Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
Sizi tenzih ederek, yine geçmişe dönülmesinde fayda olduğunu ifade etmek istiyorum. 8 milyar'dan fazla insana etki etmesi ve iyileştirmesi gereken bir aşıdan bahsediyoruz. Bunun tam anlamıyla semptomsuz olmasının beklenmesi bile tabir yerinde ise ağır bir bilimsel saçmalıktan ibaret. Yan etkileri olacak, bu yan etkilerden dolayı belki de hayatını kaybedenler olacak ama bu milyon ve milyarlarca insanın iyileşmesine etki etmesi gerçeğini değiştirmeyecek.

Tekrarlamakta fayda var; kısırlaştırmadan çip takılmasına, 3-5 sene sonra bi anda ölücez, 30 40 yaşında olanlar 55 olmadan göçecek, ani ölümler olacak gibi dünya kadar söylenti, video, makale vesaire domuz gribi, kuş gribi döneminde de yapıldı.

Risk muhakkak var, basit bir ameliyat için hastaneye bile yattığınızda bir dünya okumadığınız kağıt imzalıyorsunuz, (okuyan da mevcuttur tabii benim gibi) aşı için 1 sayfalık dökümanı imzalamanın neresinde sıkıntı arıyoruz bunu da bilmek zor.

Hasılı, aşı olunuz, çevrenize tavsiye ediniz. 3 gün süren aşı olunan bölgede kas ağrısı ve yine 3 4 gün süren halsizlikle süreci atlattım. Tekrar ediyorum, inanın hastanede entübe olan, yoğun bakımda çaresizce beni de acaba entübe ederler mi diye göz yaşı döken insanları görseniz aşıyı vurdurmayı bırak, ekmek arası içersiniz vesselam... Son satır hiciv içerir...
müsait zamanınızda sonuna kadar izleyin ve nasıl kandırıldığımızı delilleri ile görün.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
oyun-cok-boyuk-deyip.jpg

"Oyun böyüh yeeğenim", "hep amariganın oyunları", "gısır yapıyomuş gısır"

Bu arada dün iş için Avrupa Yakası'nda çok büyük bir hastane ve bir aile sağlığı merkezine gitmek durumunda kaldım. Birinde getir-götür işleri yapan hastane personeliyle, diğerinde de doktorla baya muhabbet etme fırsatım oldu.

Çok büyük hastanede çalışan, neredeyse memleketlim çıkan personel arkadaş, "Abi kesinlikle Çin aşısı ol. Çin aşısının hem yan etkisi az, hem de daha iyi. Alman'a hiç bulaşma, aşıyı yapan bile bu aşıyı olmamış" dedi.

Sonrasında gittiğim aile sağlığı merkezindeki doktorla yaptığım konuşmada ise, doktor: "Çin aşısının koruyuculuğu çok az. Bize başta mecbur yapıldı ama ben 3. dozu Biontech yaptıracağım" dedi. Söylediğine göre; yaptırdığı antikor testinde 16 değeri çıkmış. Covid geçirmiş hastalarda bu değer 240 civarı çıkıyormuş.

Öyle böyle konuşurken randevusuz falan ayaküstü aşıyı yaptırdım orada. :kiskis Kol ağrısı ve hafif halsizlik dışında kesinlikle hiçbir yan etki olmadı.

Bu arada gelirken bir anda arabayı değiştirme düşüncesi peydah oldu bende. Araba deyince Alman da yapıyor hani. Tank gibi oluyor. Sonra tok kapı sesi falan var. Bence sadece Almanlar araba üretmeli, Fransızlar bu işi bıraksın.

Deutschland Über Alles.​

G Çevrimdışı
19 Haz 2019
137
57

buna da bakmanızı tavsiye ederim (instagramda "ignegercekleri" sayfasında bol paylaşım var)
Not :noktaları silin öyle kopyalayıp herhangi bir web browser den bakın

Son düzenleme:
akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Ben geçenlerde Biontech 2.aşı için en erken Temmuz 24'üne randevu alabilmiştim,iki aşı arası 4 haftaya düştüğünden,eski randevuyu iptal edip bu gün Temmuz 8'ine randevu aldım.Sağlık ocağından randevu vermedi,hastaneden aldım.Herkese geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt