The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,295
Siyasetin uzak durması söyleminize sonuna kadar katılıyorum , siyasi iktidar kimi işaret ediyorsa veya siyasi iktidara kim daha yakınsa onlar geliyor Türk futbolunun başına. Futbol hakkında vasıfsız insanlar TFF başına geliyor , kimi tüpçü , kimi inşaatçı , kimi iş adamı v.s , sırf yüzüm eskimesin , gündem de olayım , makamı yani TFF başkanlığının getirdiği avantajları kendi çıkarlarım için kullanayım. Nihat Özdemir Fenerbahçe'li diye demiyorum bunu , çok eminim Fenerbahçe umrunda bile değil. TFF başkanlığını sadece kendi çıkarları uğruna kullanmak ve siyasi iktidarın olası emirlerini yerine getirmek amacıyla orada oturuyor.Evet futbolseverler genelde böyle bakıyor olaya. Ben olabildiğince objektif bakmaya çalışıyorum, illaki benimde şaştığım oluyordur. Siz o pozisyon ve taçtan bahsetmeden 2 penaltıdan bahsedince sizide öyle düşünmüştüm Lig rezil, takımlarda rezil, hakemler daha beter. O hoca,başkan gitsin bu gelsinle takımların kalitesi düzelmez malesef. Reform şart! Siyaset uzak duracak. Tff adil ve eşit mesafede olacak her takıma. Tff başkanı siyaset tarafından icazet alan biri değil,dürüstlüğüne inanılan biri olacak. Ütopik dünyam bu şekilde Umarım görürüz bu günleri, yoksa o penalt bu faul diye geçer gider yıllar bir arpa boyu yol almaz Türk futbolu.