aynen sinovac'ta bir şey imzalatmıyorlar.diğer aşıda imza yok .
aşıların deneklerle yapılan araştırma süresi geçti bürokrasi kaynaklı imza alıyorlar... aşı karşıtı gerilerin palavrası onlar...bana bunu imzalatmaya kalktılar, hemen mhrs sisteminden randevumu iptal edip ayrıldım hastaneden. denek miyiz biz kardeşim? ne zaman uzun süreli etkileri bilinir olur o zaman aşı olurum.
bana hiç öyle gelmedi maalesef. sen aşının uzun süre sonra etkileri olacak mı, olacaksa ne olacak biliyor musun?aşıların deneklerle yapılan araştırma süresi geçti bürokrasi kaynaklı imza alıyorlar... aşı karşıtı gerilerin palavrası onlar...
Şu an kimse bu etkileri bilmiyor. Ben de imzaladım ve yaptırdım.bana hiç öyle gelmedi maalesef. sen aşının uzun süre sonra etkileri olacak mı, olacaksa ne olacak biliyor musun?
aşının etkisi bile 6 ay kadar ömür boyu etki palavra...bana hiç öyle gelmedi maalesef. sen aşının uzun süre sonra etkileri olacak mı, olacaksa ne olacak biliyor musun?
tamam işte bir bilinmezi vucuduma enjekte ettirmem.Şu an kimse bu etkileri bilmiyor. Ben de imzaladım ve yaptırdım.
ömür boyu diye bir kelam kullanmadım çünkü ilerde olabilecekleri şu aşamada kimse bilmiyor?aşının etkisi bile 6 ay kadar ömür boyu etki palavra...
tamam işte bir bilinmezi vucuduma enjekte ettirmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ömür boyu diye bir kelam kullanmadım çünkü ilerde olabilecekleri şu aşamada kimse bilmiyor?
aşı karşıtlarının bahanelerinden birisi... tetenoz aşısıda 5 yıllık etki süresi var...tamam işte bir bilinmezi vucuduma enjekte ettirmem.
ömür boyu diye bir kelam kullanmadım çünkü ilerde olabilecekleri şu aşamada kimse bilmiyor?
ne bilinmezi aşılar zaten en az 10 yıldır sars virüsüne karşı aşı geliştiriliyordu... sarsın devamı olduğundan tedavidede işe yarıyor... aşı karşıtları öce sinovac şimdi biontech aşısını kötülüyor...tamam işte bir bilinmezi vucuduma enjekte ettirmem.
İlk ve son almanı çaktırdık kol ağrısı var bakalım ne olacak ?️
Teşekkür ederim hocam, tek doz benimki 3 ay önce oldum kovidİkinci aşıdan sonra, birinciye göre yan etki durumunuz nasıl? Geçmiş olsun bu arada.
mrna aşısı olanlara gelecekte bir şey olmayacağına eminsin yani?aşı karşıtlarının bahanelerinden birisi... tetenoz aşısıda 5 yıllık etki süresi var...
ne bilinmezi aşılar zaten en az 10 yıldır sars virüsüne karşı aşı geliştiriliyordu... sarsın devamı olduğundan tedavidede işe yarıyor... aşı karşıtları öce sinovac şimdi biontech aşısını kötülüyor...
İlk birkaç dakikada yan etki göstermediyse sorun yok, alerjiniz yok demek ki.Teşekkür ederim hocam, tek doz benimki 3 ay önce oldum kovid