Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Eyvallah dostum. Ben de böyle fikir beyanlarını seviyor ve destekliyorum.Almanya da üretilse ne olur, İtalya'da üretilse ne olur? 10 yıl sonra burada üretilsin gerisi önemli değil. Hükümetin yapması gereken elektrikli ve hibrit araçları teşvik etmek. Yeşil plaka ile Çin bunu çok güzel başardı. Hükümetin yönetimini hiç beğenmiyorum ancak elektrikli araç konusunda destekliyorum.
Bitti arkadaş bu kadar.
Bu kardeşimiz şimdi bu fikri nedeniyle herhangi birisine hesap vermek sorunda mı? Asla değil.

Haa ne olur? Bir başka kardeşimiz gelir mesela ''Öyle diyorsun ama bu araçların x y z ünitelerinde a b c sorunları olacağını söylüyorlar ne diyorsun buna?'' der ve bak on numara istişare olur, fikir alışverişi olur ve buna TARTIŞMA denir.
Peki ülkemizde bilindiği gibi kafa göz yarmak anlamında olmayan bu TARTIŞMA gerçekte ne anlam ifade eder?
Tartışma, karşıdakinin duygu, düşünce ve görüşlerini değiştirmeyi veya yenilemeyi, karşıdakini etkilemeyi amaçlayan bir konuşma biçimidir. Birbirine karşıt düşüncelerin belli kurallar çerçevesinde birbirini çürütmesi amacına dayanır.
Hür iradesi ile KENDİ fikrini paylaşan tüm gönül dostlarına selam olsun ?