ronnie james dio
Aktif Üye
- 14 Haz 2021
- 149
- 55
gercekrambo, murdocklawless, herkesin kendince haklı olduğu düşünceleri vardır isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz. biraz sakin olalım arkadaşlar
Ben sakinim benden yana sıkıntı yok.
gercekrambo, murdocklawless, herkesin kendince haklı olduğu düşünceleri vardır isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz. biraz sakin olalım arkadaşlar
Hay ağzın bal yesin, ben de daha önceki yazılarımda yazdım, dayatıyorlar kardeşim yapacak bir şey yok, ZORLA DEĞİL diyecekler ama kısıtlayacaklar belli ki bazı şeyleri.ben bu hastalığın gerçekten olduğuna inanmadığım halde aşıları yaptırdım nedenide esnaf olarak sokağa çıkma yasakları yüzünden batttık böyle devam ederse milllet yemeğe ekmek bulamayacak hiç değilse sırf yasaklar bitsin ve insanlar biraz para kazanmaya başlasın diye aşıları oldum.(bıontech)
Hay ağzın bal yesin, ben de daha önceki yazılarımda yazdım, dayatıyorlar kardeşim yapacak bir şey yok, ZORLA DEĞİL diyecekler ama kısıtlayacaklar belli ki bazı şeyleri.
KANUN VAR HAK HUKUK VAR diyecekler çıkabilir doğrudur da kardeşim o dediklerin 20 yıldır işlemiyor ki bu ülkede. Şahsım ne isterse o oluyor. Eğer Şahsım derse ki ''aşı olmayan devlet dairesine giremeyecek'' sen istediğin kadar Hak Hukuk de, o gün gidip tapudaki işini yapamıyorsan, Türk hukuk sisteminde 137 milyon yıl sürecek davanın sonucunu mu bekleyeceksin?
E buyur bekle o zaman. Benim beklemeye niyetim yok.
Belki sen haklısın, haklısın ama alacağın yok sorun orada.
o saçma imzayı alan tek ülke Türkiye diğer ülkelerde yok...
heryerde öyleo saçma imzayı alan tek ülke Türkiye diğer ülkelerde yok...
Bizim milletin hepsi uyanık da ondan "gardaş bak aha imza atmışın" deyip çıkmak için işin içinden
Şaka maka dün ani bir kararla biontech oldum. hatta burada avm'de randevusuz yapıyorlar isteyeni hemen. sinovac için öyle bir durum yok.
Gardaş 5G çekenler kulübüne hoşgeldinHiç bi ekşın olmadı. Standart kol ağrısı dışında. Hatta duş, alkol almayın diyen hemşirelerde olmuş ikisinide test ettim bişi yapmadı ????
Abi deme yanarız ?????Gardaş 5G çekenler kulübüne hoşgeldin
Hemşireleri nasıl test ettin anlamadım
Kendi topuğuna sıktın gardaş ben niidemAbi deme yanarız ?????
Yorgunluğuma veriyorum abi??Kendi topuğuna sıktın gardaş ben niidem
Yoğun bakıma gitmeyeceksin antikor testi için.Öldürücü değil dediğim mesajımı gösterir misin rica etsem? Öldürücülüğü düşük dedim. Aaa öldürücülüğü düşükmüş hadi hep birlikte yoğun bakım ünitesine maskesiz korumasız gidip halay çekelim diyecek değiliz heralde.
Delta varyantı bulaşmaz diye bir şey söylenmedi ki? Delta varyantına karşı etkili dendi.İsrailin aşı paradoksu, haber sıkıntıyı anlatıyor...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burada da bir başka varyantın altı kat fazla bulaştığından bahsediyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.