doktor olmuş ama aşı karşıtı... bence muhatap almaya gerek yok...
Böyle saçma bir yazı dizisi görmedim. Siz hiç hastaneye gittiniz mi? Hastanelerde şu an covid nedeniyle yoğun bakımda yatan hastaları gördünüz mü? Yoğun bakımdan artık yoğun bakım kurtarmadığı için mecburen entübe edilecek olan hastaların eğer entübe ediliyorsam bir daha gözümü açamama ihtimalim var yani ölebilirim düşüncesiyle ağlaya ağlaya göz yaşları içinde sevdikleriyle vedalaştığını gördünüz mü? Bu yazdıklarıma ajitasyon diyecek kadar öteye gidecek biri varsa da ona yanıtım gitsin bir doktorla konuşsun. Her gün ölüm gören adama ajitasyon yapıyorsun demek gibi olacak çünkü.
Bir çok avrupa ülkesi bu aşıları nüfüsunun %50 ve üstüne uyguladı, yasakları gevşetti. Bugün Avrupa kupasında binlerce kişi maç izliyor. Bir çok ülke maske kullanımını serbest bıraktı. Vakaların 1 bile olmadığı ülkeler var. Bu aşılar nedeniyle ülkemizde bile vefat sayısı yaşanmayan illerimiz var artık. Bir yan etkidir gidiyor. Gidin bunu rica ederim bu aşılar sayesinde iyi olan insanlara anlatın. Gelecekteki yan etkilerinin umurlarında olacağını asla zannetmiyorum.
Biraz araştırma merakınız varsa hepsinin kayıtları youtube üzerinde mevcut. Domuz gribi, kuş gribi döneminde aynı senaryolar, aynı doktor videoları aynı komplo teorileri vardı. Kim öldü, kim kısır kaldı, kim ani kalp krizleriyle vefat etti yahu?
Her insanın tereddüt etmeye ve bunu paylaşmaya hakkı var ama aşıymış, komple teorileriymiş, dünyayı yönetenlerin oyunuymuş, aşı sektörünün ilaç dünyasının üretimiymiş vesaire bunları geçelim lütfen.
Yine biraz araştırma yapınız ve covid ve türevi hastalıkların kaç yüzyıldır olduğunu ve olmaya da önümüzdeki dönemlerde devam edeceğini de görünüz lütfen.
O zaman ben de size bu sürecin en başından beri aklı selim bilgiler veren Mehmet Ceyhan hoca'nın videolarını göndereyim onu dinleyin. Bu videoları yayınlayanların neredeyse tamamına yakını bu hastalığın uzmanı bile değil.
Hasılı, aşı olunuz, çevrenize tavsiye ediniz. 43 yaşındayım, ilerideki etkileri umurumda değil. Covid atlattım, ne olduğunu çok iyi biliyorum. Çevremde insanlar kaybettim, acıyı da biliyorum. Yinelemekte fayda var, bu aşıyı dünya oluyor, farkında mısınız?