%1 bile değil... aşı karşıtı gerizekaların şişirmesi...Ben şu an randevu almaya çalıştığımda zaten tam 6 hafta sonrasına veriyor.
Belki sistemi öyle kurguladılar artık bilemiyorum, ikinci doz için endişeliyim.
Genç erkeklerde miyokardit riski nedeniyle sıcak bakmıyorum.
O yüzden bir süre düşüneceğim.
Aynen tam 6 hafta sonrasına veriyor ama 4 haftaya düşürecekler galiba. Miyokardit konusunda ne olur bilmiyorum, umarım öyle bir durumla karşılaşmayız. Murat Hoca videoda açıklıyor.Ben şu an randevu almaya çalıştığımda zaten tam 6 hafta sonrasına veriyor.
Belki sistemi öyle kurguladılar artık bilemiyorum, ikinci doz için endişeliyim.
Genç erkeklerde miyokardit riski nedeniyle sıcak bakmıyorum.
O yüzden bir süre düşüneceğim.
Bugün bilim kurulunda konuşulacağı söylenmişti, inmesi muhtemel gibi. Delta mutasyonu nedeniyle öne çekilecek diyorlar.biontech iki aşı arası 4 haftaya inmiş diyorlar. bilen var mı?
Aynen tam 6 hafta sonrasına veriyor ama 4 haftaya düşürecekler galiba. Miyokardit konusunda ne olur bilmiyorum, umarım öyle bir durumla karşılaşmayız. Murat Hoca videoda açıklıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bugün bilim kurulunda konuşulacağı söylenmişti, inmesi muhtemel gibi. Delta mutasyonu nedeniyle öne çekilecek diyorlar.
Kolda aşı nedeniyle acı oluyor bir yere uzanınca.Geçmiş olsun
Ben de biontech oldum sadece aşı yerinde hafif ağrı oldu
Yakınımda olanlarda halsizlik ateş ishal gibi yan etki yaşayanlar da oldu
Bize bir kağıt parçası verdiler, randevu zaman aralığı ile ilgili.26 temmuzda 2 dozu olacaktık şimdi yeni randevumu alacağız yoksa sistem otomatik tarih değişikliğimi yapacak
Aşı koldan yapıldı. İğne kola batırıldı.Dostlar ağrının sebebinin mantıklı açıklaması var mı?
Yani neden kol?
Kas içine enjekte edildiği için olabilir.Üstünden günler geçti ilk doz aşının.
Herkesin bildiği iğne korkum dışında hiç bir sorun yaşamadım. İlk gün veya ikinci gün ağrım olmadı. Baş ağrısı kol ağrıusı vs çekmedim. Sadece bir kere alışkanlıktan kapıya yaslanırken sol koluma yaslanınca orada bir ağrı hissettim.
Eşim İlk gün kol ağrısı çekti (Aynı gün aynı aşıyı olduk)
İkinci doz için randevu henüz açık değil.
İkinci doz sonrası durumu da yazarım.
Dostlar ağrının sebebinin mantıklı açıklaması var mı?
Yani neden kol?