24 saat sonra hafifliyor. 48 saat sonra sıkıntı kalmıyor.bu sefer bendede bir halsizlik yaptı hatta bugün balığa gidecektim keyfim pek yoktu iptal ettim.
bunun cevabını, aşının üreticisi firma yetkililerinin açıklaması lazım. skt'si geçmiş ağrı kesici kullanmayan yoktur herhalde. aşıda da böyle bir şey var mı, bilinmiyor."Türkiye’nin elindeki Biontech’in mRNA aşılarının büyük bölümünün son kullanım süresi Temmuz ayı itibarıyla dolmuş vaziyette.
Aşı olmaya giderseniz, son kullanım tarihini kontrol ettiğinizde büyük ihtimalle 22 Temmuz günü son kullanım süresinin dolduğunu görebilirsiniz.
Sağlık Bakanlığı, sağlık kuruluşlarına bu aşıların bir süre daha uygulanabileceğini bildirdi."
Fatih Altaylı'nın 01.08.2022 tarihli yazısından.
Bu bilgiye göre dördüncü aşıyı olalım mı? olamayalım mı?
1 Ay oldu çevremdeki arkadaşlarıma da sordum devam ediyor.24 saat sonra hafifliyor. 48 saat sonra sıkıntı kalmıyor.
bende 48 saat sonra bir şey kalmadı. maskeye devam stilini sürdürüyorum ama. yaşlımız var, korumak için.1 Ay oldu çevremdeki arkadaşlarıma da sordum devam ediyor.
Evet bir hasta sahibimiz beynine pıhtı atti ve felc geçirdi. Şuan yavaş yavaş normale donmeye başladı. Bu olay sinovac gibi inaktif aşılarda etkene bağlı olarak veya mrna asisinda kullanilan yan urunlere bagli sekillenen komplikasyonlar kaynaklı. Corona kendisi zaten pıhtılaşma üzerine de etkisi olan bir virüs.beyinde kan pıhtılaşmasıyla ilgili yakın çevrenizden duydunuz bilgi var mı bu aşılarla ilgili.