Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
İktidara yakın olma dersleri konu 1.Çin de bu arabaları merdiven altı üretime çevirdiler neredeyse bizimkilerde öyle bir anlatıyor ki sanarsın marsa uzay üssü inşa ettiler
Çinden sipariş verilse şimdiye kadar yüzlercesi gelirdi
Göz boyamak devleti soymak vs vs iha üretiminde (akrabalık seviyesini konu dışında tutuyorum teşvikler vs sonuçta elimizde başarılı ve tutarlı bir ürün var bu konu da göz yumabiliriz ) başarılı bir ülke haline gelmişken elektirkli otomobil üretim işini bu kadar sündürmenin devlete ve millete hiç bir faydası yok
Gerçekten otomobil üretilmek isteniyor ise Honda fabrikası devlet bütçesi ile neden satın alınmadı
Hadi bunu da geçtim savunma sanayi için üretim yapan firmalar neden otomobil işine girmiyor
Sorulacak çok soru var ama birçoğuna cevap alamayacağımız kesin
Sorulara Cevap Vermeyin.
İşin ilginç yanı ne biliyor musun Ramço?
Bu arkadaşlarımız takriben 2 sene içerisinde çok şaşıracaklar.
Neden?
Çünkü biz burada yeni iktidarı da topa tutuyor olacağız da ondan

Doğru doğrudur, Yanlış Yanlıştır bizim için kardeşim, iktidara göre yelken değiştirmeyiz nokta net..
Şimdi diyorlar ki Muhalefeti neden eleştirmiyorsun?
Abi Muhalefet dediğin şey bu ülkede twit atmaktan başka bir şey değil, adamların ne etkisi ne de yetkisi yokken nelerini eleştireyim ben?
Olan yetkilerini de alıp CB ye bağladınız zaten, Belediyeleri dahi şahsım hükumeti yönettiği için nelerini eleştirelim şimdi?