Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,685
- 40
Önce yazdıklarına bir bak, kim ahkam kesiyor gör. Cevap verme gereği bile duymuyorum şu üsluba.Sen kimsin arkadaşım benim hakkımda ahkam kesip duruyorsun 40 yıllık arkadaşım falanmisin, kafan şartlanmış vs. Bu adam şimdi de siyasete soyunmadimi sana 2 çeşit doktor var diyorum çarka çalışan halka çalışan. Anlama özürlümüsün. Sana karşı dikkatli konuşmaya çalıştıkça, saçma sapan bir sekilde konuşuyorsun. Nowzaradan dediğim tv programı ile kendine reklam yapan biri, oradaki bir önermenin o sektörü ne kadar hareketli hale getireceğini anlamayacak kadar da şartlanmissin aynı şekilde Mehmet Öz birsey söylese, şunu alın dese millet coşar. Gerçeği söyleyenler aforoz edilmeye çalışılıyor her zaman. Aç birazda gıda terörü belgesellerini izle ve benim hakkımda şartlanmış vs üsluba dikkat et. Ben ki bu forumda her daim söylediğine dikkat etmiş istemeden yanlış yaptığım yerde özür dilemiş biriyim. Git sabah akşam protein tozu iç banane. Sartlanan da sensin ben orda belirttim her doktoru dikkate almam diye, nedenlerini yazmışım ama satlanmissin sadece kendi istediğin yerlere bakıyorsun