Özgür demirtaş kripto paraların %90 batacak...
En başından beri olaya bakış açım bu ve değişmeyecek.Arkasında garantisi olmayan hiç bir madde reel değildir.Adı her ne olursa olsun.
Saçma bir sistem benim üniversite yıllarımda başladı bu furya. Hala nasıl güveniyorlar anlamak zor.En başından beri olaya bakış açım bu ve değişmeyecek.
Yarın öbür gün, "dükkanı kapattım ben, hadi bana eyvallah" deseler ne olacak diye bir kaç yerde sormuştum... Dün bunun cevabını az buçuk öğrenmiş oldum.
Bir de, en saçma geleni daha doğrusu benim hiç anlamadığım pc ve ekran kartı ile sanal paranın nasıl üretildiği... ?
Bir coin kapatip giderse sorumlusu onu trade ettiren kurulus binancede ornekleri var yani satisini kapattigi coinin yerine es deger coin veriyor kurulus kapatip giderse ozaman yapacak bisey yok cunku yasal bir durum yok ben avrasya yatirim adina konusan adamin soylediklerini mantikli buldum bos vakti olan dinlesinEn başından beri olaya bakış açım bu ve değişmeyecek.
Yarın öbür gün, "dükkanı kapattım ben, hadi bana eyvallah" deseler ne olacak diye bir kaç yerde sormuştum... Dün bunun cevabını az buçuk öğrenmiş oldum.
Bir de, en saçma geleni daha doğrusu benim hiç anlamadığım pc ve ekran kartı ile sanal paranın nasıl üretildiği... ?
Devletler, coin çıkarırsa o zaman çok şeyler değişir tabi. Uzun vadede zaten iş oraya gider, biz göremeyiz belki.Ben bilgi vermedim fikir beyan etmedim ki.
Prf. Özgür demirtaş alıntı yaptım.
Herkesin kafasına gore cion çıkardığı bir ortam nekadar sürdürebilinir ki.
bu iş devletlerin coin cikarmasıyla tekrardan dengeler değişecek
devlet coinleri ve bahsedilen %10 coinler ayakta kalabilecek.
Adam, kendine emanet edileni talan edip gitmiş, biz diyoruz ki yerine başka bir şey versin...Bir coin kapatip giderse sorumlusu onu trade ettiren kurulus binancede ornekleri var yani satisini kapattigi coinin yerine es deger coin veriyor kurulus kapatip giderse ozaman yapacak bisey yok cunku yasal bir durum yok ben avrasya yatirim adina konusan adamin soylediklerini mantikli buldum bos vakti olan dinlesin
Yukarıdaki linkte bunun nasıl olduğu anlatılıyor kabacaEn başından beri olaya bakış açım bu ve değişmeyecek.
Yasal dayanağı yok dediğin şeyin vermek zorunda değil. Aslında coin denen şeyin arzı sabit bu thodexde parası batanlar coinlerini soğuk cüzdan diye tabir edilen offline wallet da tutsalar kayıp yaşamayacaklardı diyen de varBir coin kapatip giderse sorumlusu onu trade ettiren kurulus binancede ornekleri var yani satisini kapattigi coinin yerine es deger coin veriyor kurulus kapatip giderse ozaman yapacak bisey yok cunku yasal bir durum yok ben avrasya yatirim adina konusan adamin soylediklerini mantikli buldum bos vakti olan dinlesin
Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.
Bunun hacmi ne kadar acaba?? ?vebitcoin borsada kendini lav etti.
bu iş için yasal bir düzenleme denetim merciside yok hacmini hesaplamak zor thodex de 30 bitcoin i kaybeden olduğu söyleniyor. 1 bircoin 400 bin tl den hesaplarsak hacim baya bir yüksekBunun hacmi ne kadar acaba?? ?