modül ve kart birlikte oluyor bir zamanlar kullanmıştım çok pratik oluyor(modül yuvalı tvde veya modül yuvalı uydu alıcılarında çalışıyor) evde seyret misafirliğe git istediğin yerde seyret fakat bulunmaz hint kumaşı sanki çok nadir satılıyor.digitürk illa kendi dandik kutularını kaktırma peşinde bu nedenle pek modül satışı yapmıyor.Kartı modülle almışındır sanırım,yoksa tek başına kart olmaz tv için diye biliyorum ,( bu arada ne pahalıymış ,araştırınca öğrendim ) ,Kanal aratmasında çıkmaması biraz ilginç ,ya şifreli kanalları taratmıyorsundur veya başka bir sıkıntı var.Kanal aratmada veya kurulumda 12380 V 27500 frekansını yazıp arattır bakalım,bu arada aratırken şebeke aramayı "etkin" yapmalısın , veya aşağıdaki linkten frekansları tek tek arat bakalım (tümü DT'dir).
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türksat uydusunda sanırım düz (universal) lnb kullanılıyor sevgili Necati_Simsek ,7 derece sonlandırıldı diye hatırlıyorum,çünkü bende normal universal lnb ile geliyor kanallar,tabii kartım yok o başkaKullandığınız LNB eğer eski düz Üniversal LNB ise de Digitürk kanallarını bulamayabilir. MDU5 LNB kullanmanız gerekir.
Dostum digitürk artık santral sistemi olan binalarda,da kendi çanağını ve lnb,yi takıyor bizde öyle oldu ben değil ama dublex daire,de oturan komşumuz kullanıyor ya santral lnb,nizi çıkartıp bunu takıcaz yada mdu,m blutut,lu lnb bende dedim benim cihazım buna uygun değil benim digitürk,üm yok o zaman yeni çanak takın buraya biz yeniden gelicez dediler bende komşuyla beraber onun eski digitürk çanağı vardı onu taktık getirip lnb,yi taktılar ince ayarını yapıp yeni cihaz taktılar ayarlayıp gittiler.Türksat uydusunda sanırım düz (universal) lnb kullanılıyor sevgili Necati_Simsek ,7 derece sonlandırıldı diye hatırlıyorum,çünkü bende normal universal lnb ile geliyor kanallar,tabii kartım yok o başka
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hımm, o zaman neden Türksat frekansını universal lnb olarak yayınlıyor ,bak yukarıda linkini vermiştim ,ama yarın tekrar denerim bizim uydu alıcısında ,verdikleri universal frekansı girip aratırım ,mesela ;Dostum digitürk artık santral sistemi olan binalarda,da kendi çanağını ve lnb,yi takıyor bizde öyle oldu ben değil ama dublex daire,de oturan komşumuz kullanıyor ya santral lnb,nizi çıkartıp bunu takıcaz yada mdu,m blutut,lu lnb bende dedim benim cihazım buna uygun değil benim digitürk,üm yok o zaman yeni çanak takın buraya biz yeniden gelicez dediler bende komşuyla beraber onun eski digitürk çanağı vardı onu taktık getirip lnb,yi taktılar ince ayarını yapıp yeni cihaz taktılar ayarlayıp gittiler.
11180 | H - Yatay | Batı | 29750 | 5/6 | T3A |
Eee, konuyu kilitlemeli o zaman, boşuna yazmayayım bariKonu sahibi sekiz gün önce yazmış ve gitmiş.
Ben cahal adamım Sayın Emmi. Dikkat ettiyseniz TV Marka, modelini sordum, çekildim. Cevap gelmezse bende "Hıdır, budur." durumu geçerli.Eee, konuyu kilitlemeli o zaman, boşuna yazmayayım bari
@Herkese;
Eğer kendi cihazını satın alırsanız bence de lnb leri değiştirirler çünkü ellerinde bolca mdu lnb vardır ve tüketmek isteyeceklerdir mutlala yoksa ne yapacaklar ellerindekileri , fakat yayınları modülle izleyecekseniz mdu lnb ye gerek yok bence.Ben şahsen başvursam ve kutu istemiyorum modül alacağım desem ve bana "abicimmm, illa bu lnb olmalı" deseler de almazdım kesinlikle,çünkü modül lnb cinsine bakmaz yayının şifre algoritmasına bakar ,uyum varsa çözer ,yoksa hata verir ve "bana başvurun" der
Bence konuyu açan da android tv de modül ile izleyeceğine göre ,acaba diyorum ve susuyorum
B byrmbgr , konuyu açmışsın gitmişsin gardaşım ,nerelerdesin bak neler yaptık neler,senden ses seda yok
Ben android tv + modül okuyunca ihtiyarlık işte ,pat diye atladımBen cahal adamım Sayın Emmi. Dikkat ettiyseniz TV Marka, modelini sordum, çekildim. Cevap gelmezse bende "Hıdır, budur." durumu geçerli.
Bir de android tv deyince şöyle bir gözümün önünden geçirdim, sarı çizmeli mehmet ağa durumu.
Gençlik, tezcanlılık diyecektiniz galiba.Ben android tv + modül okuyunca ihtiyarlık işte ,pat diye atladım