- 23 Kas 2017
- 20,969
Kağıt imzalatmaları boşuna değil biraz.Sağol teşekkür ederim
Kontrol falan yapmadan uyguluyorlar aşıları bizim gibi kaç tane var kim bilir
Kağıt imzalatmaları boşuna değil biraz.Sağol teşekkür ederim
Kontrol falan yapmadan uyguluyorlar aşıları bizim gibi kaç tane var kim bilir
Covid atlatan bir arkadaşımda şöyle demişti; “covidken bile bu kadar halsiz hissetmedim” şuan onlarda çok iyi. Belkide covid geçirenlerde aşı öncesi sonrası daha dikkatli olmak gerek. 6 ay kuralının bir mantığıda budur belki. Geçmiş olsun atlattığınıza sevindim. Tez zamanda maskesiz günler hepimizle olur inşallah.Alerjisi yok fakat covid atlatmıştı
Aslında süreçte covid ile alakalı geçmeyen bir baş ağrısı kaldı bununla alakalı olabileceğini söyledi doktor
Doktorlar hala tam olarak covid sürecinde ortaya çıkacak farklı durumlara hakim değil gibi
Miyokardit'ten bahsediyorsunuz sanırım. Kalpte iltihaplanma durumu.Amerika biontech olanların kap kapakçığında kireçlenme olduğuna dair rapor hazırlıyormuş.
Aşıya bağlı pıhtı oluştuğu zaman bu şekilde ölümler olabiliyor. Prospektüsü bile olmayan bir maddeyi vücuduma enjekte ettirmeyi düşünmüyorum. Adamlar aşı yapıp 30 dakika bir şey olmazsa eve gönderiyor yok böyle bir şey. Belki yıllar sonra şu aşıyı olanlarda şu hastalıklar görüldü diye haber çıkmayacağı kesin mi? Bu pıhtı 10.000.000 aşıda 250 kişide falan görüldüğü söyleniyordu. Aşı olurken herhangi durumda sorumluluk tarafıma aittir diye kağıt imzalatmalarıda işin komedisi.
yıllar geçmesine gerek yok, abd deki üniler biontechle alakalı olarak en son özellikle 30-40 yaşındakilerde kalp kapakçığı iltihabı oluştuğunu açıkladılar, yetmedi, mRNA mucidi olan
Koronavirüs aşısında kullanılan mRNA teknolojisinin mucidi Dr. Robert Malone, 'Hükümet riskler konusunda şeffaf değil' dedi.
İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, gençlerin aşı yaptırmaya zorlanmaması gerektiğinin altını çizdi. haberin linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Geçmiş olsun . hayırlısıBugün ilk doz Biontech aşısı oldum bakalım. Bir durum olursa aktarırım.
o saçma imzayı alan tek ülke Türkiye diğer ülkelerde yok...Kağıt imzalatmaları boşuna değil biraz.
Aşı aynı olduktan sonra önemli değil benim için.o saçma imzayı alan tek ülke Türkiye diğer ülkelerde yok...
Annemde olmamıştı. Ben daha ilk dozu yeni oldum, bilmiyorum.2. doz Biontech için aynı hastaneden randevu çıkmıyor alternatif hastanelere yönlendiriyor. Böyle durumla karşılaşan oldu mu?
Orası neresi?Şaka maka dün ani bir kararla biontech oldum. hatta burada avm'de randevusuz yapıyorlar isteyeni hemen. sinovac için öyle bir durum yok.