Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
1500 miliwattgram hiltitech![]()
hayırlı olsun alırım sonucu yazarım![]()

1500 miliwattgram hiltitech![]()
hayırlı olsun alırım sonucu yazarım![]()

Alerjisi mi vardı acaba?
Beyin kanaması hiç duymadım aşı ile ilgili.
30 yaş altı kalp kası iltihabı yaşayanlar duymuştum.
HaydaaaaaaaaaaBabamla ilgili biontech aşıdan sonra başımıza gelmeyen kalmadı
Ben çok yaptırma taraftarı değildim ama bugün gittim Biontech aşı oldum çok bir yan etki olmadı şu ana kadar sadece aşının yapıldığı yerde çok az bir ağrı hissi var

Haydaaaaaaaaaa
Abi senin nedir bu çektiğin yahu?
Nasıl baba şimdi?
Covid geçirdiyse zaten aşıdan önce bir doktor muayenesi şart gördüğüm kadarıyla.Alerjisi yok fakat covid atlatmıştı
Aslında süreçte covid ile alakalı geçmeyen bir baş ağrısı kaldı bununla alakalı olabileceğini söyledi doktor
Doktorlar hala tam olarak covid sürecinde ortaya çıkacak farklı durumlara hakim değil gibi
Covid geçirdiyse zaten aşıdan önce bir doktor muayenesi şart gördüğüm kadarıyla.
Özellikle bu miyokardit yani kalp kasında oluşan iltihaba baktırmakta yarar var.
Geçmiş olsun.
Kağıt imzalatmaları boşuna değil biraz.Sağol teşekkür ederim
Kontrol falan yapmadan uyguluyorlar aşıları bizim gibi kaç tane var kim bilir

Covid atlatan bir arkadaşımda şöyle demişti; “covidken bile bu kadar halsiz hissetmedim” şuan onlarda çok iyi. Belkide covid geçirenlerde aşı öncesi sonrası daha dikkatli olmak gerek. 6 ay kuralının bir mantığıda budur belki. Geçmiş olsun atlattığınıza sevindim. Tez zamanda maskesiz günler hepimizle olur inşallah.Alerjisi yok fakat covid atlatmıştı
Aslında süreçte covid ile alakalı geçmeyen bir baş ağrısı kaldı bununla alakalı olabileceğini söyledi doktor
Doktorlar hala tam olarak covid sürecinde ortaya çıkacak farklı durumlara hakim değil gibi
Miyokardit'ten bahsediyorsunuz sanırım. Kalpte iltihaplanma durumu.Amerika biontech olanların kap kapakçığında kireçlenme olduğuna dair rapor hazırlıyormuş.
Aşıya bağlı pıhtı oluştuğu zaman bu şekilde ölümler olabiliyor. Prospektüsü bile olmayan bir maddeyi vücuduma enjekte ettirmeyi düşünmüyorum. Adamlar aşı yapıp 30 dakika bir şey olmazsa eve gönderiyor yok böyle bir şey. Belki yıllar sonra şu aşıyı olanlarda şu hastalıklar görüldü diye haber çıkmayacağı kesin mi? Bu pıhtı 10.000.000 aşıda 250 kişide falan görüldüğü söyleniyordu. Aşı olurken herhangi durumda sorumluluk tarafıma aittir diye kağıt imzalatmalarıda işin komedisi.
yıllar geçmesine gerek yok, abd deki üniler biontechle alakalı olarak en son özellikle 30-40 yaşındakilerde kalp kapakçığı iltihabı oluştuğunu açıkladılar, yetmedi, mRNA mucidi olan
Koronavirüs aşısında kullanılan mRNA teknolojisinin mucidi Dr. Robert Malone, 'Hükümet riskler konusunda şeffaf değil' dedi.
İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, gençlerin aşı yaptırmaya zorlanmaması gerektiğinin altını çizdi. haberin linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.