Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
7 milyar insanı koruyacak o süper formüle kafa yorsunlar o zaman hocam.
Faz 4'e gelene kadar insanlığı katledecekti virüs, milyonlarca insan oldu bu zamana kadar ilk ve ikinci dozu, bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Virüsün insanlığı katledecegi falan yoktu. Ölüm oranı yüzde üç gibi bir rakam diye hatırlıyorum. Muhtemelen grip yıllar içinde bundan kat be kat daha fazla insanı öldürmüştür.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,971
Virüsün insanlığı katledecegi falan yoktu. Ölüm oranı yüzde üç gibi bir rakam diye hatırlıyorum. Muhtemelen grip yıllar içinde bundan kat be kat daha fazla insanı öldürmüştür.
Bu virüs daha da ağır, bu bilinen bir gerçek.
Enfekte olan biri, bir mutasyon daha kapsa mesela, sizce kaldırabilir miydi?

Vallahi boşa kürek çekiyoruz şu an.

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
Bu virüs daha da ağır, bu bilinen bir gerçek.
Enfekte olan biri, bir mutasyon daha kapsa mesela, sizce kaldırabilir miydi?

Vallahi boşa kürek çekiyoruz şu an.

Enfekte olup ölmeyen birisi antikor geliştirmiştir. Dolayısı ile varyantlar için en azından bir savunması olacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

E hani öldürücü değildi? Git o zaman, ben gittim kapmadım. :hihi

Öldürücü değil dediğim mesajımı gösterir misin rica etsem? Öldürücülüğü düşük dedim. Aaa öldürücülüğü düşükmüş hadi hep birlikte yoğun bakım ünitesine maskesiz korumasız gidip halay çekelim diyecek değiliz heralde.

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
752
Çeyrek yüzyılda ne gibi başarılar elde etmiş bu aşı mesela? Neden 25 senede ruhsat verilmemiş acaba?
adamlar daha sars için yaptıklarını açıklammamış... ne acelecisiniz... normalde 2025 yılından önce aşıları kullandırtmazlardı... bir kaç aşı karşıtının masallarını okuyup aşılar niye ruhsatlı değil diyen var... en bilinen pandemide hiç böyle martavallar atan olmamış...

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
adamlar daha sars için yaptıklarını açıklammamış... ne acelecisiniz... normalde 2025 yılından önce aşıları kullandırtmazlardı... bir kaç aşı karşıtının masallarını okuyup aşılar niye ruhsatlı değil diyen var... en bilinen pandemide hiç böyle martavallar atan olmamış...

25 senede bir arpa boyu yol alınmamış heralde ki ne ruhsat alınabilmiş ne de gelecekte olabilmesi muhtemel yan etkileri çözülebilimiş. Adamlar boşuna o kağıdı imzalatiyorlar :)

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
"öldürücülüğü çok düşük" deyip, virüs kapmamak için bin takla atmak??

"bana laf anlatmaya çalışmayın" mesajını daha ne kadar açık açık versin arkadaş? :krotey

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
ben bu hastalığın gerçekten olduğuna inanmadığım halde aşıları yaptırdım nedenide esnaf olarak sokağa çıkma yasakları yüzünden batttık böyle devam ederse milllet yemeğe ekmek bulamayacak hiç değilse sırf yasaklar bitsin ve insanlar biraz para kazanmaya başlasın diye aşıları oldum.(bıontech)

Geri
Üst Alt