slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Kumanda teke düştü, cihazdan kaynaklanabilecek sorunlar ortadan kalktı. Oh, mis. Güle güle kullanın.Çok teşekkür ederim. Gercekten bende inanamadım. Ama iyi oldu
Bendeki cihazı alıp modulü taktı gitti.
Kumanda teke düştü, cihazdan kaynaklanabilecek sorunlar ortadan kalktı. Oh, mis. Güle güle kullanın.Çok teşekkür ederim. Gercekten bende inanamadım. Ama iyi oldu
Bendeki cihazı alıp modulü taktı gitti.
Valla bende rahatladım yaa. Aynen kumanda derdine son verdik. Kalabalıktan başka bişey değildi. Başına bişey gelecek korkusuda cabasıydı.Kumanda teke düştü, cihazdan kaynaklanabilecek sorunlar ortadan kalktı. Oh, mis. Güle güle kullanın.
Benim hiç bir talebim yokken ( modül nedir onuda bilmezdim açıkçası ) gelen arkadaş kabloyu sen değiştir modülün. Benden hediye diye evden ayrılmıştı . Dün gelip taktı gitti valla.hemen bir piyango bileti al çünkü modül bulmak piyangodan büyük ikramiyeyi kazanmak gibi bir şey.
TV Kanal listesi TKGS ile otomatik güncelleniyorsa onun ayarını esnek ya da kapalıya alın. Onunla alakalı olabilir. Cihaz konusunu da mutlaka netleştirin derim. O konuda bence ciddi sıkıntılı firma.Benim hiç bir talebim yokken ( modül nedir onuda bilmezdim açıkçası ) gelen arkadaş kabloyu sen değiştir modülün. Benden hediye diye evden ayrılmıştı . Dün gelip taktı gitti valla.
Benim aklıma takılan bendeki cihazı almış olması. Kapattırırken bi sorun yaşamam umarım
Birde şimdi modül takılmadan önce kanalları sıralama-düzenleme yaparken şuan yapamıyorum. Neden böyle oldu ki anlamadım
Ohh süper oldu şimdi. TKGS kapalıya alınca düzenleyebiliyorum. Tesekkur ederımTV Kanal listesi TKGS ile otomatik güncelleniyorsa onun ayarını esnek ya da kapalıya alın. Onunla alakalı olabilir. Cihaz konusunu da mutlaka netleştirin derim. O konuda bence ciddi sıkıntılı firma.
Şimdi MH ile görüştüm. Sistemde “modül” olarak görünüyor diye söyledi ve tahatladım bendeOhh süper oldu şimdi. TKGS kapalıya alınca düzenleyebiliyorum. Tesekkur ederım
Cihaz içinde müşteri hizmetleri ile görüşeyim bakalım ne diyecekler
Rica ederiz. Çok şükür sistemde öyle görünüyorsa çözülmüş demektir. Nazar değmesin de genel itibariyle sizin işlem yine de kolay oldu sayılır. Yukarıda bir başka üyemiz bahsetmiş mesela modül bulunmuyormuş.Şimdi MH ile görüştüm. Sistemde “modül” olarak görünüyor diye söyledi ve tahatladım bende
Şükür bu furyayı atlattık
Çok teşekkürler yardımlarınız önerileriniz için
Aynen. Biraz gecikmelide olsa sonuç iyi oldu.Rica ederiz. Çok şükür sistemde öyle görünüyorsa çözülmüş demektir. Nazar değmesin de genel itibariyle sizin işlem yine de kolay oldu sayılır. Yukarıda bir başka üyemiz bahsetmiş mesela modül bulunmuyormuş.