Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yahu dostlar daha yediğimiz tavuğun tavuk olup olmadığını bilmiyoruz, aşının ne olup olmadığını nasıl bilelim?

Biz de bildiğimizden değil, olması gerekiyor diye empoze edildiğinden oluyoruz.

Kabul edelim arkadaşlar, Aşı olmak isteyen neden olmak istediğini, istemeyen de neden olmak istemediğini %100 haklı gerekçeler ile sunamıyor ve sunamaz.

E sanırım istenen de bu idi? :)

ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
Yahu dostlar daha yediğimiz tavuğun tavuk olup olmadığını bilmiyoruz, aşının ne olup olmadığını nasıl bilelim?

Biz de bildiğimizden değil, olması gerekiyor diye empoze edildiğinden oluyoruz.

Kabul edelim arkadaşlar, Aşı olmak isteyen neden olmak istediğini, istemeyen de neden olmak istemediğini %100 haklı gerekçeler ile sunamıyor ve sunamaz.

E sanırım istenen de bu idi? :)

rna temelli aşılar için yüzde yüz haklı gerekçem var. ilerleyen süreçte ne gibi etkileri olacağını tam olarak bilmiyoruz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Onlar sinovac gibi inaktif aşılar ve bildiğim kadarı ile tamamı dna temelli yani mutasyon yapamayan virüslere ait aşılar.
Hmmm, o halde sürekli öne sürülen bu cvd19 un da genleri ile oynanmış deneysel ilerleyişlerden hata sonucu dışa sızma tezlerini bir şekilde açıklıyor gibi.

Olur mu olur abi haklı olabilirsiniz de vatandaş olarak yapabileceğimiz bir şey yok.

Hayatın olağan akışında ilerlemesine dayatılmış bir dünyada hükumetler üstü kapalı tehdit ediyor gibi davranıyor, ''Aşı olmayana bilmem nereye giriş yok'' deseler mesela?

İnsanın bilgisi olmadığı konularda gitgeller yalaması doğal. Ben bir dönem Aşı olsun da ne olursa olsun diyordum, ilerleyen süreç mide bulandırınca OLMAYACAĞIM dedim.

Sonra dayatmalar başlayınca hes kodu üzerinden, ''Ulan bunlar yarın şimdi benim kaymakamlığa girişimi de engeller'' dedim gittim oldum.

Kim oynuyor ise aşırı büyük oynuyor ve ben kendimde direnç gösterebilecek güç görmüyorum.

Geri
Üst Alt