ramchomania
Süper Üye
Bugün ilk doz Biontech aşısı oldum bakalım. Bir durum olursa aktarırım.
Geçmiş olsun
Ben de biontech oldum sadece aşı yerinde hafif ağrı oldu
Yakınımda olanlarda halsizlik ateş ishal gibi yan etki yaşayanlar da oldu
Bugün ilk doz Biontech aşısı oldum bakalım. Bir durum olursa aktarırım.
bir kaç gün kontrol edin. sevkiyat sıkıntısı yoksa aynı hastaneden randevu alabilirisiniz.2. doz Biontech için aynı hastaneden randevu çıkmıyor alternatif hastanelere yönlendiriyor. Böyle durumla karşılaşan oldu mu?
Kesinlikle. Hiç yoktan sinovac olunmalı.aşı olmamak için doğru argümanlar değil yani.
Denizli Teras Park AVMOrası neresi?![]()
İyiymiş. Ben de özel hastanede oldum, acil bir durum olursa diye.Denizli Teras Park AVM
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Manzara iyi aşı olunur manzara karşı birde selfie çekilir.Denizli Teras Park AVM
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Beleş meyve suyu da veriyorlarsa iyi.Manzara iyi aşı olunur manzara karşı birde selfie çekilir.![]()

Ben orada aşı olmaya karar verdimBeleş meyve suyu da veriyorlarsa iyi.![]()

Sofra da ister misin usta? Aşıdan sonra kutlama niyetine.Ben orada aşı olmaya karar verdim![]()

Valla hayır dememSofra da ister misin usta? Aşıdan sonra kutlama niyetine.![]()
Hangi hastanede olduğunuzun bir önemi yok. O tarihte o hastane dolmuş demekki. Ben de ikinci dozum başka hastaneden aldım randevuyu.2. doz Biontech için aynı hastaneden randevu çıkmıyor alternatif hastanelere yönlendiriyor. Böyle durumla karşılaşan oldu mu?
Hayırlı olsun ? Aşı olmayabilir bir de mhrs sosyal medya hesabından edindiğim bilgiye göre hastaneler Biontech aşısının programını kendi yapıyormuş. Aşı gününe yakın bir daha bakarım olmazsa başka yerden sıra alırım.Annemde olmamıştı. Ben daha ilk dozu yeni oldum, bilmiyorum.
Aşı yoktur belki ondandır.
Hastaneden bilgi almaya çalışın.
Hastane evime çok yakın bir de alerji geçmişimden ötürü hastanede yaptırmam gerekiyor. Olmazsa başka hastanelerden sıra alacağım.Hangi hastanede olduğunuzun bir önemi yok. O tarihte o hastane dolmuş demekki. Ben de ikinci dozum başka hastaneden aldım randevuyu.
Ben şu an randevu almaya çalıştığımda zaten tam 6 hafta sonrasına veriyor.Hayırlı olsun ? Aşı olmayabilir bir de mhrs sosyal medya hesabından edindiğim bilgiye göre hastaneler Biontech aşısının programını kendi yapıyormuş. Aşı gününe yakın bir daha bakarım olmazsa başka yerden sıra alırım.