Çözüldü Digiturk kanalları bulunamadı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byrmbgr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:dinle dikkat dikkat ,üyelerimize duyurulur,herkes yerine otursun yayın başlıyorrrrr

10 Gün oldu konu sahibi halen yok konuyu kapatsak mı?

herkese selamlar..
az daha durması iyi olmuş :)

bende dün itibari ile digiturk duynasına katıldım. 20 günlük servis bekleyişinin ardından cihası bayiden gidip kendim aldım ve eve geldim.
sorun şu ki; normalde JVC uydu alıcılı tv de görüntü alabiliyorken dt uydu alıcıya kabloyu takınca ne sinyal varda ne kanal bulabiliyorum.
sorun neyden kaynaklı olabilir ki acaba

İlk kurulumu yaptılar mı? Uydu, diseqC ayarları yapıldı mı? Anladığım kadarıyla servis eve gelip kurulumu yapmadı.

İlk kurulumu yaptılar mı? Uydu, diseqC ayarları yapıldı mı? Anladığım kadarıyla servis eve gelip kurulumu yapmadı.
evet servis 20 gün beklememe rağmen maalesef gelmedi ve ben gidip cihazı aldım.
kurulumu bayii de yaptılar bütün kanallar açık şekilde teslim aldım. eve gelip kendi anten kablomu takınca hüsrana uğradım maalesef :dry

evet servis 20 gün beklememe rağmen maalesef gelmedi ve ben gidip cihazı aldım.
kurulumu bayii de yaptılar bütün kanallar açık şekilde teslim aldım. eve gelip kendi anten kablomu takınca hüsrana uğradım maalesef :dry
Benim düşüncem DISEqC ayarlarının uyuşmaması. Sıfır kurulum yapılıp DISEqC ayarlarının doğru tanımlanması lazım. Yapabilecek misiniz?

Benim düşüncem DISEqC ayarlarının uyuşmaması. Sıfır kurulum yapılıp DISEqC ayarlarının doğru tanımlanması lazım. Yapabilecek misiniz?
dün aksam baya bi uğraştım ama bir netice alamadım.

dün aksam baya bi uğraştım ama bir netice alamadım.
İşte o yüzden sordum. Buradan görsellerle yönlendirelim diyecektim ama açıkçası en sağlıklı yöntem kendilerinin gelip kurmasını sağlayabilmek. :(

İşte o yüzden sordum. Buradan görsellerle yönlendirelim diyecektim ama açıkçası en sağlıklı yöntem kendilerinin gelip kurmasını sağlayabilmek. :(
digiturk te teknik destek bolumunden bir kayıt actım dün aksam. fakat ne arayan var ne soran :) beklemedeyim bakalım

digiturk te teknik destek bolumunden bir kayıt actım dün aksam. fakat ne arayan var ne soran :) beklemedeyim bakalım
Çanak anteni deki LNB eskiden kullandığın Universal ise çalışmaz mdu,m LNB gerekli bilgine

Geri
Üst Alt