merkezi sistem bağlı oldugu icin nedir ne değildir bilemiyorum. ama normalde de yayınlarda bozulmalar, donmalar yaşıyorumÇanak anteni deki LNB eskiden kullandığın Universal ise çalışmaz mdu,m LNB gerekli bilgine
merkezi sistem bağlı oldugu icin nedir ne değildir bilemiyorum. ama normalde de yayınlarda bozulmalar, donmalar yaşıyorumÇanak anteni deki LNB eskiden kullandığın Universal ise çalışmaz mdu,m LNB gerekli bilgine
Cihazın görselini paylaşma şansınız var mı?merkezi sistem bağlı oldugu icin nedir ne değildir bilemiyorum. ama normalde de yayınlarda bozulmalar, donmalar yaşıyorum
evet gidince paylaşabilrimCihazın görselini paylaşma şansınız var mı?

Osmanke üstadım. Daha önce diğer konuda konuşmuştuk diye hatırlıyorum. 9505 ve 9506 universal LNB ile çalışıyor. Komşuda olduğu için sürekli rahatsız etmek istemiyorum ama müsait bir zamanda cihaz ve LNB görsellerini paylaşırım.Çanak anteni deki LNB eskiden kullandığın Universal ise çalışmaz mdu,m LNB gerekli bilgine

Bence fazla kurcalamadan servisi bekleyin. Benim asıl garibime giden kısım bu hizmet kalitesiyle nasıl hala servis satabiliyorlar?
1 saattir “geliyorum hemen” diyen servis elemanını bekliyorumBence fazla kurcalamadan servisi bekleyin. Benim asıl garibime giden kısım bu hizmet kalitesiyle nasıl hala servis satabiliyorlar?
Şimdi televizyon tamamen pert mi?Servis elemanı arkadaş geldi çeken kanallarında gitti televizyonda kablonun sıkıntılı olduğunu söyleyip yeni kablo almamı tavsiye etti
Aynen öyle oldu. Pirince giderken bulgurdan olmuş durumdayız. Neyseki bein connect var şimdilik. Yarın mesaideyim iş bitimi 1 hafta tatil modunda olacağım için pek takmıyorum şimdilik. İzin dönüşü çaresine bakıcaz artık.Şimdi televizyon tamamen pert mi?![]()
Peki kabloyu değiştirince takınca çalışacak mıymış? Ankastrenin, merkezi sistemin neresine kadar değiştirecekmişsiniz kabloyu? La havle...Aynen öyle oldu. Pirince giderken bulgurdan olmuş durumdayız. Neyseki bein connect var şimdilik. Yarın mesaideyim iş bitimi 1 hafta tatil modunda olacağım için pek takmıyorum şimdilik. İzin dönüşü çaresine bakıcaz artık.
Ru6u kablo al abi yenile kablonu dıye tavsiye de aldık.
Söylediği kabloların 5 sene ömrü olduğu. Binanın dışından kabloyu getireceğini söyledi. Birde ekstra olarak modül bağlantı yapayım sana abi dedi de bakalım nasıl olacakPeki kabloyu değiştirince takınca çalışacak mıymış? Ankastrenin, merkezi sistemin neresine kadar değiştirecekmişsiniz kabloyu? La havle...
Hem stb, hem modül. Ben birşey anlamadım ama hayırlısı diyeyim ne diyeyim.Söylediği kabloların 5 sene ömrü olduğu. Binanın dışından kabloyu getireceğini söyledi. Birde ekstra olarak modül bağlantı yapayım sana abi dedi de bakalım nasıl olacak