By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Farklı hastane seçilebiliyor.Aldığım hastanede nedense ikinci randevu için randevu alamıyorum.
Farklı hastanelerde mevcut, acaba gelir mi ki?
Farklı hastane seçilebiliyor.Aldığım hastanede nedense ikinci randevu için randevu alamıyorum.
Başka hastane seçtim, aslında ek bina, acil bölümü yok.Farklı hastane seçilebiliyor.
Benim de aynı. Bir müddet daha bekleyip en yakın yerden alacağım. Günlük kontrol etmek lazım belki aşı geldikçe durum değişebilir. Yakınımdaki özel hastaneden vermiyordu şimdi veriyor.Aldığım hastanede nedense ikinci randevu için randevu alamıyorum.
Kesinlikle, aşı olmamak ve bunu bir şekilde haklı bir karar diye göstermek isteyenlerin şehir efsaneleri bunlar ?Bununla ilgili video gördüm.
Bunun sebebi dokudaki yağlanma veya yağ oranı ile ilgili.
Yani aşı ile ilgisi yok.
şimdi baktım mhrsden 26 temmuzdu gene en erken 26 temmuz diyor değişen bir şey yok.(biontech aşısı)Alınabilecek randevular öne çekilmiş. Mhrs'den kontrol edebilirsiniz. En erken 31 temmuz diyordu şimdi ayın 15'ine alabiliyorum.
müsait zamanınızda sonuna kadar izleyin ve nasıl kandırıldığımızı delilleri ile görün.Sizi tenzih ederek, yine geçmişe dönülmesinde fayda olduğunu ifade etmek istiyorum. 8 milyar'dan fazla insana etki etmesi ve iyileştirmesi gereken bir aşıdan bahsediyoruz. Bunun tam anlamıyla semptomsuz olmasının beklenmesi bile tabir yerinde ise ağır bir bilimsel saçmalıktan ibaret. Yan etkileri olacak, bu yan etkilerden dolayı belki de hayatını kaybedenler olacak ama bu milyon ve milyarlarca insanın iyileşmesine etki etmesi gerçeğini değiştirmeyecek.
Tekrarlamakta fayda var; kısırlaştırmadan çip takılmasına, 3-5 sene sonra bi anda ölücez, 30 40 yaşında olanlar 55 olmadan göçecek, ani ölümler olacak gibi dünya kadar söylenti, video, makale vesaire domuz gribi, kuş gribi döneminde de yapıldı.
Risk muhakkak var, basit bir ameliyat için hastaneye bile yattığınızda bir dünya okumadığınız kağıt imzalıyorsunuz, (okuyan da mevcuttur tabii benim gibi) aşı için 1 sayfalık dökümanı imzalamanın neresinde sıkıntı arıyoruz bunu da bilmek zor.
Hasılı, aşı olunuz, çevrenize tavsiye ediniz. 3 gün süren aşı olunan bölgede kas ağrısı ve yine 3 4 gün süren halsizlikle süreci atlattım. Tekrar ediyorum, inanın hastanede entübe olan, yoğun bakımda çaresizce beni de acaba entübe ederler mi diye göz yaşı döken insanları görseniz aşıyı vurdurmayı bırak, ekmek arası içersiniz vesselam... Son satır hiciv içerir...
Bir hata mı oldu acaba 182'den sorun isterseniz.şimdi baktım mhrsden 26 temmuzdu gene en erken 26 temmuz diyor değişen bir şey yok.(biontech aşısı)
bana bunu imzalatmaya kalktılar, hemen mhrs sisteminden randevumu iptal edip ayrıldım hastaneden. denek miyiz biz kardeşim? ne zaman uzun süreli etkileri bilinir olur o zaman aşı olurum.