Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41

Kısaca özet geçeyim Umut um Aşıdan sonra halsizlik ağrı devamında bilinç kaybı ve beyin kanaması (pıhtı atma yok) acil ameliyat

Bizim gibi aynı şikayetlerle gelen hastaları da gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kolunu haraket ettir sabit tutma ağrı 2~3 güne geçiyor diye tahmin ediyorlar bir haftayı görürsen hastaneye kontrole git diyorlardı...

bu akşam baya rahatladı ağrı falan kalmadı sadece aşının yapıldığı yerde biraz hassasiyet var

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yarın saat 14:00 de aşım

Aslında eşimle birlikte aldık fakat Yeldoş 2 gündür burun akıntısı ve hapşırık durumunda olunca doktoru aradık. ''Bu şekilde olmaz'' dediği için hatunun aşıyı iptal ettik bir hafta sonra yeniden randevu alacağız.

Ben yarın gidiyorum nasipse :ok

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Yarın saat 14:00 de aşım

Aslında eşimle birlikte aldık fakat Yeldoş 2 gündür burun akıntısı ve hapşırık durumunda olunca doktoru aradık. ''Bu şekilde olmaz'' dediği için hatunun aşıyı iptal ettik bir hafta sonra yeniden randevu alacağız.

Ben yarın gidiyorum nasipse :ok
Şimdiden geçmiş ve şifa olsun hocam.

Ben geçtiğimiz pazartesi ,eşimde dün sinovac olduk.Açıkcası yaşımızda genç olunca bahsi geçen riskleri göze alamadım.Birde biraz klasikçi yapımız gereği direk sinovac tercih ettik.Tekrardan şimdiden geçmiş olsun abi.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Screenshot_2021-06-24-19-28-12-889_com.facebook.katana.jpg

hayırlı olsun alırım sonucu yazarım:kiskis

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Alerjisi mi vardı acaba?
Beyin kanaması hiç duymadım aşı ile ilgili.
30 yaş altı kalp kası iltihabı yaşayanlar duymuştum.

Alerjisi yok fakat covid atlatmıştı

Aslında süreçte covid ile alakalı geçmeyen bir baş ağrısı kaldı bununla alakalı olabileceğini söyledi doktor

Doktorlar hala tam olarak covid sürecinde ortaya çıkacak farklı durumlara hakim değil gibi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Babamla ilgili biontech aşıdan sonra başımıza gelmeyen kalmadı

Ben çok yaptırma taraftarı değildim ama bugün gittim Biontech aşı oldum çok bir yan etki olmadı şu ana kadar sadece aşının yapıldığı yerde çok az bir ağrı hissi var
Haydaaaaaaaaaa

Abi senin nedir bu çektiğin yahu? :alala

Nasıl baba şimdi?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Alerjisi yok fakat covid atlatmıştı

Aslında süreçte covid ile alakalı geçmeyen bir baş ağrısı kaldı bununla alakalı olabileceğini söyledi doktor

Doktorlar hala tam olarak covid sürecinde ortaya çıkacak farklı durumlara hakim değil gibi
Covid geçirdiyse zaten aşıdan önce bir doktor muayenesi şart gördüğüm kadarıyla.
Özellikle bu miyokardit yani kalp kasında oluşan iltihaba baktırmakta yarar var.
Geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt