sert dalga boyu ve yaşanan kayıplar ile hisselerde taban seviyeler en çok borsaya pandemi ile birlikte giren yeni yerli yatırımcıyı vurdu. Analistler, çoğu kredili işlem yapan ve finansal okuryazarlık düzeyi düşük olan yatırımcıların büyük kayıplar yaşadığına dikkat çekiyor. Hesaplamalar geçmiş dönemde borsanın piyasa değerinin yüzde 1-1,5 oranında kredili işlem yapılırken geçen hafta cuma günü itibariyle bu oranın yüzde 6,5’ine ulaştığını ortaya koyuyor. Yani 4 katını aşan bir kredili işlem patlaması yaşandı.
,
Bankadan kredi çekip borsaya atlayacağına git şehrindeki en yüksek gökdelenin tepesine ve atla İki işlem de hemen hemen aynı Dikkat!

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Kripto paraya yapılan yatırım;

Kıbrıs'taki ruslara votka vişne ısmarlamaya benzer, keyfi ilk basta iyidir ama ilerleyen saatlerde pişmanlık hissi uyandırır

Bu kadar ciddiye alıyorum...

Ne zaman tahsilat işlemi yapacak olsam koca koca borsalar hep sunucu hatası verir olmuştu ve bu saatler sürerdi

Bende 2018 den sonra biraktim
Kısacası tavsiye etmiyorum :).

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Borsa İstanbul’daki sert dalga boyu ve yaşanan kayıplar ile hisselerde taban seviyeler en çok borsaya pandemi ile birlikte giren yeni yerli yatırımcıyı vurdu. Analistler, çoğu kredili işlem yapan ve finansal okuryazarlık düzeyi düşük olan yatırımcıların büyük kayıplar yaşadığına dikkat çekiyor. Hesaplamalar geçmiş dönemde borsanın piyasa değerinin yüzde 1-1,5 oranında kredili işlem yapılırken geçen hafta cuma günü itibariyle bu oranın yüzde 6,5’ine ulaştığını ortaya koyuyor. Yani 4 katını aşan bir kredili işlem patlaması yaşandı.
,
Bankadan kredi çekip borsaya atlayacağına git şehrindeki en yüksek gökdelenin tepesine ve atla İki işlem de hemen hemen aynı Dikkat!
Borsadaki kredili işlemle bankadan kredi çekmek farklı şey. Borsada aracı kurum sana bir limit açar ve sen bunu kullanırsın eğer yatırdığın para belli bir rakamın altına inerse senden belli bir sürede bunu kapatmanı ister, kapatamazsan aracı kurum otomatik olarak o anki aktif den hisseyi satar ve kredili işlem yapan da batar. Çok daha beter yani.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Borsadaki kredili işlemle bankadan kredi çekmek farklı şey. Borsada aracı kurum sana bir limit açar ve sen bunu kullanırsın eğer yatırdığın para belli bir rakamın altına inerse senden belli bir sürede bunu kapatmanı ister, kapatamazsan aracı kurum otomatik olarak o anki aktif den hisseyi satar ve kredili işlem yapan da batar. Çok daha beter yani.
ha finansör sana kredi açmış ha bankadan faizle kredi çekmişsin mantık aynı

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
ha finansör kredi açmış ha bankaya borçlanmışsın temel olaraka mantık aynı

ha finansör sana kredi açmış ha bankadan faizle kredi çekmişsin mantık aynı
Değil içinde olsanız bilirdiniz banka sana bir ödeme planı açar parayı nerede değerlendirdiğinize bakmaz ancak kredili işlemlerde kurallar çok sert ve acımasızdır sadece bu hafta üç arkadaşımız kredi patlatıp parayı sıfırladı komple. Burada aracı kurumu finansör gibi değil de kumarhane sahibi gibi düşünün, kaybettiğinizi anladığı an hesaba el koyar üstüne de sizi borçlandırır.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
thodex web sitesine açıklama eklemiş :kiskis
Ekşi'de gördüm;

Screenshot_2021-04-22-Cedric-Gerard-Twitterda.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
thodex web sitesine açıklama eklemiş :kiskis
Açıklama şunu açıklıyor,

''Henüz kaçmayı planladığım gibi kaçamadım, 1-2 gün daha müsaade edin istediğim gibi kaçayım :kas ''

Sosyal medya hesabını önden kapat
Sistemi önden kapat
Uçak biletlerini önden ayarla
İş erken ayyuka çıkınca ''Ortak ile görüşmeye geldim'' de
Ama erkek olup da hakkında dile getirilen bu kadar iddiaların olduğu programlara bağlanıp ''sizin alnınızı karışlarım ulan siz benim onurumla nasıl oynarsınız, hukuk önünde hepinizle görüşeceğim'' deme. :)

Yakınımda da olanlara ısrarla ''herkesin kazandığı bir dünya mümkün değil'' dedim. Benden günah gitti.

benim de param gitti mi? Gitti tabi

Olan koskoca 72 Türk Lirama oldu. :rant

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394
Boş haber. Bahsi geçen şeyler yeni değil.
Kripto para yıllardır var, yeni mi fark etmişler yani?
Vergilendirme muhabbetinden sonra yazılmış ısmarlama bir haber bu bence.
Dogrusunu yazin bilelim uzmansiniz dolu bir aciklama bekliyorum butun haberleri yalanladiniz hice saydiniz biseyler katmanizi bekliyorum artik cikarmanizi degil

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Açıklama şunu açıklıyor,

''Henüz kaçmayı planladığım gibi kaçamadım, 1-2 gün daha müsaade edin istediğim gibi kaçayım :kas ''

Sosyal medya hesabını önden kapat
Sistemi önden kapat
Uçak biletlerini önden ayarla
İş erken ayyuka çıkınca ''Ortak ile görüşmeye geldim'' de
Ama erkek olup da hakkında dile getirilen bu kadar iddiaların olduğu programlara bağlanıp ''sizin alnınızı karışlarım ulan siz benim onurumla nasıl oynarsınız, hukuk önünde hepinizle görüşeceğim'' deme. :)

Yakınımda da olanlara ısrarla ''herkesin kazandığı bir dünya mümkün değil'' dedim. Benden günah gitti.

benim de param gitti mi? Gitti tabi

Olan koskoca 72 Türk Lirama oldu. :rant
Etme be sen ne ara girdin bu işe o kadar konuştuk halbuki ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Etme be sen ne ara girdin bu işe o kadar konuştuk halbuki ?
Abi taaaa 3 sene evvel bizim Hasan abinin kırk kere söylemesi sonucu o zamanlar bir 300tl yatırmıştım.
Açıkçası benim itimadım yoktur böyle sistemlere, bahsi geçen abim de Nissan Quasqi arabaları evleri falan bu mecradan aldı (Allah daha çok versin gözümüz yok) Tükkan sahibimdi benim, her gün görüşürdük. Sırf sistemin işleyişini anlayayım diye girdim abi, Hayatımda tanıdığım ilk coin Stellar olmuştu :kiskis

Yani yalan değil sistem para veriyordu sonuçta ama bana göre değildi o işler. 300tl oldu 600tl 3 günde :alala

Oluyor mu oluyor da bir dah ayazayım ki ya öğretilmiş çaresizlik denen meret, ya da ahi denen o eski kafa esnaf grubundan olduğum için bilemiyorum benim kafama yatmadı.

Yani ben terlemeden, emek dökmeden kazanacağım o parayı nasıl yiyeceğimi bilemedim. Sonra beni bilirsin deneme yanılma öğrenme mantığım vardır, nasıl batılırı denedim gayet güzel batılıyor :kiskis

Neredeyse bile isteye hatalı verilen kararlar ile nasıl batılacağını da öğrendim.

En son 72 liram vardı. o 72 lira ile o STELLAR denen parayı sanırım 0.29 gibi bir rakam ile almıştım sonra ben bir koptum o dünyadan. İki sene sonr olsa gerek Hasan abi aradı dedi ki ''Yahu Adem sende bir ara stellar vardı ya?'' dedim ki ''Aaa evet vardı, ne oldu?

Dedim ki ''ne bilem ben ne oldu. Asıl sana ne oldu?''

Sen o hesabına gir bir bak dedi bana. Gireyim abi gireyim de, o o sistemdeyken adamlar COİNEX di, olmuşlar TJODEX ondan bile haberim yok :kiskis

Neyse abi güvenlik sorunlarını aştım, benim ben olduğumu ispatladım adamlar yeni sisteme girişimi açtılar, girdim baktım ki orada kuzu kuzu 960tl yatıyor :kiskis

Meğerse stellar çok ciddi patlamış, ben ise ''Bundan bir cacık olmaz' diyerek o döneme göre uzak bir ihtimale otomatik satış vermişim, o uzak ihtimal yakın olmuş ve otomatik satış gerçekleşince benim 72 lira olmuş sana 960tl :kiskis

En son onunla ben 0.46 dan doge alıp, 0.50 den satıyordum, 0.46 dan alıp 0.51 den satıyordum vs vs

Ben vakit bulamadığım için ve aslında pek gönlüm de olmadığından üstünde durmadım ama o haliyle dahi 2K gibi değerlere çıkmıştı para.

BTT HOLO DOGE derken bir şekilde sistem sana para veriyor abi açık ve net.

Çok emin olmasam da sanırım aslında hesabımdaki coinleri tl ye çevirsem yine 2K dolaylarında para ederdi.

Veşhasıl kardeşim ben çevremde de tanıdığım bildiğim yakınlarım dostlarımda gözümle gördüğüm o hırsa kapılmadım, hayatım boyunca (Yok abi bu söylem yanlış oldu, Yeldoş ile evlendikten sonra diyeyim zira önceki hayatım borç harç batak haciz icra ile dolu bir hayattı) yaşamak için bana lazım olandan başka para istemedim, ÇOK çalıştım ama bir kısmını kendime, büyük kısmını ise KEFARET diye başkalarına çalıştım. Lazım olduğu kadar kazandım yedim.

Ben yatırım yapmam abi, ev alayım çocuklarıma kalsın vs derdim de yoktur. Eşşek herifler ev istiyorlarsa çalışsın kendileri alsın.

Kirada yaşıyorum, 2007 model ticari arabaya biniyorum, şükür ki aç değilim, açıkta değilim, kira için evimin kapısnı çalan yok, elektriğim suyum kesilmez. İşte bu bana göre en büyük lüx güzel kardeşim o nedenle kripto mriptodan gelecek böyle ebik gübük paralarla da işim olmazdı zaten.

Bak adam bu gün dönsün (Mesel) kaldığı yerden devam etsin, ben yine sistemde kalır işleyişe vakıf olmak adına 1-2 işlem yapmaya devam ederim ama 3 yıldır orada duran para muhtemelen 3-5-30 yıl yine orada durur :kiskis

Aaaabi ne yazdım yine be iki dakikada içimi döktüm :kop

EK: Haaa aklıma gelmişken, RavenCoin kazıyorum bu arada onu belirtmeyi unuttum. Sanırım bir ayda 200 ravencoin kazdı 4gb ekran kartı. O da ayrı bir tecrübe zira meşhur hasan abi bir ara bana Etherium kazdırmak için sistem toplatmaya kafayı koymuştu. 80-100k bütçe ile sistem kuralım vs diyordu. Yine bildiğiniz Adem Helvacı, sistemin işleyişini anlayabilmek adına buna da bakıvereyim dedim :kiskis

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394
TR'de yasaklandı ondan düştü diyen birine neden bunu ispatlayayım ki?
BTC ölmez kolay kolay. 50.000'den bile giren çatır çatır kazandı.
Ya arkadas senin bakkal amcan crypto kabul etmiyor diye bir devletin kryptolara ufakta olsa bir yasal duzenlemenin getirilmesini ve bunun kurumlara sahislara vsvs etkisi olmayacagini soyleyen birine ne anlatiyoruz bir. Yasal duzenleme bizim ulkemizden geldi baska bir yasal duzenleme baska bir ulkeden devletten gelebilir bunun dusuncesi bile kar topu etkisi yarattigini dusunuyorum ve soyluyorum sen bakkal amcandan bilgi al

Amacin yok zaten konusmalarinda birseyler bildigini saniyorsun sadece konusuyorsun kanit yok yalan haber sahtekar yorumcu
Youtubeden bilgi almam vs vs masallah dosutan yetenek biz biseyler

Bana btc nin 50 binden alan kazandi diyosun filan konusuyosun biseyler
Biz drep coinden 0.008 aldigimizi kaca katladik
Yada win dan aldigimizi bunlari soylemiyoruz sen bana btc 50kdan alan en fazla ne kazandi ne anlatigini pek bilmiyosun bos.
Sadece biliyorsun kaynak sifir yorum sifir

Geri
Üst Alt