Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Alerjisi yok fakat covid atlatmıştı

Aslında süreçte covid ile alakalı geçmeyen bir baş ağrısı kaldı bununla alakalı olabileceğini söyledi doktor

Doktorlar hala tam olarak covid sürecinde ortaya çıkacak farklı durumlara hakim değil gibi
Covid atlatan bir arkadaşımda şöyle demişti; “covidken bile bu kadar halsiz hissetmedim” şuan onlarda çok iyi. Belkide covid geçirenlerde aşı öncesi sonrası daha dikkatli olmak gerek. 6 ay kuralının bir mantığıda budur belki. Geçmiş olsun atlattığınıza sevindim. Tez zamanda maskesiz günler hepimizle olur inşallah.

ofis76 Çevrimdışı

ofis76 

Aktif Üye
20 Ağu 2018
300
48
Amerika biontech olanların kap kapakçığında kireçlenme olduğuna dair rapor hazırlıyormuş.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Amerika biontech olanların kap kapakçığında kireçlenme olduğuna dair rapor hazırlıyormuş.
Miyokardit'ten bahsediyorsunuz sanırım. Kalpte iltihaplanma durumu.
Bunların da çok ama çok azı yoğun bakımlık düzeye gelmiş.
Gerisi kendi kendine ve hastanede tedavi ile atlatmış.

Ki miyokardit viral enfeksiyonların yani virüs kaynaklı enfeksiyonların sonucunda oluşabilen bir şeymiş.

Covid kapan insanda bile olup kendi kendine gitmiş olabilirmiş.

Ki bu miyokardit mevzusu da ikinci doz sonrası ve 30 yaş altı grupta ortaya çıkmış, benim duyduğum o.

Asıl kilit nokta aşının içindeki maddelere karşı bir alerjik geçmiş olup olmamasında.

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
Aşıya bağlı pıhtı oluştuğu zaman bu şekilde ölümler olabiliyor. Prospektüsü bile olmayan bir maddeyi vücuduma enjekte ettirmeyi düşünmüyorum. Adamlar aşı yapıp 30 dakika bir şey olmazsa eve gönderiyor yok böyle bir şey. Belki yıllar sonra şu aşıyı olanlarda şu hastalıklar görüldü diye haber çıkmayacağı kesin mi? Bu pıhtı 10.000.000 aşıda 250 kişide falan görüldüğü söyleniyordu. Aşı olurken herhangi durumda sorumluluk tarafıma aittir diye kağıt imzalatmalarıda işin komedisi.

yıllar geçmesine gerek yok, abd deki üniler biontechle alakalı olarak en son özellikle 30-40 yaşındakilerde kalp kapakçığı iltihabı oluştuğunu açıkladılar, yetmedi, mRNA mucidi olan
Koronavirüs aşısında kullanılan mRNA teknolojisinin mucidi Dr. Robert Malone, 'Hükümet riskler konusunda şeffaf değil' dedi.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, gençlerin aşı yaptırmaya zorlanmaması gerektiğinin altını çizdi. haberin linki

S Çevrimdışı

soulless 

Yeni Üye
6 Ocak 2021
47
47
yıllar geçmesine gerek yok, abd deki üniler biontechle alakalı olarak en son özellikle 30-40 yaşındakilerde kalp kapakçığı iltihabı oluştuğunu açıkladılar, yetmedi, mRNA mucidi olan
Koronavirüs aşısında kullanılan mRNA teknolojisinin mucidi Dr. Robert Malone, 'Hükümet riskler konusunda şeffaf değil' dedi.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, gençlerin aşı yaptırmaya zorlanmaması gerektiğinin altını çizdi. haberin linki

Sizi tenzih ederek, yine geçmişe dönülmesinde fayda olduğunu ifade etmek istiyorum. 8 milyar'dan fazla insana etki etmesi ve iyileştirmesi gereken bir aşıdan bahsediyoruz. Bunun tam anlamıyla semptomsuz olmasının beklenmesi bile tabir yerinde ise ağır bir bilimsel saçmalıktan ibaret. Yan etkileri olacak, bu yan etkilerden dolayı belki de hayatını kaybedenler olacak ama bu milyon ve milyarlarca insanın iyileşmesine etki etmesi gerçeğini değiştirmeyecek.

Tekrarlamakta fayda var; kısırlaştırmadan çip takılmasına, 3-5 sene sonra bi anda ölücez, 30 40 yaşında olanlar 55 olmadan göçecek, ani ölümler olacak gibi dünya kadar söylenti, video, makale vesaire domuz gribi, kuş gribi döneminde de yapıldı.

Risk muhakkak var, basit bir ameliyat için hastaneye bile yattığınızda bir dünya okumadığınız kağıt imzalıyorsunuz, (okuyan da mevcuttur tabii benim gibi) aşı için 1 sayfalık dökümanı imzalamanın neresinde sıkıntı arıyoruz bunu da bilmek zor.

Hasılı, aşı olunuz, çevrenize tavsiye ediniz. 3 gün süren aşı olunan bölgede kas ağrısı ve yine 3 4 gün süren halsizlikle süreci atlattım. Tekrar ediyorum, inanın hastanede entübe olan, yoğun bakımda çaresizce beni de acaba entübe ederler mi diye göz yaşı döken insanları görseniz aşıyı vurdurmayı bırak, ekmek arası içersiniz vesselam... Son satır hiciv içerir...

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
2. doz Biontech için aynı hastaneden randevu çıkmıyor alternatif hastanelere yönlendiriyor. Böyle durumla karşılaşan oldu mu?

N Çevrimdışı

NBKpro 

Aktif Üye
15 May 2021
191
o saçma imzayı alan tek ülke Türkiye diğer ülkelerde yok...

Bizim milletin hepsi uyanık da ondan "gardaş bak aha imza atmışın" deyip çıkmak için işin içinden :clap2

Şaka maka dün ani bir kararla biontech oldum. hatta burada avm'de randevusuz yapıyorlar isteyeni hemen. sinovac için öyle bir durum yok.

Geri
Üst Alt