Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Benim gibi önceden covid geçirenlerden 1.doz aşısını biontech olanların,Sağlık bakanlığı 2.doza gerek olmadığını ve alınan randevuların iptal edildiğini açıkladı.Bana mesaj geldi,2.doz randevunuz iptal edilmiştir diye.

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
752
bana bunu imzalatmaya kalktılar, hemen mhrs sisteminden randevumu iptal edip ayrıldım hastaneden. denek miyiz biz kardeşim? ne zaman uzun süreli etkileri bilinir olur o zaman aşı olurum.

WhatsApp-Image-2021-07-05-at-15.45.09.jpg
aşıların deneklerle yapılan araştırma süresi geçti bürokrasi kaynaklı imza alıyorlar... aşı karşıtı gerilerin palavrası onlar...

ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
tamam işte bir bilinmezi vucuduma enjekte ettirmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ömür boyu diye bir kelam kullanmadım çünkü ilerde olabilecekleri şu aşamada kimse bilmiyor?

Bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu ben de düşünmüyorum. Bu aşı bütün gelişmiş ülkelerde yapılan, farklı doktorlarca defalarca kez test edilip etkinliği kanıtlanmış, Covid19 için eldeki en etkili aşı.

Yapısı gereği DNA'mızı değiştirmez, kısır yapmaz. Kalp kası iltihabıyla alakalı bir yan etkiden bahsediliyordu. Orada da oran çok az olduğu için, aşısız kalp kası iltihabı vaka oranıyla yakın olduğu açıklanmıştı diye hatırlıyorum.

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
752

ömür boyu diye bir kelam kullanmadım çünkü ilerde olabilecekleri şu aşamada kimse bilmiyor?
aşı karşıtlarının bahanelerinden birisi... tetenoz aşısıda 5 yıllık etki süresi var...

ne bilinmezi aşılar zaten en az 10 yıldır sars virüsüne karşı aşı geliştiriliyordu... sarsın devamı olduğundan tedavidede işe yarıyor... aşı karşıtları öce sinovac şimdi biontech aşısını kötülüyor...

Son düzenleme:
ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
aşı karşıtlarının bahanelerinden birisi... tetenoz aşısıda 5 yıllık etki süresi var...

ne bilinmezi aşılar zaten en az 10 yıldır sars virüsüne karşı aşı geliştiriliyordu... sarsın devamı olduğundan tedavidede işe yarıyor... aşı karşıtları öce sinovac şimdi biontech aşısını kötülüyor...
mrna aşısı olanlara gelecekte bir şey olmayacağına eminsin yani?

Geri
Üst Alt