Çözüldü Digiturk kanalları bulunamadı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byrmbgr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çanak anteni deki LNB eskiden kullandığın Universal ise çalışmaz mdu,m LNB gerekli bilgine
merkezi sistem bağlı oldugu icin nedir ne değildir bilemiyorum. ama normalde de yayınlarda bozulmalar, donmalar yaşıyorum

merkezi sistem bağlı oldugu icin nedir ne değildir bilemiyorum. ama normalde de yayınlarda bozulmalar, donmalar yaşıyorum
Cihazın görselini paylaşma şansınız var mı?

Çanak anteni deki LNB eskiden kullandığın Universal ise çalışmaz mdu,m LNB gerekli bilgine
Osmanke üstadım. Daha önce diğer konuda konuşmuştuk diye hatırlıyorum. 9505 ve 9506 universal LNB ile çalışıyor. Komşuda olduğu için sürekli rahatsız etmek istemiyorum ama müsait bir zamanda cihaz ve LNB görsellerini paylaşırım. :ok

bende eğer aksam teknik servis gelirse durum neyden kaynaklıymış sorup öğrenip paylaşırım insallah

Cihazın görselini paylaşma şansınız var mı?

09C875D4-9801-4D82-A429-F9B36E61A6C5.jpg
236E2CF6-407F-47C3-B7AD-26D74F6A31AC.jpg

Bence fazla kurcalamadan servisi bekleyin. Benim asıl garibime giden kısım bu hizmet kalitesiyle nasıl hala servis satabiliyorlar?
1 saattir “geliyorum hemen” diyen servis elemanını bekliyorum 😆

Servis elemanı arkadaş geldi çeken kanallarında gitti televizyonda kablonun sıkıntılı olduğunu söyleyip yeni kablo almamı tavsiye etti

Servis elemanı arkadaş geldi çeken kanallarında gitti televizyonda kablonun sıkıntılı olduğunu söyleyip yeni kablo almamı tavsiye etti
Şimdi televizyon tamamen pert mi? 😱

Şimdi televizyon tamamen pert mi? 😱
Aynen öyle oldu. Pirince giderken bulgurdan olmuş durumdayız. Neyseki bein connect var şimdilik. Yarın mesaideyim iş bitimi 1 hafta tatil modunda olacağım için pek takmıyorum şimdilik. İzin dönüşü çaresine bakıcaz artık.
Ru6u kablo al abi yenile kablonu dıye tavsiye de aldık.

Aynen öyle oldu. Pirince giderken bulgurdan olmuş durumdayız. Neyseki bein connect var şimdilik. Yarın mesaideyim iş bitimi 1 hafta tatil modunda olacağım için pek takmıyorum şimdilik. İzin dönüşü çaresine bakıcaz artık.
Ru6u kablo al abi yenile kablonu dıye tavsiye de aldık.
Peki kabloyu değiştirince takınca çalışacak mıymış? Ankastrenin, merkezi sistemin neresine kadar değiştirecekmişsiniz kabloyu? La havle...

Peki kabloyu değiştirince takınca çalışacak mıymış? Ankastrenin, merkezi sistemin neresine kadar değiştirecekmişsiniz kabloyu? La havle...
Söylediği kabloların 5 sene ömrü olduğu. Binanın dışından kabloyu getireceğini söyledi. Birde ekstra olarak modül bağlantı yapayım sana abi dedi de bakalım nasıl olacak

Söylediği kabloların 5 sene ömrü olduğu. Binanın dışından kabloyu getireceğini söyledi. Birde ekstra olarak modül bağlantı yapayım sana abi dedi de bakalım nasıl olacak
Hem stb, hem modül. Ben birşey anlamadım ama hayırlısı diyeyim ne diyeyim.

Bu arada eğer merkezi sistem uydu bulunan binalarda özellikle kapalı tesisatta 5 yılda bir kablo değiştirselerdi...

Devamını getirmiyor ve sadece şunu söylüyorum, farkında olmadan ekstra kablo, modül masrafı, dışarıdan gelen kablo için binadan, siteden uyarı v.b. sıkıntıları yaşamayın.

Geri
Üst Alt