Aynen. O yüzden tercih ettim zaten. Kaliteside ordan geliyor sanırım. Meloninin eli değmiş.Peehh İtalya da üretiliyor. Gemilerle Türkiye'ye geliyor.
TOGG'un daha ucuz araç çıkartması şart.Valla tesla verileri ortada. Söylediğini veemiyor bile. Hatta km verilerinde yazılımsal hile yaptığı için davalarda açıldı. Kıyaslamalarda ortada. Tüm elektriklileri deneyimledim. İçlerinde en iyisi olmada tercih sebebim togg oldu. Kullanım konforu çok güzel. Atnı lakadan tesla ile geçin birde togg ile geçin demek istediğimi anlarsınız. Sessizlikte keza öyle. Teslanın vaadettiği km yi hiç yakınına bile yaklaşmadığo görüldü. Ama togg 600 km menzil alanda var. Teslada böyle bir örnek yok. Yeni gelen juniperlarda da ön torpido panel bölgesiden ciddi kusurlu araçlar var. Hyundai ıoniq 5 te güzel ama türkiyede en düşğk paketini satıyorlar. Ben dolusuna bindim. Togg ön tarafta bagaj alanı koyabilirdi ama orda da bazı üniteler var. Onlar aşağıda konumu orda da en azından bir 100 litre civarında bagaj alanı yapılabilirdi yapılmamış. Eksikleri var mı var. Ama gömülecek kadarda değil. Elektrik tüketimi ve hacim olarak baktığınızda aslında optimize bir araç. 18-19kw maks 22 kw tüketimlere çıkıyor. Teslanın ısı pompasınında bir işe yaramadığı görüldü. Lfp bataryalar ne yazık ki stabil değiller. Uzun yolda yabaş şarj hızıda cabası.bana kalırsa elektrikli konusu halen dahs gelişmede ve menzil önemli. Hızlı şarj önemli. Aynı istasyonda ben 120-140 la şarj ederken tesla ısı pompası olmasına rağmen 60 ile şarj ediyordu kışın. Yazın şuandaki güncel verilerim yüzde yüz şarjla 550 km ki ben hızlı kullanan biriyim seri kullanırım. Tercih meselesi ama tesla bana giç hitap etmiyor. Özellikle mercedes kullanan biri olarak bomboş bir araba gibi geliyor. Konforsuzluğuda cabası. Halen daha geliştirilmeli ve ayrıca fiyatı daha uygun tutulmalı. Bakalım yurt dışında başarısı nasıl olacak o zaman göreceğiz
ilk seri kullanıcıları denek oldu desene...Servis ağı hemen hemen hepsinde aynı sorun. Yazılım evet çok yolu var. Ekran gitmesi ile karşılaştım ama bu da yazılımla alakalı. Gez uygulamasını kaldırınca bende ekran gitmesi olmadı. En azından onca şey değişti aracımda ama tek kuruş ödemedim![]()
Aynen öyle çekilişle alanlar veya ilk satın alanlar denek olarak kullanıldı. Bende 2. El 2023 model aldım zaten. Sorunları biliyordum karşılaşacağım. Çok şükür şimdi gül gibi geçinip gidiyoruz bakalımilk seri kullanıcıları denek oldu desene...
Togg'un herhangi bir güvenlik testi mevcut değildi en son. Bu durum devam ediyor mu acaba ?