Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Amma çok tartışılmış

Aşı yandaşlarına da, aşı karşıtlarına da saygım var zira fikir özgürlüğü denen bir şey var.

Ben aşı olduğum için hastalığa karşı kendimi güvende hissedecekmiyim? Vaat edilen o, en azından hastalığa yakalanırsam daha az dert çekeceğim söyleniyor. Tamam bunu ben kabul ediyorum ve aşımı oluyorum

Ben aşı oldum diye olmayan arkadaşıma zararım var mı?
Aşı olmayan Arkadaşımın olmadığı için bana zararı var mı?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ben bu hastalığın gerçekten olduğuna inanmadığım halde aşıları yaptırdım nedenide esnaf olarak sokağa çıkma yasakları yüzünden batttık böyle devam ederse milllet yemeğe ekmek bulamayacak hiç değilse sırf yasaklar bitsin ve insanlar biraz para kazanmaya başlasın diye aşıları oldum.(bıontech)
Hay ağzın bal yesin, ben de daha önceki yazılarımda yazdım, dayatıyorlar kardeşim yapacak bir şey yok, ZORLA DEĞİL diyecekler ama kısıtlayacaklar belli ki bazı şeyleri.

KANUN VAR HAK HUKUK VAR diyecekler çıkabilir doğrudur da kardeşim o dediklerin 20 yıldır işlemiyor ki bu ülkede. Şahsım ne isterse o oluyor. Eğer Şahsım derse ki ''aşı olmayan devlet dairesine giremeyecek'' sen istediğin kadar Hak Hukuk de, o gün gidip tapudaki işini yapamıyorsan, Türk hukuk sisteminde 137 milyon yıl sürecek davanın sonucunu mu bekleyeceksin?

E buyur bekle o zaman. Benim beklemeye niyetim yok.

Belki sen haklısın, haklısın ama alacağın yok sorun orada.

ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
Hay ağzın bal yesin, ben de daha önceki yazılarımda yazdım, dayatıyorlar kardeşim yapacak bir şey yok, ZORLA DEĞİL diyecekler ama kısıtlayacaklar belli ki bazı şeyleri.

KANUN VAR HAK HUKUK VAR diyecekler çıkabilir doğrudur da kardeşim o dediklerin 20 yıldır işlemiyor ki bu ülkede. Şahsım ne isterse o oluyor. Eğer Şahsım derse ki ''aşı olmayan devlet dairesine giremeyecek'' sen istediğin kadar Hak Hukuk de, o gün gidip tapudaki işini yapamıyorsan, Türk hukuk sisteminde 137 milyon yıl sürecek davanın sonucunu mu bekleyeceksin?

E buyur bekle o zaman. Benim beklemeye niyetim yok.

Belki sen haklısın, haklısın ama alacağın yok sorun orada.

zorla aşı işine girerler mi, evet girebilirler. ancak hukuksuz bir uygulama olacağından ya anayasa mahkemesinden döner, çünkü şahsım yerel mahkemeden döndürmez ya da anayasa mahkemesinde de dönmezse aihm den döner. gerçi aihm den dönene kadar papa müslüman olur o da ayrı konu ancak tazminat kazanabilir zoraki aşı olanlar.

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
o saçma imzayı alan tek ülke Türkiye diğer ülkelerde yok...

o saçma imzayı alan tek ülke Türkiye diğer ülkelerde yok...

Bizim milletin hepsi uyanık da ondan "gardaş bak aha imza atmışın" deyip çıkmak için işin içinden :clap2

Şaka maka dün ani bir kararla biontech oldum. hatta burada avm'de randevusuz yapıyorlar isteyeni hemen. sinovac için öyle bir durum yok.
heryerde öyle
bkz,alamanya

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,971
Öldürücü değil dediğim mesajımı gösterir misin rica etsem? Öldürücülüğü düşük dedim. Aaa öldürücülüğü düşükmüş hadi hep birlikte yoğun bakım ünitesine maskesiz korumasız gidip halay çekelim diyecek değiliz heralde.
Yoğun bakıma gitmeyeceksin antikor testi için. :hihi
Maskeni mesafeni koru git işte.
Toplumun hatırı sayılır kısmı aşılandı zaten.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,971
İsrailin aşı paradoksu, haber sıkıntıyı anlatıyor...

Burada da bir başka varyantın altı kat fazla bulaştığından bahsediyor.

Delta varyantı bulaşmaz diye bir şey söylenmedi ki? Delta varyantına karşı etkili dendi.
Delta varyantı bu kişileri ne kadar enfekte etti, bulaşanların kaçı ağır atlatıyor, bunlara dair bir detay yok.
Clickbait haber.

Bulaşanlar kaç doz aşı oldu, ilk veya ikinci doz mu, buna dair de bir detay yok.
Varsa yoksa aşı karşıtlığı.:hihi

AŞI HASTALIĞI AĞIR ATLATMANIZI ÖNLER, BU KADAR BASİT!

Geri
Üst Alt