Eee, ne anlayalım şimdi mübarek ,tamam senin uykun iyicene gelmiş
Evet Sayın teraspy Emmi. Şimdi anlatabilmiş miyim?Üstadım. Ben anlatamadım. Cihaz Normal alıcı değil. Skyworth o çok hassas dediğiniz cihaz. Yani yeni nesil. Ancak Universal çift çıkışlı lnb ile cayır cayır çalışıyor. ;)
Kapat kapat ,yoksa yandık10 Gün oldu konu sahibi halen yok konuyu kapatsak mı?
Ustam biz kendi halimizde çözüp çözüp duruyoruz. Az daha dursun mu muhabbet güzeldi.10 Gün oldu konu sahibi halen yok konuyu kapatsak mı?
evet servis 20 gün beklememe rağmen maalesef gelmedi ve ben gidip cihazı aldım.İlk kurulumu yaptılar mı? Uydu, diseqC ayarları yapıldı mı? Anladığım kadarıyla servis eve gelip kurulumu yapmadı.
Benim düşüncem DISEqC ayarlarının uyuşmaması. Sıfır kurulum yapılıp DISEqC ayarlarının doğru tanımlanması lazım. Yapabilecek misiniz?evet servis 20 gün beklememe rağmen maalesef gelmedi ve ben gidip cihazı aldım.
kurulumu bayii de yaptılar bütün kanallar açık şekilde teslim aldım. eve gelip kendi anten kablomu takınca hüsrana uğradım maalesef
dün aksam baya bi uğraştım ama bir netice alamadım.Benim düşüncem DISEqC ayarlarının uyuşmaması. Sıfır kurulum yapılıp DISEqC ayarlarının doğru tanımlanması lazım. Yapabilecek misiniz?
İşte o yüzden sordum. Buradan görsellerle yönlendirelim diyecektim ama açıkçası en sağlıklı yöntem kendilerinin gelip kurmasını sağlayabilmek. :(dün aksam baya bi uğraştım ama bir netice alamadım.
digiturk te teknik destek bolumunden bir kayıt actım dün aksam. fakat ne arayan var ne soran beklemedeyim bakalımİşte o yüzden sordum. Buradan görsellerle yönlendirelim diyecektim ama açıkçası en sağlıklı yöntem kendilerinin gelip kurmasını sağlayabilmek. :(
Çanak anteni deki LNB eskiden kullandığın Universal ise çalışmaz mdu,m LNB gerekli bilginedigiturk te teknik destek bolumunden bir kayıt actım dün aksam. fakat ne arayan var ne soran beklemedeyim bakalım