Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sen kimsin arkadaşım benim hakkımda ahkam kesip duruyorsun 40 yıllık arkadaşım falanmisin, kafan şartlanmış vs. Bu adam şimdi de siyasete soyunmadimi sana 2 çeşit doktor var diyorum çarka çalışan halka çalışan. Anlama özürlümüsün. Sana karşı dikkatli konuşmaya çalıştıkça, saçma sapan bir sekilde konuşuyorsun. Nowzaradan dediğim tv programı ile kendine reklam yapan biri, oradaki bir önermenin o sektörü ne kadar hareketli hale getireceğini anlamayacak kadar da şartlanmissin aynı şekilde Mehmet Öz birsey söylese, şunu alın dese millet coşar. Gerçeği söyleyenler aforoz edilmeye çalışılıyor her zaman. Aç birazda gıda terörü belgesellerini izle ve benim hakkımda şartlanmış vs üsluba dikkat et. Ben ki bu forumda her daim söylediğine dikkat etmiş istemeden yanlış yaptığım yerde özür dilemiş biriyim. Git sabah akşam protein tozu iç banane. Sartlanan da sensin ben orda belirttim her doktoru dikkate almam diye, nedenlerini yazmışım ama satlanmissin sadece kendi istediğin yerlere bakıyorsun
Önce yazdıklarına bir bak, kim ahkam kesiyor gör. Cevap verme gereği bile duymuyorum şu üsluba.

Veremezsin, vermemen gerek. Vermen için okuduğunu anlaman gerek
Onu artık okuyanlar değerlendirir, kim anlıyor ya da kim anlamıyor. Hakaretlerinizi de size iade ediyorum bu arada. Hadi selametle !

@Akigo35 @Unforgotten dostlar, basit bir mesele için birbirinizi üzmeye gerek yok, sakin olun. Canan Karatay veya Nowzaradan bu kadar tartışmıyordur kimse ile. İkisi de öyle veya böyle işinde gücünde. Bakmayın konuşuyoruz ama onları ölçüp değerlendirebilecek kişiler biz değiliz. Meslektaşları ancak onları sınayabilir.

randevu aldğım halde 1 saat kuyrukta bekledim( bu soğukta) acayip kalabalıktı .3 doz bıontechi olduk inşallah bu son olur.

Bir de son kullanma tarihi geçmiş meselesi çıktı. Nasıl bir zamana denk gittik.

@Akigo35 @Unforgotten, Abilerim kardeşlerim.
Incir çekileceğini doldurmayacak bir mevzu için birbirinize kırmanıza göz yumamazdım.

Bu sebeple olayın hararetinin düşürmek için
bu konuya 24 saat mesaj atma yetkinizi kapattım.

Aşı ile ilgili 500 satır yazıp sildim.
Şimdi tartışma çıkacak.
O öyle diyecek, bu böyle diyecek sinir olacağım.
4. Dozu bekliyorum vurulmak için. :)

Ekran-Goruntusu-2022-04-21-20-51-24.png

tüm dozları Biontech oldum sıkıntı yok çok şükür aşı karşıtı tiplere aldırmayın.

4. doz olan var mı?

21,inde bende olucam kısmetse

3 doz oldum, 4.sü için kabak tadı verdiğini düşünüyorum. Eylül gibi ülkeden ayrılacağım gideceğim yer 2 aşıyı full aşılı olarak kabul ediyor başka zorluk çıkmayacaksa olmayı düşünmüyorum!

3 doz oldum, 4.sü için kabak tadı verdiğini düşünüyorum. Eylül gibi ülkeden ayrılacağım gideceğim yer 2 aşıyı full aşılı olarak kabul ediyor başka zorluk çıkmayacaksa olmayı düşünmüyorum!

İş amaçlı mı gidiş.

Geri
Üst Alt