Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Sizin için güven veriyorsa bu sponsorluk ve reklamlar üçüncü şahıslar için sorun yok.Ama bunlar çok iyi sponsorlar.
Hocam, haklı olduğunuz noktalar var ama durum bu değil işte.Giden gidiyor, kalan yandığı ile kalıyor, arkasından felaket senaryoları, herbokolog beyanları son gaz devam ediyor.
Neticede bu adamın kaçacağı belli iken binlerce insan ADINI SOYADINI vererek bu adam hakkında CUMHURİYET SAVCILIĞI ve CİMER gibimecralara ihbarda bulunmuş (Bulunanlardan birisini tanıyorum) Her poha her tedbiri cart diye alan sayın yetkililer bu kadar çok sayıda ihbarı görmezden gelmek yerine havalimanlarına bu ismin yurt dışına GEÇİCİ olarak çıkışını yasaklayıcı bi,r talimat yollasaydı kimsenin canını yanmayabilirdi
Kesin yanmazdı demiyorum lakin vatandaş bu tarz durumlarda haklı olarak devletini yanında görmek istiyor.
Daha duyumları olduğu 3 gün öncesinden beri takip ediyorum konuyu. Foruma konu da açacaktım lakin çok ilgilenilen husus değil diye açmadım. O 3 gün öncesinde adamların şirketlerine gidip yerinde yeller estiğini görünce devlete gidenlerin olduğunu biliyorum.
Bu kadar mı zordu önlem almak yoksa zaten amaç mı bu idi?
Demokratik, özgür, hukuk devletlerinde İnsan iradesi ile piyasa döngüsüne müdahale edilemez...
Biri size şartlarını sunuyor ve kabul ediyorsanız, üçüncü kişiler ve devlet bu işin neresinde olabilir? Bu tarz işlere girenlerin aklı başında, lütfen biraz düşünsünler.
Bedava peynir, kapanda olur, emeksiz yemek olmaz, kumar işinde (bana göre kumar) sadece kumarı oynatan kazanır.
* * *
Bu tür (ponzi) oluşumlar 1927 yılında türemeye başlamış ve o yıldan itibaren hep mağdur bulmuş ve ilerleyen zamanda da bulacaktır.