Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
İyi de virus ile insan bedeni bir şekilde bu yolla ortak noktayı bulmayacak mı zaten?

Şey gibi, neydi yahu hani dudakta belli aralıklarla (İnsan vücudunun bağışıklığı düştüğü durumlarda) ortaya çıkan uçuğa sebep olan virüs gibi.

Bir kere girdi mi vücuda bir daha çıkışı yok, o hep seninle yaşıyor ve ne zaman zayıf düşersen ortaya çıkıyor ama tedavisi yok.

Veya Grip gibi yani neden her sene grip aşısı yenileniyor? O da mutasyon nedeniyle değil mi?

Neticede bildiğim kadarı ile Gripten ölen de bir çok insan var ama ölme nedenleri grip değil, Vücut zayıf olduğu dönemde ağır bir gribe yakalandığında vücut kaldıramıyor ve hakkın rahmetine kavuşuyorsun.

Gribe de çözüm bulunamadı ki coronaya kalıcı olarak nasıl bulunacak?

48 yaşındayım hayatımda bir kere dahi grip aşısı olmadım. Zira aynen covid gibi onun için de bitip tükenmek bilmeyen yan etki söylemleri vardı.

Kabul edelim abi iki ucu pohlu değnek, vurulsan bir dert, vurulmasan ayrı.
Ben vurulma tarafını tercih ediyorum.
Madem ölecem, hiç yoktan denedim derim. :hihi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
delta mutasyonu peşine delta plus geldi, şimdide perudan gelen lambda mı lambada mı ne varyantı var, sonrasında kışa girerken Zeta varyantı ile Epsilon varyantları da gelecek. Bu arada %80i aşılanan israilde aşı olanların %51 korana olmuş bunlarında yarısı ağır yani hastanede tedavi görüyor. Bu aşı müsveddelerini niye zorluyorlar insanlar vurdurmak için anlamış değilim, görünen o ki, aşı olanlarda virüs daha kolay mutasyon geçiriyor ve hasta ediyor. doğal yollardan bağışıklık sisteminizi güçlendirin, ben öyle yapıyorum.
Aşı olmanız virüse yakalanmayacağınız anlamına gelmiyor ki.
Ayrıca aşı olanlar tek doz mu oldu çift doz mu oldu o da bilinmiyor.

Aşı olan virüsü daha hafif atlatır, bu gerçek ayan beyan ortada.
Ağır atlatmak isteyen kendisi bilir, ne diyelim. :alala

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
752
1,5 sene kendimizi koruyarak yaşadık, sonrasında da yaşarız diye çok düşündüm yalan değil.

Tekrar ve ısrarla yazıyorum ki inancım olmamasına rağmen ''Vardır bir bildikleri'' mantığı ile aşıya yöneldim.
aşı olunca korunmadan sağda solda dolaşıp enfekte olanlar çok... bazı bünyelerde virüs etkisi daha fazla bazısında hiç yok... adamın teki covid-19 enfekte olmuş kendine kendine iyileşmişti... antikor sayesinde farketmişlerdi... 70'li yaşlarda hemde... aynı elektrikle oynar oynar çarpılır sadece elini kaşır başkası dokunmasıyla ölür gibi...

S Çevrimdışı

soulless 

Yeni Üye
6 Ocak 2021
47
47
İsrail'in nüfusunun tamamı aşı oldu. Aşı olanların %51'i delta varyantına yakalandı ve bunların yarısı hastanede kısmı kesinlikle doğru değil. Bu bilgileri nereden alıyorsunuz hayret ediyorum. O zaman şu an İsrail'in sağlık sisteminin çökmüş hatta dış dünyadan ciddi yardım talep eder bi halde olması lazım. Virüs karşıtı olan kişiler sadece belli kaynakları veya işlerine gelen kaynakları takip edip oradan hangi bilgi gelirse ona inanıyorlar.

Biontech aşısı delta varyantına karşı etkili. Virüse yakalansanız bile bu aşı etkili olacak. Hala kimse geçmişi sorgulamıyor. Sadece günlük bakış açıları ve enfeksiyon hastalıkları uzmanı olmayan kişilerin yaptığı videolarda söylediklerini takip edip ona göre eylem alıyor.

Bir kez daha tekrarlıyorum; burada ben dahil olmak üzere hiçbirimiz dünyadan iyi bilmiyoruz. Bu aşıyı dünya oluyor şu an. Kendi kendinizi kandırmayınız. Hastanelerde entübe olanlara bu virüs uzaydan gelmedi.

İspanyol gribi de dahil olmak üzere bu tür bulaşıcı hastalıklara zoonotic deniyor ve lütfen bu kadar katı karşıt olmadan önce bu hastalıkların tarihçesini biraz araştırınız.

Bunlar hep vardı, hep olacak.

ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55
İsrailin aşı paradoksu, haber sıkıntıyı anlatıyor...

Burada da bir başka varyantın altı kat fazla bulaştığından bahsediyor.

öldürücü değil dediğim mesajımı gösterir misin rica etsem?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Delta varyantı bulaşmaz diye bir şey söylenmedi ki? Delta varyantına karşı etkili dendi.
Delta varyantı bu kişileri ne kadar enfekte etti, bulaşanların kaçı ağır atlatıyor, bunlara dair bir detay yok.
Clickbait haber.

Bulaşanlar kaç doz aşı oldu, ilk veya ikinci doz mu, buna dair de bir detay yok.
Varsa yoksa aşı karşıtlığı.:hihi

AŞI HASTALIĞI AĞIR ATLATMANIZI ÖNLER, BU KADAR BASİT!

varsa yoksa aşı karşıtlığı diye bir durum yok ortada. gelecekteki etkileri bilinemediği için mrna teknolojisi kullanan aşıya karşı olanlar var. öyle topluca her aşıya karşılar algısı yaratmayalım.

H Çevrimdışı

hardcrss

Aktif Üye
26 May 2021
136
33
Daha once iki doz sinovac asisi olduğumu ve ikinci dozun uzerinden 2 ay gectigini yazmistim. 3 gundur bogaz sisligi, hafif bas agrisi ve ses kisikligi yasiyordum. Olmaz ama belki %1 ihtimal diye dun aksam test yaptirdim sonuc pozitif geldi.

Halsizlik, kirginlik ve ates gibi birsey yok. Dipcik gibiyim sadece sesim az kisik ve bogazim hafif sis. Asi olmasa sanirim yataklara düşerdim. Bence mirin kirin etmeyin asi olun, yogun bakimlarda surunmekten iyidir.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
varsa yoksa aşı karşıtlığı diye bir durum yok ortada. gelecekteki etkileri bilinemediği için mrna teknolojisi kullanan aşıya karşı olanlar var. öyle topluca her aşıya karşılar algısı yaratmayalım.
Size kalsa Faz 4'e gelmeden aşı olmayacak kimse. Neyini diretiyorsunuz anlamıyorum.
Yok gelecekteki etkileri bilmem ne, MRNA aşının neresinde ona bir bak bari. :slap

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Daha once iki doz sinovac asisi olduğumu ve ikinci dozun uzerinden 2 ay gectigini yazmistim. 3 gundur bogaz sisligi, hafif bas agrisi ve ses kisikligi yasiyordum. Olmaz ama belki %1 ihtimal diye dun aksam test yaptirdim sonuc pozitif geldi.

Halsizlik, kirginlik ve ates gibi birsey yok. Dipcik gibiyim sadece sesim az kisik ve bogazim hafif sis. Asi olmasa sanirim yataklara düşerdim. Bence mirin kirin etmeyin asi olun, yogun bakimlarda surunmekten iyidir.
Olmaz ama gelecekteki etkilerini bilmiyoruz.
Aşı olursak ilerde kısır kalırız falan. :hihi

ronnie james dio Çevrimdışı

ronnie james dio

Aktif Üye
14 Haz 2021
149
55

geçmiş olsun. dünyadaki hiç bir aşı virüsün vücuda girmesini engellemez. aşılar virüs girdikten sonra bağışıklık sisteminin acil aksiyon almasını sağlar. aşı oldum artık hastalanmam diye düşünen varsa da vazgeçsin bu düşüncesinden. aşıya da fazla güvenmeyin, bağışıklık sisteminizi güçlü tutabilmek için elinizden geleni de yapın .

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
Aşı olmanız virüse yakalanmayacağınız anlamına gelmiyor ki.
Ayrıca aşı olanlar tek doz mu oldu çift doz mu oldu o da bilinmiyor.

Aşı olan virüsü daha hafif atlatır, bu gerçek ayan beyan ortada.
Ağır atlatmak isteyen kendisi bilir, ne diyelim. :alala
bahsettiğim olaydaki kişiler 2 dos aşı olup hastalığın varyantlarına yakalanan kişilerdir. ayrıca Avrupa İlaç dairesinin aşıdan sonra ölenlerle ilgili yaptığı çarpıcı araştırmada 17250 kişinin aşı olup hastalığa yakalandığını ve öldüğünü yazıyor yani bu henüz aşı ruhsatı almamış sıvıların hiçbir koruyucu geçerliliği yok ancak olsa olsa psikolojik olarak kişiler kendilerini kandırabilir.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
bahsettiğim olaydaki kişiler 2 dos aşı olup hastalığın varyantlarına yakalanan kişilerdir. ayrıca Avrupa İlaç dairesinin aşıdan sonra ölenlerle ilgili yaptığı çarpıcı araştırmada 17250 kişinin aşı olup hastalığa yakalandığını ve öldüğünü yazıyor yani bu henüz aşı ruhsatı almamış sıvıların hiçbir koruyucu geçerliliği yok ancak olsa olsa psikolojik olarak kişiler kendilerini kandırabilir.
Aşıyı milyonlar oldu, bir sıkıntı yok.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Daha önce covid geçirenlere 2.doz Biontech aşısı için randevular iptal edilmişti.Bugün randevuların yeniden açıldığını televizyondan duydum ve hemen randevumu alıp 2.doz Biontech aşımı hastanede oldum.

Geri
Üst Alt