Ben tüm maçları canlı izliyorum hocam ? Mesut 10 ay top oynamamış , bir de Mesut devamlı üst düzey takımlar da , üst düzey futbolcularla top oynamış adam. Şimdi ben maçı izliyorum herkes topu Mesut'a veriyor , topu ayağına alan Mesut'u arıyor , yahuu bu adam ne yapacak tek başına , adamı gereğinden fazla yorup gereğinden fazla topu adama veriyorlar. Bu oyun sisteminde Mesut birşey beklemek saçma olur , hiçbir verim alınmaz , alınmıyorda. Bir kaç maç daha böyle giderse Mesut'u bitirecekler , oynamasın kardeşime dönecek olay.
Penaltılara gelirsek , dediğim gibi tüm maçları canlı 90 dakika izlerim , yani fotoğraflarla karar vermiyorum. Birer penaltı derken Pelkas'ın pozisyonunu diyorsan bence penaltı değil , neden dersen Antalya'lı oyuncu gelip sabit bir şekilde duruyor Pelkas penaltı alma amacıyla kendini takıyor adama nitekim hakeme de yediriyor ama VAR dan dönüyor. Bunu Alex güzel yapardı , kendini atmazdı yere ama penaltıyı alırdı , kendini düşürttürürdü rakibe yani , Alex in üstün futbol zekası tabi o. Gerçi Antalya'nın 2 ya da 1 penaltısı verilse maç 0-2 ye gelse çok başka bir seyir izlerdik , tabi penaltı gol olacak diye birşey de yok olmayabilirde.