Güvenilir Kripto Borsa Tavsiyesi

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394
Özgür demirtaş kripto paraların %90 batacak...

Admin arkadaslar youtubeden bilgi almiyor başka kaynaklardan da bilgi almiyor sadece kendi bildikleri yerden bilgi aliyor ve paylasmiyor yalan habermis bunlar inanmayalim arastirma yapmayalim arkadaslara soralim onlar bilir:fiskosbizim bir kac ayda duyumlardan kaynaklardan kazandigimiz yalan dolan :haha

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Arkasında garantisi olmayan hiç bir madde reel değildir.Adı her ne olursa olsun.
En başından beri olaya bakış açım bu ve değişmeyecek.

Yarın öbür gün, "dükkanı kapattım ben, hadi bana eyvallah" deseler ne olacak diye bir kaç yerde sormuştum... Dün bunun cevabını az buçuk öğrenmiş oldum.

Bir de, en saçma geleni daha doğrusu benim hiç anlamadığım pc ve ekran kartı ile sanal paranın nasıl üretildiği... ?

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38

Yarın öbür gün, "dükkanı kapattım ben, hadi bana eyvallah" deseler ne olacak diye bir kaç yerde sormuştum... Dün bunun cevabını az buçuk öğrenmiş oldum.

Bir de, en saçma geleni daha doğrusu benim hiç anlamadığım pc ve ekran kartı ile sanal paranın nasıl üretildiği... ?
Saçma bir sistem benim üniversite yıllarımda başladı bu furya. Hala nasıl güveniyorlar anlamak zor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Ben bilgi vermedim fikir beyan etmedim ki.
Prf. Özgür demirtaş alıntı yaptım.

Herkesin kafasına gore cion çıkardığı bir ortam nekadar sürdürebilinir ki.

bu iş devletlerin coin cikarmasıyla tekrardan dengeler değişecek

devlet coinleri ve bahsedilen %10 coinler ayakta kalabilecek.

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394

Bir coin kapatip giderse sorumlusu onu trade ettiren kurulus binancede ornekleri var yani satisini kapattigi coinin yerine es deger coin veriyor kurulus kapatip giderse ozaman yapacak bisey yok cunku yasal bir durum yok ben avrasya yatirim adina konusan adamin soylediklerini mantikli buldum bos vakti olan dinlesin

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Ben bilgi vermedim fikir beyan etmedim ki.
Prf. Özgür demirtaş alıntı yaptım.

Herkesin kafasına gore cion çıkardığı bir ortam nekadar sürdürebilinir ki.

bu iş devletlerin coin cikarmasıyla tekrardan dengeler değişecek

devlet coinleri ve bahsedilen %10 coinler ayakta kalabilecek.
Devletler, coin çıkarırsa o zaman çok şeyler değişir tabi. Uzun vadede zaten iş oraya gider, biz göremeyiz belki.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bir coin kapatip giderse sorumlusu onu trade ettiren kurulus binancede ornekleri var yani satisini kapattigi coinin yerine es deger coin veriyor kurulus kapatip giderse ozaman yapacak bisey yok cunku yasal bir durum yok ben avrasya yatirim adina konusan adamin soylediklerini mantikli buldum bos vakti olan dinlesin
Adam, kendine emanet edileni talan edip gitmiş, biz diyoruz ki yerine başka bir şey versin... :gul

Şener Şen diyor ya "yaptım evet, ama bi sor niye yaptım"

Bizim ülkemizde, bir çok şey olağandan farklı işletilmekte maalesef.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

Yukarıdaki linkte bunun nasıl olduğu anlatılıyor kabaca

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Yasal dayanağı yok dediğin şeyin vermek zorunda değil. Aslında coin denen şeyin arzı sabit bu thodexde parası batanlar coinlerini soğuk cüzdan diye tabir edilen offline wallet da tutsalar kayıp yaşamayacaklardı diyen de var

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
vebitcoin borsada kendini lav etti.

Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.

Geri
Üst Alt