eketen
Süper Üye
- 26 Haz 2020
- 1,235
4. biontech için randevu almıştım ancak fikrimi değiştirmek üzereyim ... aldığım randevuyu iptal edip yenisini alabilirim, bu durumda hangisini tercih etmek daha iyi olur, turkovac iyi bir alternatif olabilir mi ?..
Ben bu konuda bir fikir belirtemem. Ama 4. doz olacağımı zannetmiyorum. Bağışıklık sistemimi bu kadar kurcalatma taraftarı değilim. Aşı karşıtı kesinlikle değilim. Ama bu iş aşıdan çıkmış vaziyette. Yalan yok hiç kimseye güvenmiyorum. Bu saatten sonra tercih ettiğim aşıyı yapacaklarına da zerre güvenmiyorum. Adam çıktı bebeklere yanlışlıkla yüksek doz yaptık, sorun olmadı dedi. Hiç kimse sen ne diyorsun gel buraya bir anlat bile demedi. Bu bir facia benim gözümde. Şunu da çok iyi biliyorum, mülteciler ne aşı oluyor ne de maske mesafe uyguluyor. Pislik desen gırla. Onlarda hiçbir sıkıntı yok. Bunları gördükten sonra kafamda deli düşünceler birbirini kovalıyor.
16524686. kez yazıyorum covid aşısının içinde VİRÜS yok
ve aşılar hastalığı hafif geçirmeye yarar basit bir google araması yaparak aşı olmuş ve olmamış kızamık,çiçek,kabakulak vakalarını inceleyin isterseniz.
Sevgili Aragorn,
Sen böyle deyince benim de aklıma bu yaşımıza kadar kaç kere kızamık, çiçek, kabakulak aşısı olduk diye geliyor.
İçinde ne olduğu kısmında da hiç kimse net bir şey söyleyemez. Ne ben ne sen ne de en baba uzmanım diyen. 75 yıl gizlilik anlaşması, otopsi yasağı olan bir konuda hiç kimse bu budur diyemez. Bunu üreten sorumluluk almıyor, uygulayan onam formu diye kaçıyorken de çok emin konuşmamak lazım.
Son düzenleme: