Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,685
40
Sen kimsin arkadaşım benim hakkımda ahkam kesip duruyorsun 40 yıllık arkadaşım falanmisin, kafan şartlanmış vs. Bu adam şimdi de siyasete soyunmadimi sana 2 çeşit doktor var diyorum çarka çalışan halka çalışan. Anlama özürlümüsün. Sana karşı dikkatli konuşmaya çalıştıkça, saçma sapan bir sekilde konuşuyorsun. Nowzaradan dediğim tv programı ile kendine reklam yapan biri, oradaki bir önermenin o sektörü ne kadar hareketli hale getireceğini anlamayacak kadar da şartlanmissin aynı şekilde Mehmet Öz birsey söylese, şunu alın dese millet coşar. Gerçeği söyleyenler aforoz edilmeye çalışılıyor her zaman. Aç birazda gıda terörü belgesellerini izle ve benim hakkımda şartlanmış vs üsluba dikkat et. Ben ki bu forumda her daim söylediğine dikkat etmiş istemeden yanlış yaptığım yerde özür dilemiş biriyim. Git sabah akşam protein tozu iç banane. Sartlanan da sensin ben orda belirttim her doktoru dikkate almam diye, nedenlerini yazmışım ama satlanmissin sadece kendi istediğin yerlere bakıyorsun
Önce yazdıklarına bir bak, kim ahkam kesiyor gör. Cevap verme gereği bile duymuyorum şu üsluba.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Akigo35 Akigo35 Samurai Unforgotten dostlar, basit bir mesele için birbirinizi üzmeye gerek yok, sakin olun. Canan Karatay veya Nowzaradan bu kadar tartışmıyordur kimse ile. İkisi de öyle veya böyle işinde gücünde. Bakmayın konuşuyoruz ama onları ölçüp değerlendirebilecek kişiler biz değiliz. Meslektaşları ancak onları sınayabilir.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
randevu aldğım halde 1 saat kuyrukta bekledim( bu soğukta) acayip kalabalıktı .3 doz bıontechi olduk inşallah bu son olur.

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Bir de son kullanma tarihi geçmiş meselesi çıktı. Nasıl bir zamana denk gittik.

S Çevrimdışı

Srmn15

Yeni Üye
17 Ara 2021
15
64
Aşı ile ilgili 500 satır yazıp sildim.
Şimdi tartışma çıkacak.
O öyle diyecek, bu böyle diyecek sinir olacağım.
4. Dozu bekliyorum vurulmak için. :)

C Çevrimdışı

confickerbelasi 

Yasaklı Üye
27 Eyl 2021
677
47
Ekran-Goruntusu-2022-04-21-20-51-24.png

tüm dozları Biontech oldum sıkıntı yok çok şükür aşı karşıtı tiplere aldırmayın.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
3 doz oldum, 4.sü için kabak tadı verdiğini düşünüyorum. Eylül gibi ülkeden ayrılacağım gideceğim yer 2 aşıyı full aşılı olarak kabul ediyor başka zorluk çıkmayacaksa olmayı düşünmüyorum!

Geri
Üst Alt