Çatışmaların temelinde teknoloji var, derin teknoloji var, yerlilik var, yerlilik oranı var ama en kötüsü ise siyaset var. Malum şahıs bu işin içinde olmasaydı insanların bu arabaya inancı daha yüksek olabilirdi bana göre.
Halkın büyük kesiminde inanç yok herşeyden evvel. Neden yok? Sisteme ve sistemi yönetenlere inanmıyorlar. Her seçim dönemindeki seçim öncesi vaatlerin yerine gelmemiş getirilmemiş olmasından dolayı kimsede yönetenlere itimat yok artık. Sistemden çıkarı olan, nemalanan, oğlunun kızının mevcut yerini kaybetme korkusu yaşayan ana babalar dışında kimsenin artık bu sistemin yürüyeceğine dair inancı yok. Aslında oların da yok da, çıkar meselesi.
Kendi özelimde açık ifade ediyorum ki benim bu TOGG ile ilgili inançsızlığım arabaya dair değil sisteme dair. Sistemin başındakilere ve onların çıkar odaklarına dair. Konunun teknik ve pazarlama kısmında sevgili
A
aeronics mümkün olabilecek en makul şekilde durumu özetlemiş. Benim tepkim aptal yerine konmak. YERLİ MİLLİ diye siyasi pazarlama yapılan bu arabada samimi şekilde çıkıp deseler ki ''Kardeşim motoru Alman, dizaynı İtalyan, lastiği Rus vs vs ama biz bir marka değeri sahibi olmak adına bunu yapıyoruz'' o zaman hiç olmazsa YALAN SÖYLEMEDİKLERİ için desteklenir çünkü hiç kimsenin bu Ülkenin bir Milli değerinin olmasına itirazı yok.
Bizi inançsız bırakanlar aynı şekilde bize kafir demeye başladıysa burada suçun bizde olmadığını anlayabilecek kapasiteleri de olmadığını oturup konuşmak lazım. Ben yıllar evvel önce Camiyi, sonra da tüm inançlarımı terkettim, yok artık sıfırım din iman vs konusunda ve bunu dile getirmekten de asla çekinmiyorum. Camiler siyasi parti evlerine, imamlar partizanlara dönmüş sürekli hükumet pazarlıyor diye terkettim ben kendi adıma. Bugün bakıyorum camilerde insanlar ellerinde telefonlar ile kayıt yapıp artık hocalara itiraz ediyor ve cami terk ediyorlar. İnsanlar imamların parti militanı olmasından bıktı ama kimse görmek istemiyor. En son yine daha 29 Ekimde bir Vatandaş Camide açtı ağzını yumdu gözünü çünkü bıktı insanlar bu siyasi dayatmalardan.
''Konumuz araba, cami ne alaka?'' demeyin, sisteme olan inanç yıkılırsa TOGG da yapsanız BOGG da yapsanız kimse size itimat etmez artık ve sorgulamaya başlar, desteklemek yerine ''Siz geçmişte de böyle demiştiniz ama şöyle oldu?'' diye sorgulamaya başlar.
Bu yalancılara inanıp o VENÜS denen hesap makinesinden 6 tane birden alan bir gerizekalı var ise o kişilerden birisi benim. Ne oldu? 1-1,5 sene sonra hepsi çöp oldu, vestel efendi ürünleri tamir edemedi ve GARANTİLİ ürün için değişime ücret farkı istedi. Konu heyete gitti vs vs. Benim başıma gelen dışında bakın forumda başka konuları da var.
Merhaba çok sevgili dostlar, 11.09.2019 tarihinde piyasa değeri 1400 TL iken sırf fiyatı, yerli ve milli olması birde kâğıt üzerinde kalan cihazın özelliklerinden dolayı hiçbir inceleme yapmadan 1200 TL ye a101 marketinden aldım. Ancak resim ve video çekimlerinde karanlık ortamlarda vasat...
tavsiyeforumu.com
Bize GURURULA YERLİ diye kakaladıkları Vestel telefonlar Çin, Vestel televizyonlar Çin, Vestel Çamaşır Makineleri Çin. Arçelik desen Çin.
Yani YERLİ MİLLİ diye bu işi Siyasi propogandaya çevirenlere tepkiliyiz biz yerli araba üretilmesine değil.
Bakın şu an tv de CB olan kişi diyor ki ''Vatandaşımızın kullandığı her 100 ilaçtan 89 u Yerli ve Milli'' İnandığınız dini değer her ne ise onun aşkına söyleyin yahu sizce bizim ülkemizde tüketilen her 100 ilacın 89 u gerçekten YERLİ VE MİLLİ mi? Lütfen birisi 100 ilaç listelesin ve bunun 89 u yerli milli olsun gerçekten.
''NEDEN KARDEŞİM NEDEN?'' diyoruz. ''Neden bizi sürekli aptal yerine koyuyorsunuz?'' diyoruz.
''Madem bu kadar yerli ve millisin, madem bu kadar kadere iman etmişsin o zaman neden altında zırhlı Alman arabası filosu ile geziyorsun?'' demezler mi adama?
Renault da Yerli, Tofaş da yerli o zaman. Bin abi bir FLUENCE arabaya görelim seni madem? TOGG yerli ise FLUENCE araba da yerli.
Twitter da dünya kadar tartışma dönüyor. Malın teki diyor ki ''TOGG un yerli olmadığını iddia eden APTALLARA söyleyin, burada önemli olan patenttir''
E reyizleri kendisine biat etmeyen vatandaşa her boku söylerse yardakçıları da teknik dayanaklar ile yerlilik kısmına itiraz edenlere aptal der elbette.
Diyeceğim o ki burada sadece TOGG özelinde değil tüm inançsız bakış açılarının temelinde yatan en önemli detay, bu sistemin başındakilerin artık ayyuka çıkmış ve tescillenmiş yalancılıklarıdır. Milyonluk arabaya binip ''fakirlik iyidir'' diyen diyanet işleri başkanına kim neden inansın ki anlamıyorum zaten.
Sonra vay dinsiz, vay hain bla bla
Yaw he he..