Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Ya diyorum ki adamın Hollanda hariç en ufak başarısı yok, hangi kritere göre kurtarıcı pozisyonunda Fenerbahçe'ye geldi, o gitti Ersun Yanal geldi daha önce sizi şampiyon yapan hocaya gereken sabır gösterilmedi, sonra gene Alanya hariç hiçbir başarısı ki orada ne başarısı var tartışılır Erol Bulut getirildi fakat tepesine ondan çok daha tecrübesiz Emre Belezoğlu yanına Volkan Demirel getirilip hareket etmesi engellendi, futbolcular ona değil tribündeki Emre ye bakıp medet umar oldu ve nihayetinde adamı yollayıp sıfır teknik direktörlük deneyimli, pro lisansı olmayan Emre takımın başına teknik sorumlu(ne demekse) diye getirildi. Bir Galatasaraylı olarak gerçekten ezeli rakibim ebedi dostum Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu duruma üzülüyorum (tariz yok, iğneleme yok). Esas problem taraftar kimliğini atıp profesyonel olarak bu takıma başkanlık yapamayan Ali Koç, yahu düşünsenize şeref tribününden atlayıp taraftarla yumruk yumruğa kavga eden adam koskoca Fenerbahçe'ye yakışıyor mu. Korkarım ki sezon sonu 15 yıldır takım deneyimi olmayan senede çok az maç yapıp stresten uzak yaşayan daha önce kovduğunuz Löv beyi getirmek bir hüsranlı sezon daha olabilir.Profesyonellik, kalite, alt yapı, mali durum gibi kriterler ile kıyas kabul etmez tabiki de... Ama bizde herkes her şeyden anladığı için bu kriterlerin hiç bir önemi yok.