Puzik
Süper Üye
- 9 Ara 2020
- 1,305
Yok hocam yerleşeceğim kısmetse.İş amaçlı mı gidiş.
Yok hocam yerleşeceğim kısmetse.İş amaçlı mı gidiş.
Yok hocam yerleşeceğim kısmetse.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım tüm dünya için pandemisiz, savaşsız yıllar görürüz. Jenerasyon olarak fazlasıyla şey gördük, bundan sonra güzellikler görürürüz umarım hep birlikte.Hayırlı olur inşallah. Çok mutlu olmanızı dilerim.
Bizim burada aynı gün yapan yerler var ama klinik sayısı azalmış. Kalabalık çok fazla.randevu aldım fakat 10 gün sonraya verdiler en erken tarih
Aragorn duymasın ama abi ben de istemiyorum, aşı karşıtlığı mevzusu değil yaşam şeklimiz ve beni her aşının ayrı bir maymuna çevirmesi nedeniyle cesaretim yok.Biz sadece 2 aşı olduk ,bir daha da olmayız sanırım (kesin değil )
Gidenlerden, bir tek seni bana ekledim, seni deli gibi bekledim gidenlerden3 doz oldum, 4.sü için kabak tadı verdiğini düşünüyorum. Eylül gibi ülkeden ayrılacağım gideceğim yer 2 aşıyı full aşılı olarak kabul ediyor başka zorluk çıkmayacaksa olmayı düşünmüyorum!
Aşılar elbette hastalık kapılmasına engel olmaz. Ama hastalığı ağır geçirmenize de engel olmaz. Aşının vücut tarafından tanınıp taninmadigini, ne şiddetle koruyucu özelliğe sahip olduğunu anlamak için titrasyon testine tabi tutulmaniz gerekir. Zira bahsettiğim personellerim ağır atlattılar. Aşıların insan üzerinde oluşturacağı reaksiyonların ölçülmesi uzun yıllar alır. İçinde çip su bu olaylarıni dikkate bile almıyorum. Aşılar genelde 2 asamali veya 3 aşamalı vücuda tanitmak gerekir. Halen daha en iyi pik düzeyi saptanamamıştır. Çok ciddi bulaşıcı olduğu belirtilen bu hastalık nasıl oluyorda aşı olmayan bir hastaya bulaşma sekillendirmiyor. Yukarıda bahsettiğim hususlarda. Corona için kullanılan testin doğruluk payi %65 ayrica corona için kullanılmaz diye de belirtiyor. Corona virüsü çabuk mutasyona uğrayan bir virüs. Yine aynı şekilde vücutta yerleşik kalıp sonradan da mutasyona uğrayabilir. Bu yüzden kedilerde corona aşısı uzun yıllar önce kaldırıldı. Zira aşı uygulanan kedilerde ilerleyen zamanlarda immunite düşmesine bağlı mutasyon şekillendi ve fip dediğimiz ölümcül hastalığa dönüştü. Bu yapılan aşıların ilerleyen yıllarda mutasyona uğrayıp donusmeyeceginin bir çalışması ne yazık ki yok. Öngörülemeyen şeklinde işaretli. Sırf bu yüzden şuanda kedilerin %90 ı corona taşıyıcısı. Saygılarımla.aşı hastalığı kapmanıza engel olmaz. x 10 bin kere daha ,yazdığımı farz edin.
aşı hastalığı ağır geçirmenize engel olur. etkinliği çeşitli sebeplerden azalabilir. aşı, bir tedbirdir.