- 23 Kas 2017
- 21,823
Valla ben kararsız kalmış insanlar en azından olumlu yönden etkilensin diye aşı olmaya ikna etmeye çalışıyorum.Ben bu aşı muhabbetlerinden dolayı forumu bıraktım görüyorum ki durum hâlâ zerre değişmemiş. Saçma sapan yerlerden alakasız kaynaklar gösterip yok aşı böyle yok şöyle, virüs yok, zeki müren de bizi görecek mi diye daireler çizmeye devam ediyor bir gurup insan. Yöntemiyle laf anlatmayı aylarca denedim ama faydası olmuyor. Görmek istemedikleri bir şey olunca direkt görmezden gelip cevap bile vermiyorlar umurlarında olmuyor. Biri bana PCR testi ne diye sordu. Bulup uygulamalı videosunu attım çalışmasını anlattım adam cevap bile vermeye yeltenmedi. Dediğim gibi uğraşmanızı önermem ben denedim emeğinize yazık. İnsan bir şeyi kafaya takınca katiyen ona bir şey anlatılamıyor. Siz hâlâ aşının içinde DNA nızı yeniden yazıp sizi Matrix in içinde uyandıracak gizli yasaklı bir teknoloji olduğuna inanmaya devam edin ta ki virüsü kapıp yoğun bakımda nefes almak için kıvranana kadar. Tuzu kuru olana hava hoş konuşun bakalım bir yogun bakıma düşenle ya da sağlık görevlisiyle o ne diyor? Pardon tabi onlar da DSÖ ye satılmış yalancıydı değil mi?
Tüm çabam bu.
Daha ülke çapında aşılama yarıya ulaşmış değil.
İlk iki dozun ciddi düzeyde yaygınlaşmış olması lazım ki tam açılma yapılsın.
Ama daha aşılama yayılır yayılmaz her yer hurra açıldı, aşılamayı da boşa çıkaracak ona yanıyorum.