Norveç denen ülke 5.4milyon nüfus var herifler kıçlarını yırtıyor millet elektrikli araç kullansın diye yaw
zaten satışlar da patladı gitti
Norveç çok ciddi Petrol ve Gaz üreticisi bu arada!
ama benzin/motorin acaip pahalı

şimdi bu araçların vergileri v.s da ciddi pahalı oldu ülen bu nasıl iş diyorsun
elekrikli araç, sıfırını almak istersen sana 24ay vade sıfır faiz hatta 36 yı sıfır veren banka da varmış,buyur buradan yakın
şimdiler de bu meretin 2.elini de 24/36ay vade sıfır faiz le veren şirketler de varmış! haydaaa bu ne iş ülen şimdi
enflasyon da sıfır sanırım orada?
heriflerin "rezerv para" diye bir köşede cukkaları varmış,rakam 1.1 Trilyon Dolar! abi rakama bakın hizaya girin
daha Merkez bankası rezervi de "hariçmiş"

ülen miktirin bi gidin be kafamı buluyorsunuz
Pandemi de 3 sene de bu asıl rezervin ki buna köşeye attığımız para diyorlar ve 50milyarcık kısmını yemişler!
sonra da yandık bittik öldük filan demişler ülen 1.1tilyon var ne olmuş 50milyar gitmişse? yani tam sopalık tipler bunlar

sanırım bu nalet ülke dünyada döviz rezervi en fazla olan ülkedir,ben Çin ile Taiwanı bir de Almanyayı biliyorum bu konuda
em büyük rezervi olan ülkeler diye,hadi bunlar dünya devi ama Norveç kim yaw diyemiyorum gari bu rakamları görünce
adamdaki kafaya bakın yaw benzin acaip pahalı motorin öyle,zaten halk da şikayet ediyormu!
her şey paso elektrikli,sanırsın beleş
herifler gaz dan ve petrol den kazandıklarını koyacak yer bulamıyorlar
sonuç da böyle bizdeki gibi bir elekktrikli arabalar muhabbetleri de yapmıyorlar!
Arabistan da petrol bol benzinde beleş gibi,bunlar ise benzin acaip pahalı ve bunlar da ciddi petrol devi haa