Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,970
mrna aşısı olanlara gelecekte bir şey olmayacağına eminsin yani?
MRNA olayı fazla abartılıyor bence.
Vücutla bir işi yok ki, bahsedilen MRNA virüsün dış yapısındaki proteinle ilgili.
Virüsün vücuda tutunacağı kısmı bağışıklık sistemine tanıtıyorsun olay bu benim bildiğim.

Bizim millet marketlerden aldığı antibiyotikli tavukları çatır çatır tüketirken hiç böyle sorgulayıcı değil.
Aldığı çikolatadan tut nar ekşisine kadar içinde barındırdığı şeker türünde hiç sorgulayıcı değil.

Ama iş aşıya geldi mi, içinde ne var nereden bileceğim diyor.
İçinde ne olduğu belli de, onu anlayacak eğitim hatta matematiğe sahip değil.

Bir aşı faz 4'e kadar geliştirilmesi beklenirken kaç insan hayatını kaybedecekti, siz düşünün.
Ki bu süre zarfında daha gelişmiş mutasyonlara da uğrayacaktı.
Bu sefer faz 4'ü beklerken o aşı işe yaramaz hale gelse ne olacaktı? Bir de böyle düşünmek lazım. :hihi

S Çevrimdışı

soulless 

Yeni Üye
6 Ocak 2021
47
47
mrna aşısı olanlara gelecekte bir şey olmayacağına eminsin yani?
Domuz gribi döneminde de aynısı olmuştu. Aynı veya bunun benzeri belgeler imzalatıldı. Herhangi bir hastalık için hastaneye yattınız mı bilmiyorum ama, öyle bir durumda bile en az 10 15 sayfa döküman imzalıyorsunuz.

Domuz gribi aşısı sonrası kısırlaşma, çip takılması, uzun vadede ani ölümler, nedeni belirsiz hastalık ve ani ölümler gibi bir dünya senaryo yazıldı. Şimdi domuz gribi olursanız hastaneye gidiyorsunuz 1 tane iğne bir tane antibiyotik ve 2 gün istirahatle basit bir grip hastalığı gibi atlatıyorsunuz.

Bu aşıyı şu an dünya oluyor, yani sadece biz yaptırmıyoruz. Bunu da dikkate almanızı tavsiye ederim.

ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
MRNA olayı fazla abartılıyor bence.
Vücutla bir işi yok ki, bahsedilen MRNA virüsün dış yapısındaki proteinle ilgili.
Virüsün vücuda tutunacağı kısmı bağışıklık sistemine tanıtıyorsun olay bu benim bildiğim.

Bizim millet marketlerden aldığı antibiyotikli tavukları çatır çatır tüketirken hiç böyle sorgulayıcı değil.
Aldığı çikolatadan tut nar ekşisine kadar içinde barındırdığı şeker türünde hiç sorgulayıcı değil.

Ama iş aşıya geldi mi, içinde ne var nereden bileceğim diyor.
İçinde ne olduğu belli de, onu anlayacak eğitim hatta matematiğe sahip değil.

Bir aşı faz 4'e kadar geliştirilmesi beklenirken kaç insan hayatını kaybedecekti, siz düşünün.
Ki bu süre zarfında daha gelişmiş mutasyonlara da uğrayacaktı.
Bu sefer faz 4'ü beklerken o aşı işe yaramaz hale gelse ne olacaktı? Bir de böyle düşünmek lazım. :hihi

ben kendi adıma raflarda sunulan ürünleri tüketmemeye gayret ediyorum. tavuk olarakta bolez markasını tercih ediyorum, tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Domuz gribi döneminde de aynısı olmuştu. Aynı veya bunun benzeri belgeler imzalatıldı. Herhangi bir hastalık için hastaneye yattınız mı bilmiyorum ama, öyle bir durumda bile en az 10 15 sayfa döküman imzalıyorsunuz.

Domuz gribi aşısı sonrası kısırlaşma, çip takılması, uzun vadede ani ölümler, nedeni belirsiz hastalık ve ani ölümler gibi bir dünya senaryo yazıldı. Şimdi domuz gribi olursanız hastaneye gidiyorsunuz 1 tane iğne bir tane antibiyotik ve 2 gün istirahatle basit bir grip hastalığı gibi atlatıyorsunuz.

Bu aşıyı şu an dünya oluyor, yani sadece biz yaptırmıyoruz. Bunu da dikkate almanızı tavsiye ederim.

hastaneye yatmadım ama hastaneye yadan adam hasta olduğundan yatmıştır. ben şu an hasta değilim, o yüzden de kağıt imzalamıyorum. söylediğiniz safsatalara bende inanmıyorum ancak mrna nın uzun vadede ne gibi etkileri olabileceğini de bilmiyorum?

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
ben kendi adıma raflarda sunulan ürünleri tüketmemeye gayret ediyorum. tavuk olarakta bolez markasını tercih ediyorum, tavsiye ederim.
içinde bulunduğunuz lokasyonlarda, radyo dalgaları, wifi sinyalleri, gsm dalgaları vb. öyle bir sarılmışsınız ki, bunların uzun vadede , organizmalara neler yapabileceği belli değil. uzun yıllar sonra sonuçları ortaya çıkacak. kaçınılmaz durumlarda çok da şeyapmamak lazım bence.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,970
hastaneye yatmadım ama hastaneye yadan adam hasta olduğundan yatmıştır. ben şu an hasta değilim, o yüzden de kağıt imzalamıyorum. söylediğiniz safsatalara bende inanmıyorum ancak mrna nın uzun vadede ne gibi etkileri olabileceğini de bilmiyorum?
İyi ki aşı tekniği farklı. Vücuttaki MRNA'ya etki etmez bu aşı benim bildiğim. :alala
Aşı sadece MRNA ile yapıldı.
Ne komplocu toplumuz arkadaş. :hihi

Yanlışım varsa düzeltin.

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
752

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
emin olmasalar israil başta paranoyak ülkeler kullanmazdı...
emin olduklarından değil mecbur kaldıklarından kullanıyor herkes.

bolez marka tavuk hangi markette varsa alalım

bim satıyordu ama epeydir uğramadım. bolez markası aslında japon'lara ait. adamlar burada tavuk yetiştirip kendi ülkelerine yolluyorlarmış. o yüzden her yerde her zaman bulabilmek pek mümkün olmayabiliyor.

İyi ki aşı tekniği farklı. Vücuttaki MRNA'ya etki etmez bu aşı benim bildiğim. :alala
Aşı sadece MRNA ile yapıldı.
Ne komplocu toplumuz arkadaş. :hihi

Yanlışım varsa düzeltin.
yanlışın var, komplocu değilim, aşının gelecekteki olası etkinlerini bilmeyen bir vatandaşım.

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
Adem Helvacı Adem Helvacı

Bu doktoru takip etmenizi öneririm. Sürekli aşı gerçekleri, aşının dünyaya etkilerini açıklıyor ve aşı hakkında görüşlerini belirtiyor.

rna aşısı olunmaz arkadaş, çok net.

Yanlışımı düzeltin o zaman hocam, gelecekteki etki neymiş?
Neye etki edermiş, anlatın da bilelim.
Sinovac, Astrazeneca, Moderna, Sputnik V sanki tüm süreçleri atlattı mı?
etkilerini bilmiyorum diyorum, hala bana anlat mı diyorsun? ama anlatan birileri var, buyurun;

Geri
Üst Alt