Gebze dediler Almanyada çıktı...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ama dediklerimi anlamamışsinizki. Halen binemeyecegin araba diyorsun...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorunum neden Atatürkle olsun? Sorunumu yazdığım mesajda anlamanız gerekiyordu.
Neyse uzun uzadıya yazışmak isterdim ama buna şuan vaktim yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle engel değil. Ama yazarak ortak noktaya buluşulmuyor. İmkan olsa keşke yüz yüze sohbet edilebilse..
Keşke. Gerçekten yazarak bir yere kadar . Vücut dili, ses tonlaması vs çok önemli :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,290
66
.....
Yinede 21.yüzyılda törenle Atatürk büstü açılışı yapmaktan daha büyük bir proje.
Ne adammış mübarek,verilecek cevabı olmayanların saldıracağı ilk isim nedense Atatürk oluyor,araba ile ne alakası var Atatürk büstünün ,her muhalif de chp'li mi oluyor,sp'li veya iyi partili veya farklı muhalif olamaz mı?
Bu konuda bir daha fikrimi yazmayacağım,yeterince açık yazdım.

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
484
35
Ne adammış mübarek,verilecek cevabı olmayanların saldıracağı ilk isim nedense Atatürk oluyor,araba ile ne alakası var Atatürk büstünün ,her muhalif de chp'li mi oluyor,sp'li veya iyi partili veya farklı muhalif olamaz mı?
Burda kim Atatürke saldırıyor? Kalın font yaptığınız cümleden Atatürke saldırdığımi nerden çıkardın?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,102
42
Çin de bu arabaları merdiven altı üretime çevirdiler neredeyse bizimkilerde öyle bir anlatıyor ki sanarsın marsa uzay üssü inşa ettiler

Çinden sipariş verilse şimdiye kadar yüzlercesi gelirdi

Göz boyamak devleti soymak vs vs iha üretiminde (akrabalık seviyesini konu dışında tutuyorum teşvikler vs sonuçta elimizde başarılı ve tutarlı bir ürün var bu konu da göz yumabiliriz ) başarılı bir ülke haline gelmişken elektirkli otomobil üretim işini bu kadar sündürmenin devlete ve millete hiç bir faydası yok

Gerçekten otomobil üretilmek isteniyor ise Honda fabrikası devlet bütçesi ile neden satın alınmadı

Hadi bunu da geçtim savunma sanayi için üretim yapan firmalar neden otomobil işine girmiyor

Sorulacak çok soru var ama birçoğuna cevap alamayacağımız kesin

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Abi senin siyasi bir konuda fikir beyan etmiş olman dahi bu forumda bir devrim :kiskis

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Çin de bu arabaları merdiven altı üretime çevirdiler neredeyse bizimkilerde öyle bir anlatıyor ki sanarsın marsa uzay üssü inşa ettiler

Çinden sipariş verilse şimdiye kadar yüzlercesi gelirdi

Göz boyamak devleti soymak vs vs iha üretiminde (akrabalık seviyesini konu dışında tutuyorum teşvikler vs sonuçta elimizde başarılı ve tutarlı bir ürün var bu konu da göz yumabiliriz ) başarılı bir ülke haline gelmişken elektirkli otomobil üretim işini bu kadar sündürmenin devlete ve millete hiç bir faydası yok

Gerçekten otomobil üretilmek isteniyor ise Honda fabrikası devlet bütçesi ile neden satın alınmadı

Hadi bunu da geçtim savunma sanayi için üretim yapan firmalar neden otomobil işine girmiyor

Sorulacak çok soru var ama birçoğuna cevap alamayacağımız kesin
İktidara yakın olma dersleri konu 1.
Sorulara Cevap Vermeyin.

İşin ilginç yanı ne biliyor musun Ramço?

Bu arkadaşlarımız takriben 2 sene içerisinde çok şaşıracaklar.

Neden?

Çünkü biz burada yeni iktidarı da topa tutuyor olacağız da ondan :kop

Doğru doğrudur, Yanlış Yanlıştır bizim için kardeşim, iktidara göre yelken değiştirmeyiz nokta net..

Şimdi diyorlar ki Muhalefeti neden eleştirmiyorsun?

Abi Muhalefet dediğin şey bu ülkede twit atmaktan başka bir şey değil, adamların ne etkisi ne de yetkisi yokken nelerini eleştireyim ben?

Olan yetkilerini de alıp CB ye bağladınız zaten, Belediyeleri dahi şahsım hükumeti yönettiği için nelerini eleştirelim şimdi?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,290
66
Abi senin siyasi bir konuda fikir beyan etmiş olman dahi bu forumda bir devrim :kiskis
Benimki "siyasi fikir" değil ki sevgili adem , baktığında verilen cevapları dahi pek beğenmem siyasi konulardaki,yani onu bile yapmam bilirsin,değil fikir beyanı :ok (diyorum ve susuyorum)

Moderatör tarafında düzenlendi:
deathhand Çevrimdışı

deathhand

Yeni Üye
31 Ara 2019
44
41
Almanya da üretilse ne olur, İtalya'da üretilse ne olur? 10 yıl sonra burada üretilsin gerisi önemli değil. Hükümetin yapması gereken elektrikli ve hibrit araçları teşvik etmek. Yeşil plaka ile Çin bunu çok güzel başardı. Hükümetin yönetimini hiç beğenmiyorum ancak elektrikli araç konusunda destekliyorum.

Geri
Üst Alt